Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

BOB, on 04 Jul 2020 - 23:05, said:

Mam tego typu kuchenkę. Grochówka w grudniu na łódce ...bezcenna ;) :D

Robert, teraz sobie przypomniałem, że już mi o tym Mówiłeś i równie ją w tym temacie kiedyś zamieściłeś. :good:

Edytowane przez SID

Przypadkiem wiem od kogoś z forum , że u Ciebie wcale nie tak skromnie :ph34r: :D :D :D

Tez bys nie mial skromnoe jak bys mial 50% polskiej ceny i zarobki 10 razy jak krajowa w polsce ja sie dopiero rozkrece za 2 lata jak jedno skaczy studia drugie pojdzie do szkoly a zona do pracy dopiero pojde po bandzie

Edytowane przez sharkfishing
  • Like 2

Jak się ma taką wspaniałą żonę jak ja to dużo łatwiej realizować marzenia i zachcianki. ;)

Zacytuję mój wpis w dziale kupię: ..." kolejny raz dostałem wsparcie od mojej nieocenionej żony..."kup sobie coś porządnego żebyś mi potem nie jęczał. że coś  ci nie pasuje w "wynalazku". Dorzucam tysia!"

Taka to jest moja "Ruda"...   :D

Dodam jeszcze, że łódka, którą pływam na ryby (a czasami razem pływamy) jest również prezentem od niej :P  :)

Mając TAKIE bogactwo ...kto mi zabroni?! ;)  :D

Edytowane przez BOB
  • Like 11

Farciarz (to z powodu wspaniałej żony), ale czemu tak wkur...sz kolegów z forum  :bighair:  !

Już lepiej byś napisał, że za każdym razem łowisz metrowego sandacza/szczupaka (czego Ci życzę), to by się dało jakoś przełknąć.

A tak każdego zazdrość zżera :unsure: i dzień taki jakby smutniejszy. :( 

• Like 1

Farciarz (to z powodu wspaniałej żony), ale czemu tak wkur...sz kolegów z forum  :bighair:  !

Już lepiej byś napisał, że za każdym razem łowisz metrowego sandacza/szczupaka (czego Ci życzę), to by się dało jakoś przełknąć.

A tak każdego zazdrość zżera :unsure: i dzień taki jakby smutniejszy. :(

O kurcze! Sorki :(

Niedawno straciłem mojego ulubionego jerka! Już lepiej? :P  :D

• Like 1

Moja dziewczyna zapytała czy nie ma innych lżejszych akumulatorów, bo nie może już patrzeć jak targam żela 100ah ,powiedziałem że są a ona to czemu sobie nie kupię, i kupiłem lifepo4 100 ah .W moim przypadku nie było dofinansowania

68b4164bf05870d2ea3ce9b2734a76a3.jpgf249bbcd6fab7a30f1bdb54e73e7cd94.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Like 8

Moja dziewczyna zapytała czy nie ma innych lżejszych akumulatorów, bo nie może już patrzeć jak targam żela 100ah ,powiedziałem że są a ona to czemu sobie nie kupię, i kupiłem lifepo4 100 ah .W moim przypadku nie było dofinansowania

68b4164bf05870d2ea3ce9b2734a76a3.jpgf249bbcd6fab7a30f1bdb54e73e7cd94.jpg

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Super sprawa, gdzie i za ile można dostać taką bateryjke?

Kolega pyta gdzie można dostać taką bateryjkę, a ja zapytam gdzie można dostać taką dziewczynę

Z bateryjką to łatwo będzie znacznie gorzej wygląda kwestia zwiazana z dziewczyną a dokładnie to z dostępnością.Baterie sprzedaje dwie osoby na forum

• Like 3