BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Mogę prosić o link do tej kuchenki?Mam tego typu kuchenkę. Grochówka w grudniu na łódce ...bezcenna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Kupiłem właśnie z tej aukcji podlinkowanejjn przez kolegę BOBa. Naprawdę polecam. Właśnie piję kawkę na wodzie [emoji16] Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) BOB, on 04 Jul 2020 - 23:05, said: Mam tego typu kuchenkę. Grochówka w grudniu na łódce ...bezcenna Robert, teraz sobie przypomniałem, że już mi o tym Mówiłeś i równie ją w tym temacie kiedyś zamieściłeś. Edytowane 4 Lipca 2020 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Kupiłem właśnie z tej aukcji podlinkowanejjn przez kolegę BOBa. Naprawdę polecam. Właśnie piję kawkę na wodzie [emoji16] Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu TapatalkaO gatunek kawy nie spytam, ale ...gdzie jest ta woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) Przypadkiem wiem od kogoś z forum , że u Ciebie wcale nie tak skromnie :D Tez bys nie mial skromnoe jak bys mial 50% polskiej ceny i zarobki 10 razy jak krajowa w polsce ja sie dopiero rozkrece za 2 lata jak jedno skaczy studia drugie pojdzie do szkoly a zona do pracy dopiero pojde po bandzie Edytowane 5 Lipca 2020 przez sharkfishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 SP720 i okuma helios sx20, jeszcze plecionka od Psulka i łowimy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Czasami, posiadany przeze mnie Traxxis 45 nie dawał rady na mojej dużej wodzie przy poważnym wietrze. Więc od tego urlopu mocy przybyło 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Szybki jesteś! Wczoraj szukałeś, dzisiaj już jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Szybki jesteś!Wczoraj szukałeś, dzisiaj już jest?kto bogatemu zabroni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Jak się ma taką wspaniałą żonę jak ja to dużo łatwiej realizować marzenia i zachcianki. Zacytuję mój wpis w dziale kupię: ..." kolejny raz dostałem wsparcie od mojej nieocenionej żony..."kup sobie coś porządnego żebyś mi potem nie jęczał. że coś ci nie pasuje w "wynalazku". Dorzucam tysia!" Taka to jest moja "Ruda"... Dodam jeszcze, że łódka, którą pływam na ryby (a czasami razem pływamy) jest również prezentem od niej Mając TAKIE bogactwo ...kto mi zabroni?! Edytowane 7 Lipca 2020 przez BOB 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Farciarz (to z powodu wspaniałej żony), ale czemu tak wkur...sz kolegów z forum !Już lepiej byś napisał, że za każdym razem łowisz metrowego sandacza/szczupaka (czego Ci życzę), to by się dało jakoś przełknąć.A tak każdego zazdrość zżera i dzień taki jakby smutniejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) Czasami, posiadany przeze mnie Traxxis 45 nie dawał rady na mojej dużej wodzie przy poważnym wietrze. Więc od tego urlopu mocy przybyło No i fajnie???? Edytowane 7 Lipca 2020 przez saitt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Farciarz (to z powodu wspaniałej żony), ale czemu tak wkur...sz kolegów z forum !Już lepiej byś napisał, że za każdym razem łowisz metrowego sandacza/szczupaka (czego Ci życzę), to by się dało jakoś przełknąć.A tak każdego zazdrość zżera i dzień taki jakby smutniejszy. O kurcze! Sorki Niedawno straciłem mojego ulubionego jerka! Już lepiej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Taki oto nówka zestawik na szczupaka na grubo. Wizualnie dla mnie, to pierwyj sort 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Valatile do 90 czy 200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Moja dziewczyna zapytała czy nie ma innych lżejszych akumulatorów, bo nie może już patrzeć jak targam żela 100ah ,powiedziałem że są a ona to czemu sobie nie kupię, i kupiłem lifepo4 100 ah .W moim przypadku nie było dofinansowania Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 To był by piękny prezent ...dla mojego serducha i kręgosłupa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 To był by piękny prezent ...dla mojego serducha i kręgosłupa Polecam pod tym względem w 100 % ,sprawia wrażenie pustego w środku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Już nie w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Valatile do 90 czy 200?Do 200. Zastanawiam się jeszcze nad 50-90. Miałby rację bytu u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 200 to już poważny kijas. 90 szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Moja dziewczyna zapytała czy nie ma innych lżejszych akumulatorów, bo nie może już patrzeć jak targam żela 100ah ,powiedziałem że są a ona to czemu sobie nie kupię, i kupiłem lifepo4 100 ah .W moim przypadku nie było dofinansowania Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaSuper sprawa, gdzie i za ile można dostać taką bateryjke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Kolega pyta gdzie można dostać taką bateryjkę, a ja zapytam gdzie można dostać taką dziewczynę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Kolega pyta gdzie można dostać taką bateryjkę, a ja zapytam gdzie można dostać taką dziewczynę Z bateryjką to łatwo będzie znacznie gorzej wygląda kwestia zwiazana z dziewczyną a dokładnie to z dostępnością.Baterie sprzedaje dwie osoby na forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Z bateryjką to łatwo będzie znacznie gorzej wygląda kwestia zwiazana z dziewczyną a dokładnie to z dostępnością.Baterie sprzedaje dwie osoby na forum A dokładniej? Bardzo interesuje mnie takie aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi