Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Nie Panie Krzysku jakie ryby taki ul ???? a tak powaznie to z raz w zyciu chcial bym sie wybrac na takie ryby ale to hol tylko z krzesla i dzisiaj juz tylko mozliwe z zespolem badawczym bo wiekszosc ryb tego rozmiaru to zagrozone gatunki i wga ponad tone, moje aspiracje wedkarskie nie siegaja tak daleko moj gol to 1000lb club kilka razy bylem blisko i przegralem kilka razy troche brakowalo ale jak zdrowie pozwoli to moze kiedys sie uda wszystko oczywiscie z reki zadne krzeselka.

Jak juz to raczej Jaws i splawik z beczki zadne Janosiki

Edytowane przez sharkfishing
  • Like 7

Patyczek DonPabla widziałem. Miodzio.

Paweł ma wyjątkową umiejętność dobrania sprzętu wysmakowanego estetycznie i jednocześnie świetnego użytkowo. Jak wziąłem ten patyczek do ręki to mi kopara opadła.

Kuba, kurcze, zaczerwieniłem się ;)  :D 

Przecież sam, też tak podchodzisz do tematu- po prostu z wiekiem człowiek robi się bardziej wymagający.

Plan zakładał zakup pontonu 3.30 m , a finalnie wróciłem z 3.70 m i cały plan w ...

.....

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Mariusz , w gumieniaku zawsze lepiej te pół metra więcej mieć niż mniej . Zresztą jak w życiu  :D . Fajny zakup ,też kiedyś miałem dętkę ...

• Like 2

Mariusz , w gumieniaku zawsze lepiej te pół metra więcej mieć niż mniej . Zresztą jak w życiu :D . Fajny zakup ,też kiedyś miałem dętkę ...

Mam też i łódkę, nie na każdym bajorze da się łódź zwodować a miejsca są bardzo ciekawe , ja takich nie odpuszczam, ponton jest bardzo mobilny i praktycznie bez ograniczeń co daje nieograniczone możliwości, pierwszy był 3 m dla jednej osoby wystarczał w zupełności, ale we dwóch to tak bardzo średnio, później plywałem 360 kolegi ,swój sprzedałem szybko jak poczułem co to znaczy te 60 cm więcej, następnie był pożyczony 330 m i ta długość jest ok nawet podczas pływania z kimś, właśnie po taki jechałem ale mawerik jest krótszy od kolibri kilkanaście cm ,więc pomyślałem że wezmę DS z kolei szerszy od kolibri 330 i od podstawowej wersji mawerika 330 d ,niestety nie było go na stanie i trzeba było czekać, obok 330 stał 370 i efekt widać...zawsze lepiej mieć więcej miejsca ale okupione jest to większym ciężarem ,tu kółka slipowe będą jak najbardziej wskazane

Edytowane przez MARIUSZ 69
  • Like 1

Kółka to świetny patent . Zawsze się przydają . Nie miałem jakichś wielkich doświadczeń z pontonami na rybach , zawsze było to pływanie po Adriatyku . Obydwa moje gumieniaki ( 3,8 m i 3,6 m) , którymi dane mi było pływać , miały zamontowane demontowalne kółka slipowe i zawsze było to bardzo przydatne , nawet jeśli wykorzystywane podczas pobytu urlopowego tylko dwukrotnie . 

Edytowane przez malinabar
  • Like 1

Dzisiaj była moja pierwsza wizyta w sklepie Moritz. Wybór przeogromny i naprawdę trzeba wiedzieć czego potrzebujemy, bo można się pogubić. Co czego szukałem było sporo droższe niż u nas, a że nie wypadało nic nie kupić to troszkę drobiazgów do lekkiego łowienia wpadło.c9c328d475cd6408a683c174e46e301d.jpg

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• Like 3