Alexspin Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Super sprawa, gdzie i za ile można dostać taką bateryjke?Dostać to można nawet na ulicy, za darmo, w biały dzień w mordę... Z bateryjką to łatwo będzie znacznie gorzej wygląda kwestia zwiazana z dziewczyną a dokładnie to z dostępnością.Baterie sprzedaje dwie osoby na forumTeż byłbym zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Skontaktujcie się z maverickiem i siarqkiem... Ja przynajmniej mam 4 baterie od nich i są super bez potrzeby zabawy z naszymi ukochanymi celnikami... Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Ja kupiłem właśnie od Mawericka, wcześniej kupiłem ponton z odbiorem osobistym ,na miejscu okazało się że sprzedaje te akumulatory ,był na stanie 120 ah i stał też akumulator 100 ah którego używał, zamówiłem 100 ah ,trochę poczekałem bo był przed dostawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Obu chłopaków można śmiało polecić, znam co najmniej kilku zadowolonych klientów i wszyscy sobie chwalą akumulatory... Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Jak się ma taką wspaniałą żonę jak ja to dużo łatwiej realizować marzenia i zachcianki. Zacytuję mój wpis w dziale kupię: ..." kolejny raz dostałem wsparcie od mojej nieocenionej żony..."kup sobie coś porządnego żebyś mi potem nie jęczał. że coś ci nie pasuje w "wynalazku". Dorzucam tysia!" Taka to jest moja "Ruda"... Dodam jeszcze, że łódka, którą pływam na ryby (a czasami razem pływamy) jest również prezentem od niej Mając TAKIE bogactwo ...kto mi zabroni?! Wypisz wymaluj, moja Siwa???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Ja mam lepiej, #Nika spinninguje wraz ze mną, razem jeździmy na spotkania i zloty, wspólnie planujemy wydatki na nasze hobby. To się nazywa porozumienie stron! Edytowane 8 Lipca 2020 przez Alexspin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Cześć, Koledzy, ten akumulator Lifepo4 to jakaś nowa technologia czy rzecz już znana Wam wcześniej? Ja to widzę po raz pierwszy. Patrząc na wagę to w stosunku do aku żelowego jest dramatyczna, że tak powiem, różnica. Ciekawe jak toto sprawdza się w praktyce itd. Sam użytkuję żelowy 100 ah i nie jestem zadowolony z jego wagi Edytowane 8 Lipca 2020 przez Herman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Jak się ma taką wspaniałą żonę jak ja to dużo łatwiej realizować marzenia i zachcianki. Zacytuję mój wpis w dziale kupię: ..." kolejny raz dostałem wsparcie od mojej nieocenionej żony..."kup sobie coś porządnego żebyś mi potem nie jęczał. że coś ci nie pasuje w "wynalazku". Dorzucam tysia!" Taka to jest moja "Ruda"... Dodam jeszcze, że łódka, którą pływam na ryby (a czasami razem pływamy) jest również prezentem od niej Mając TAKIE bogactwo ...kto mi zabroni?! Robert, kolejny raz się powtórzę.Jesteś "życiowym" farciarzem. Pozdrowienia dla żony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Cześć, Koledzy, ten akumulator Lifepo4 to jakaś nowa technologia czy rzecz już znana Wam wcześniej? Ja to widzę po raz pierwszy. Patrząc na wagę to w stosunku do aku żelowego jest dramatyczna, że tak powiem, różnica. Ciekawe jak toto sprawdza się w praktyce itd. Sam użytkuję żelowy 100 ah i nie jestem zadowolony z jego wagi Przy tym nie będziesz zadowolony z ceny! Sam akumulator świetna sprawa, lekki i wystarczy na baaaaardzo długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Cena nie jest jakaś masakryczna, a te 15-20kg różnicy w wadze wart każdej złotówki, się zastanawiam, czemu tyle lat takie ciężary targałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Pytanie laika - to ile wazy i kosztuje żelowy, i ile waży i kosztuje porównywalny parametrami lifepo4 ?Ok juz pokliałem po necie.. i rózncia w cenie około 2-2,5 tys i roznica w wadze ok 15-20 kg. ps. A cena Lifepo4 100ah ..na Alledrogo 2,9 tys.na alliexpres 1,6 -2,5 ... Edytowane 8 Lipca 2020 przez Archanioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 A jaka to cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Cześć, Koledzy, ten akumulator Lifepo4 to jakaś nowa technologia czy rzecz już znana Wam wcześniej? Ja to widzę po raz pierwszy. Patrząc na wagę to w stosunku do aku żelowego jest dramatyczna, że tak powiem, różnica. Ciekawe jak toto sprawdza się w praktyce itd. Sam użytkuję żelowy 100 ah i nie jestem zadowolony z jego wagi Prądu pod dostatkiem- na typowe łowienie nie trzeba brać 100ah w licie. Jeśli nie trollingujesz, nie masz daleko do miejscówki- przy tej wydajnosci prądowej na dzień wędkarski 80ah w zupełności wystarczy. Cena - wiadomo, wyższa. Za to waga i przy odpowiedniej ładowarce 4-5godzin i masz aku nabity do pełna. Właśnie dla tego niekoniecznie 100ah trzeba brać. One są w zasadzie bezobsługowe- mają bms. Jak wyciągniesz cały prąd- odetnie i nie poniszczysz ogniw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Przy tym nie będziesz zadowolony z ceny!(…)To ile takie cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Kolega @Archanioł odpowiedział już powyżej.Trzeba się liczyć z wydatkiem ponad 2 tysięcy. Edytowane 9 Lipca 2020 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Przepraszam Co ślepemu po oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 To i ja sie pochwale bo jest czym nowy gloomis conquest Calcutta jednak zostala u mnie za pstrokata tatusiowi lece nie udziwniana, ale za to ryba moj pbr i pare oz mniej jak floryda record na dzikich jeziorach. Nie moge sie doczekac kiedy dojda nowe qualie na testy na delfinach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Od dłuższego czasu zakusy miałem na 301- e lub DSV, ale budżet nie pozwolił.Poza tym uchwytność tychże modeli...Także wpadł Curado 201 DPV.I całe szczęście bo to przełożenie najbardziej odpowiada mojej technice połowu.Dla wydłużenia żywota dostał łożysko na koło główne miast teflonu.I standardowo czyszczenie ze smarowaniem.Fajny ,,klocek'' dobrze leżący w mojej dużej łapie. Z bliźniaczym Cruxis-em 201... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Po latach wrócił do tatusia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Ale ze sprzedałeś go i ten sam odkupiłeś czy jak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Ale ze sprzedałeś go i ten sam odkupiłeś czy jak?Dokładnie. To mój egzemplarz, który kilka dobrych lat temu kupiłem jako seryjny (kij był nagrodą w jakiś dużych zawodach i miał dość długą dedykacje i opis fabryczny jako nagroda). Stad przerobiłem go u Skałka (skrobanie, lakierowanie, nowe przelotki). Po jakimś czasie kij trafił do innego właściciela, bo stwierdziłem ze Phenixy i Croixy są lepsze. A po 4 latach niespodziewanie udało mi się go odkupić. Po tych wszystkich latach i przełowionych wędkach wiem, ze nie miałem nigdy czulszego kija jak ten Dragon Cieszę się, ze wrócił do mnie. Edytowane 10 Lipca 2020 przez Żbiku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Niczym "powrót kija marnotrawnego" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Widać, że odpoczywał... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Niczym "powrót kija marnotrawnego" Kija marchewkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jak widać odczucia każdego na temat czułości kija są inne.Dla mnie jest dużo czulszych patyków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi