kruz Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Możesz uchylić rąbka tajemnicy? Może być na priv Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaPrzyjmijmy, że była to okazyjna cena. Tyle musi wystarczyć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Najnowsze dzieło Piotra "Filsera"- podbierak, który podoba mi się tak bardzo, że musiałem się pochwalić .......(Model może nie największy, ale tylko ten chciał dzisiaj zapozować) 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Knob korby jakby w tej samej linii? czy tylko mam zwidy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Robert, knob jest w kropki z tej samej linii jest insert w kijku. Edytowane 17 Maja 2020 przez DonPablo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ...czyli zwidy i tak ładny tak podbierak ...jak i knob 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Śliczny ten kasarek. Jeśli można spytać o cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Cena będzie zależała od wielu czynników (robota przy nim jest czasochłonna), więc pogadaj z Piotrkiem jeśli chciałbyś podobny.Piotrek ma swój wątek w dziale rodbuildingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Najnowsze dzieło Piotra "Filsera"- podbierak, który podoba mi się tak bardzo, że musiałem się pochwalić 20200517_081853_Easy-Resize.com.jpg 20200517_082000_Easy-Resize.com.jpg.......(Model może nie największy, ale tylko ten chciał dzisiaj zapozować)Piękny! W pierwszej chwili pomyślałem że jestem na jakiejś stronie jpn Edytowane 17 Maja 2020 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Podbierak z tyki... na to bym nie wpadł. Wygląda obłędnie.Myślałem o pazurze do casta w ten deseń, ale wydało mi się to zbyt ciężkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 (edytowane) okoniowe sznurki Edytowane 18 Maja 2020 przez Robert Crocker 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Piękny! W pierwszej chwili pomyślałem że jestem na jakiejś stronie jpnWłaśnie stamtąd czerpaliśmy inspirację Casket robi równie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Właśnie stamtąd czerpaliśmy inspirację Casket robi równie ładne Nie da się nie zauważyć ????. Casket ma okrutne ceny (+opłaty). Zdecydowanie lepiej wspierać nasze rękodzieło. ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Hahaha, jak będzie za dużo miejsca zajmowała to poleci na giełdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 U mnie też zawitał SIMMS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 najbardziej blaknące czapki jakie miałem ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Zamiast czapki wybrałem taki kapelusz oraz koszulkę z filtrem UV. W czapce zawsze miałem spalony kark. Swoją drogą kapelusz mega wygodny. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Najnowsze dzieło Piotra "Filsera"- podbierak, który podoba mi się tak bardzo, że musiałem się pochwalić 20200517_081853_Easy-Resize.com.jpg 20200517_082000_Easy-Resize.com.jpg.......(Model może nie największy, ale tylko ten chciał dzisiaj zapozować)WOW, przez duże ŁO, ja z opisu spodziewałem się czegoś wyjątkowego, ale nie myślałem, że wyjdzie takie cudeńko. Z czystym sumieniem możesz bukować bilet na wyprawę po japońskie pstrągi ze strumieni. Tubylcy pękną z zazdrości. Ja też trochę pękam.... Edytowane 19 Maja 2020 przez klosskuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) A, i rekonesans na tajnej rzece był na tyle obiecujący, że kaliber podbieraka może być za mały.... Edytowane 19 Maja 2020 przez klosskuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Zamiast czapki wybrałem taki kapelusz oraz koszulkę z filtrem UV. W czapce zawsze miałem spalony kark. Swoją drogą kapelusz mega wygodny. Czy rondo w kapeluszu jest proste po nałożeniu na głowę ? Edytowane 19 Maja 2020 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 U mnie zagościł taki oto zestaw do lżejszego casta.Pierwsze próby nie wypadły całkiem nie najgorzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Zamiast czapki wybrałem taki kapelusz oraz koszulkę z filtrem UV. W czapce zawsze miałem spalony kark. Swoją drogą kapelusz mega wygodny. Czy rondo w kapeluszu jest proste po nałożeniu na głowę ?Rondo delikatnie opada pod własnym ciężarem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 ame="TOFIX99" post="2761217" timestamp="1589915402"]Rondo delikatnie opada pod własnym ciężarem. Dzięki. Ale i tak fajnie wygląda. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 ame="TOFIX99" post="2761217" timestamp="1589915402"]Rondo delikatnie opada pod własnym ciężarem. Dzięki. Ale i tak fajnie wygląda. ????Kapelusz jest wykonany w 100% z liści palmowych więc jest dosyć elastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Powrót do Casta po dwóch sezonach zatęskniłem za ruchomą szpulką. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi