Intro Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Plus cło i VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Dzisiaj dojechał do mnie kijek z pod ręki Kamila na blanku i komponentach z Ali. Jestem pod mega wrażeniem blanku oraz uchwytu który świetnie leży w dłoni Jakość wykonania super- polecam !!! Kijek miał być dla syna ale sam też chętnie połowie nim pstrągi czy też okonie img_20200507065049_IMG_20200507_124110_zmniejszamy_pl.jpg img_20200507065023_IMG_20200507_124126_zmniejszamy_pl.jpg img_20200507064952_IMG_20200507_124202_zmniejszamy_pl.jpgUchwyt bardzo mi się podoba. Jak z ergonomią, po testach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Plus cło i VAT? Cena ostateczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Trzej przyjaciele z boiska '15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Trzej przyjaciele z boiska '15 Nie chciałeś tp20? ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Nie chciałeś tp20? Jam jest niegodzien 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Nowy stary???? zobaczymy jak działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Uchwyt bardzo mi się podoba. Jak z ergonomią, po testach?Jigując trzymam wędkę w sposób widoczny na zdjęciach i jest super Trzymając klasycznie obejmując uchwyt całą dłonią z kciukiem na fore jest też ok ale moim zdaniem uchwyt został stworzony pod trzymanie w sposób jak na fotce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Nie wiem dlaczego pierwsze zdjęcie jest kołowrotkiem do góry skoro obracałem je przed załączeniem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Nie wiem dlaczego pierwsze zdjęcie jest kołowrotkiem do góry skoro obracałem je przed załączeniemMoże podświadomie marzysz o castingowym zestawie… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Taka nowa zabaweczka 246 cm 3-14 g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Ja przedwczoraj bawilem sie na wodzie nową zabawką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jigując trzymam wędkę w sposób widoczny na zdjęciach i jest super Trzymając klasycznie obejmując uchwyt całą dłonią z kciukiem na fore jest też ok ale moim zdaniem uchwyt został stworzony pod trzymanie w sposób jak na fotce nr1.jpg nr2.jpgTym bardziej założył Ci uchwyt nie tą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Nowość od VARUVASA pod XUL w 8X U mnie pod pstrągi będzie używana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Ja przedwczoraj bawilem sie na wodzie nową zabawką Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCo to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 HB Solix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Mario odpowiedział zanim ja zdążyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Oj podoba mi się bardzo ta sonda... Trochę siana trzeba dozbierać i kto wie... Może jak stanieją trochę... Narazie chyba 16 tysięcy Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Oj podoba mi się bardzo ta sonda... Trochę siana trzeba dozbierać i kto wie... Może jak stanieją trochę... Narazie chyba 16 tysięcy Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaJak zlotowka bedzie taka „mocna” jak jest to raczej nie stanieją bo niby czemu mialyby. No chyba, ze wejdą jakies nowe modele z super wypasionymi mozliwosciami ale na jakies rewolucyjne zmiany chyba tez sie nie zanosi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Ja przedwczoraj bawilem sie na wodzie nową zabawką Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCześć Napisz proszę jakie wrażenia. Czy miałeś może Helixa? Ciekaw jestem różnicy.Od wielu lat pływałem z HB miałem znowu zamówić Helixa g3Ale Podjolem decyzjie i zamówiłem Solixa. Bardzo mnie ciekawią różnice w obrazowaniu Edytowane 16 Maja 2020 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Bardzo dobry zakup, gratuluję. Pływanie z takim sprzętem nawet bez wędki to mega przyjemność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 A gdzie najtaniej można na chwile obecna kupić? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 CześćNapisz proszę jakie wrażenia. Czy miałeś może Helixa? Ciekaw jestem różnicy.Od wielu lat pływałem z HB miałem znowu zamówić Helixa g3Ale Podjolem decyzjie i zamówiłem Solixa. Bardzo mnie ciekawią różnice w obrazowaniu Na razie ciężko coś powiedzieć - pływałem może ze dwie godziny, tak tylko, żeby ją poustawiać i trochę się nauczyć. Wcześniej miałem Helixa 10 tez Mega Si, więc jakość obrazowania na mój gust jest bardzo podobna. Jest różnica ale ..... nie jest jakaś kosmiczna. Bardzo mi zależało na ekranie dotykowym i tylko dlatego zmieniłem. No może też dlatego, że trafiła się, można powiedzieć, super okazja. Oczywiście większy ekran robi swoje. A gdzie najtaniej można na chwile obecna kupić? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaKumpel, który ma sklep załatwił mi to w bardzo dobrej hurtowej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Na razie ciężko coś powiedzieć - pływałem może ze dwie godziny, tak tylko, żeby ją poustawiać i trochę się nauczyć. Wcześniej miałem Helixa 10 tez Mega Si, więc jakość obrazowania na mój gust jest bardzo podobna. Jest różnica ale ..... nie jest jakaś kosmiczna. Bardzo mi zależało na ekranie dotykowym i tylko dlatego zmieniłem. No może też dlatego, że trafiła się, można powiedzieć, super okazja. Oczywiście większy ekran robi swoje. Kumpel, który ma sklep załatwił mi to w bardzo dobrej hurtowej cenie.Możesz uchylić rąbka tajemnicy? Może być na priv Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi