huligan77 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 A miała być 9.9 ???????? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Nowa pokręcajka od kolegi @hasior Oby kręcił dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Długo oczekiwany patyk???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Czy to 20gsilps 792m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Brzydki ciężki na błoto ,wodę i ... tsunami 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Można zdjęcie środka prosić? (Łódki nie silnika ) Proszę, wrzucam obiecane zdjęcia. Przy okazji wrzucam krótki filmik z pływania. 5 osób na pokładzie, łódka 300 kg, silnik 95 kg + sporo gratów. Edytowane 29 Czerwca 2020 przez cabage 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Proszę, wrzucam obiecane zdjęcia. Przy okazji wrzucam krótki filmik z pływania. https://www.youtube.com/watch?v=hRJL2OS9guE&feature=youtu.beSilnik fajnie mruczy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 W kwestii wędek to mam broń białą ,mam broń palną ale na 45 urodziny otrzymałem miecz świetlny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Niepodobny http://andreizabet.ro/best-by-test/the-lightsaber.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Mój ładniejszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 U mnie skromnie w porownaniu do was ale kupilem mojemu papciowi zestawik na dzien ojca lepiej pozniej jak wcale ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Nowy kijaszek. Co prawda nie Prototype ale i tak cieszy???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Będzie Pan zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) . Edytowane 2 Lipca 2020 przez JerryM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Silverado gsis-782m do 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Sorry nie przyjrzałem się zdjęciu a tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 U mnie skromnie w porownaniu do was ale kupilem mojemu papciowi zestawik na dzien ojca lepiej pozniej jak wcale Przypadkiem wiem od kogoś z forum , że u Ciebie wcale nie tak skromnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 U mnie wymiana uchwytów SKSS W LES86MH2 oraz w Extreme 70MF na Fuji TVS. Teraz jest pod moją łapę. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 U mnie wymiana uchwytów SKSS W LES86MH2 oraz w Extreme 70MF na Fuji TVS. Teraz jest pod moją łapę. Pozdrawiam _20200703_132948.JPGLokalizacja uchwytów 1 do 1 czy jakaś korekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 W LES była oczywiście korekta umieszczenia uchwytu, doszło wyważenie oraz wymiana przelotek na Torzite. Extreme był budowany od podstaw więc tu nie było takiego problemu. LES po przeróbkach to dzień do nocy z fabrycznym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 W LES była oczywiście korekta umieszczenia uchwytu, doszło wyważenie oraz wymiana przelotek na Torzite. Extreme był budowany od podstaw więc tu nie było takiego problemu. LES po przeróbkach to dzień do nocy z fabrycznym.Torzite w LES trafiły w niejsce starych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Torzite w LES trafiły w niejsce starych? Dokładnie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Po Toyocie, moja kuchenka na łódkę to pikuś, ale i tak jestem zadowolony. Zapach jajecznicy i świeżej kawy... Już nie mogę się doczekać. W sumie też będzie używana nad tym samym zbiornikiem co auto kolegi.Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Mogę prosić o link do tej kuchenki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 np. https://allegro.pl/oferta/kuchenka-turystyczna-gazowa-ceramiczna-zarowa-4nab-8496817322 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi