Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Najnowsze dzieło Piotra "Filsera"- podbierak, który podoba mi się tak bardzo, że musiałem się pochwalić :wub:

20200517_081853_Easy-Resize.com.jpg 20200517_082000_Easy-Resize.com.jpg

.

.

.

.

.

.

.

(Model może nie największy, ale tylko ten chciał dzisiaj zapozować)

Piękny! W pierwszej chwili pomyślałem że jestem na jakiejś stronie jpn Edytowane przez dreadknight
  • Like 1

Najnowsze dzieło Piotra "Filsera"- podbierak, który podoba mi się tak bardzo, że musiałem się pochwalić :wub:

attachicon.gif 20200517_081853_Easy-Resize.com.jpg attachicon.gif 20200517_082000_Easy-Resize.com.jpg

.

.

.

.

.

.

.

(Model może nie największy, ale tylko ten chciał dzisiaj zapozować)

WOW, przez duże ŁO, ja z opisu spodziewałem się czegoś wyjątkowego, ale nie myślałem, że wyjdzie takie cudeńko. Z czystym sumieniem możesz bukować bilet na wyprawę po japońskie pstrągi ze strumieni. Tubylcy pękną z zazdrości. Ja też trochę pękam.... ;)  :good:  :clappinghands:

Edytowane przez klosskuba
  • Like 1

Zamiast czapki wybrałem taki kapelusz oraz koszulkę z filtrem UV. W czapce zawsze miałem spalony kark. Swoją drogą kapelusz mega wygodny.

Czy rondo w kapeluszu jest proste po nałożeniu na głowę ?

Edytowane przez TOFIX99

Zamiast czapki wybrałem taki kapelusz oraz koszulkę z filtrem UV. W czapce zawsze miałem spalony kark. Swoją drogą kapelusz mega wygodny.

Czy rondo w kapeluszu jest proste po nałożeniu na głowę ?

Rondo delikatnie opada pod własnym ciężarem.b5c23b80e93e75f0f1e7f87629d6fb56.jpg8efbcae1e16d6ddabf491216be5a0640.jpg

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• Like 1