Guzu Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Powrót do Casta po dwóch sezonach zatęskniłem za ruchomą szpulką. 20200518_201755_copy_1280x960.jpgŁadnie To ten @bazyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Tak trzy lata temu zaczynałem przygodę z Castem właśnie ze Steezem SV a że Kamil wystawił to nie mogłem się oprzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Zastanawialem sie wczoraj zeby zaczac lowic ultra light, postanowilem ze zaczne od haczykow 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Zastanawialem sie wczoraj zeby zaczac lowic ultra light, postanowilem ze zaczne od haczykow To ten z ostatniej sceny "Janosika" ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 (edytowane) Nie Panie Krzysku jakie ryby taki ul ???? a tak powaznie to z raz w zyciu chcial bym sie wybrac na takie ryby ale to hol tylko z krzesla i dzisiaj juz tylko mozliwe z zespolem badawczym bo wiekszosc ryb tego rozmiaru to zagrozone gatunki i wga ponad tone, moje aspiracje wedkarskie nie siegaja tak daleko moj gol to 1000lb club kilka razy bylem blisko i przegralem kilka razy troche brakowalo ale jak zdrowie pozwoli to moze kiedys sie uda wszystko oczywiscie z reki zadne krzeselka.Jak juz to raczej Jaws i splawik z beczki zadne Janosiki Edytowane 20 Maja 2020 przez sharkfishing 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Zastanawialem sie wczoraj zeby zaczac lowic ultra light, postanowilem ze zaczne od haczykowU mnie to klipsy zakładają na co lepsze trunki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Hade bo ten haczyk kosztuje jak dobra whiskey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Najnowsze dzieło Piotra "Filsera"- podbierak, który podoba mi się tak bardzo, że musiałem się pochwalić 20200517_081853_Easy-Resize.com.jpg 20200517_082000_Easy-Resize.com.jpgO przeskurwensyn!! A z ciekawości co to za kijek w tle? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 UFM Jet Stream Yamame Full Glass Tune 53 MRT-F po delikatnej poprawce Piotra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Kołowrotek z wolnym biegiem w Lidlu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 O przeskurwensyn!! A z ciekawości co to za kijek w tle?Kuba (jeśli tak mogę napisać?), ciekawość rozumiem, ale dosadność zachwytu lekko mnie zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosskuba Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Patyczek DonPabla widziałem. Miodzio.Paweł ma wyjątkową umiejętność dobrania sprzętu wysmakowanego estetycznie i jednocześnie świetnego użytkowo. Jak wziąłem ten patyczek do ręki to mi kopara opadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 najbardziej blaknące czapki jakie miałem ...Takiej to na pewno nie miałeś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Takiej to na pewno nie miałeś! może te już nie będą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Patyczek DonPabla widziałem. Miodzio.Paweł ma wyjątkową umiejętność dobrania sprzętu wysmakowanego estetycznie i jednocześnie świetnego użytkowo. Jak wziąłem ten patyczek do ręki to mi kopara opadła.Kuba, kurcze, zaczerwieniłem się Przecież sam, też tak podchodzisz do tematu- po prostu z wiekiem człowiek robi się bardziej wymagający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Takie coś wczoraj dojechało . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Plan zakładał zakup pontonu 3.30 m , a finalnie wróciłem z 3.70 m i cały plan w ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 okulary smith captain's choice polarchromic nówki sztuki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Plan zakładał zakup pontonu 3.30 m , a finalnie wróciłem z 3.70 m i cały plan w ... ..... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaMariusz , w gumieniaku zawsze lepiej te pół metra więcej mieć niż mniej . Zresztą jak w życiu . Fajny zakup ,też kiedyś miałem dętkę ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Mariusz , w gumieniaku zawsze lepiej te pół metra więcej mieć niż mniej . Zresztą jak w życiu . Fajny zakup ,też kiedyś miałem dętkę ...Mam też i łódkę, nie na każdym bajorze da się łódź zwodować a miejsca są bardzo ciekawe , ja takich nie odpuszczam, ponton jest bardzo mobilny i praktycznie bez ograniczeń co daje nieograniczone możliwości, pierwszy był 3 m dla jednej osoby wystarczał w zupełności, ale we dwóch to tak bardzo średnio, później plywałem 360 kolegi ,swój sprzedałem szybko jak poczułem co to znaczy te 60 cm więcej, następnie był pożyczony 330 m i ta długość jest ok nawet podczas pływania z kimś, właśnie po taki jechałem ale mawerik jest krótszy od kolibri kilkanaście cm ,więc pomyślałem że wezmę DS z kolei szerszy od kolibri 330 i od podstawowej wersji mawerika 330 d ,niestety nie było go na stanie i trzeba było czekać, obok 330 stał 370 i efekt widać...zawsze lepiej mieć więcej miejsca ale okupione jest to większym ciężarem ,tu kółka slipowe będą jak najbardziej wskazane Edytowane 26 Maja 2020 przez MARIUSZ 69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Kółka to świetny patent . Zawsze się przydają . Nie miałem jakichś wielkich doświadczeń z pontonami na rybach , zawsze było to pływanie po Adriatyku . Obydwa moje gumieniaki ( 3,8 m i 3,6 m) , którymi dane mi było pływać , miały zamontowane demontowalne kółka slipowe i zawsze było to bardzo przydatne , nawet jeśli wykorzystywane podczas pobytu urlopowego tylko dwukrotnie . Edytowane 26 Maja 2020 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Dzisiaj była moja pierwsza wizyta w sklepie Moritz. Wybór przeogromny i naprawdę trzeba wiedzieć czego potrzebujemy, bo można się pogubić. Co czego szukałem było sporo droższe niż u nas, a że nie wypadało nic nie kupić to troszkę drobiazgów do lekkiego łowienia wpadło. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Zwróciłeś może uwagę, po ile mają tam czeburaszki wolframowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Niestety nie zwróciłem uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) O zobacz, a myślałem że obkupiłeś się przy okazji Keitechów w Suwałkach Edytowane 28 Maja 2020 przez Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi