Żbiku Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Maćku, oczywiście. Pytanie jednak, czy miałeś okazje łowić dokładnie tym modele HM69? Ja po użytkowaniu kilku Phenixów TX, StC Elite mogę śmiało potwierdzić to co napisałem. Oskrobanie i uzbrojenie nadało temu egzemplarzowi niesamowitej czułości. Myśle, że ze 2 osoby z tego forum, które lowily tym egzemplarzem, mogą to potwierdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Maćku, oczywiście. Pytanie jednak, czy miałeś okazje łowić dokładnie tym modele HM69? Ja po użytkowaniu kilku Phenixów TX, StC Elite mogę śmiało potwierdzić to co napisałem. Oskrobanie i uzbrojenie nadało temu egzemplarzowi niesamowitej czułości. Myśle, że ze 2 osoby z tego forum, które lowily tym egzemplarzem, mogą to potwierdzić.Ode mnie go kupiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Czyli Jak wierny reksiofishhinter upolował zdobycz..Tym bardziej gratuluję ???? niełatwa zdobycz ???????? Edytowane 10 Lipca 2020 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Cieszę się Kuba, że udało Ci się zdobyć ten kij. Jak wiesz, że ja mam go w wersji cast i nie odsprzedałem Ci tylko dlatego, że chciałeś go przerobić na spin ...czysta profanacja Wędka super. Gratuluję Edytowane 10 Lipca 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Profanacja sracja???? co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 ...jeśli lubisz "sracje" Twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Prawda, że nie zniszczony? Niestety mało miał u mnie roboty. Dobrze , że ucieszył Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Prawda, że nie zniszczony? Niestety mało miał u mnie roboty. Dobrze , że ucieszył TomekSuper! Delikatne przetarcie mokrymi chusteczkami korka i kijek jak nowy Jeszcze raz dzieki! Ode mnie go kupiłeś Tego „seryjnego” z opisem „III miejsce w zawodach coś tam coś tam” od Ciebie kupowałem? To nawet nie pamietam... Nie mniej po przeróbce kijek jest petarda i już niejeden chciał kiedyś go ode mnie odkupić... Edytowane 10 Lipca 2020 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Właściwie przypadek sprawił, że Kamil (@mekamil) ukręcił mi taką zabaweczkę. Pełen węglowy blank. Długość całkowita 150cm, waga 80gr, zbrojony w Minimy. Szczyt ma grubość 0,8mm. Na sucho oceniam, że zakres cw. to 0,5-4gr Za tydzień zaczynam urlop to się sprawdzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Właściwie przypadek sprawił, że Kamil (@mekamil) ukręcił mi taką zabaweczkę.Pełen węglowy blank. Długość całkowita 150cm, waga 80gr, zbrojony w Minimy. Szczyt ma grubość 0,8mm. Na sucho oceniam, że zakres cw. to 0,5-4grZa tydzień zaczynam urlop to się sprawdzi Ooo ciekawe jak to pracuje. Winszuję zakupu i zazdroszczę, że udało się nawiązać kontakt. Ja zostałem zlany po dwóch wiadomościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Robert , ja to bym bardziej na lód zabrał i w tych okolicznościach widział użytkowanie . Ta długość , czyli krótkość , musi narzucać precyzję operatora wykałaczki . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Mała zmiana Strikera 5 na 7SV, który będzie na stałe zamontowany na łódcę(jeszcze kilka dni i odbiór) w przyszłym roku planowana przesiadka na Elite Ti 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Maćku, oczywiście. Pytanie jednak, czy miałeś okazje łowić dokładnie tym modele HM69? Ja po użytkowaniu kilku Phenixów TX, StC Elite mogę śmiało potwierdzić to co napisałem. Oskrobanie i uzbrojenie nadało temu egzemplarzowi niesamowitej czułości. Myśle, że ze 2 osoby z tego forum, które lowily tym egzemplarzem, mogą to potwierdzić.Żbiku, używasz go jako kij okoniowy czy raczej pstragi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wrócił mój kijek (10lat)z kapitelnego remontu od Kolegi Mekamila.wsxystko wymienione.został tylko stary blank i cenny napis.a tak to było ,piaskowanie,szlifowanie ,hartowanie ,toczenie,frezowanie i jeszcze jakieś tajne operacje o których nie mam zielonego pojęcia. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Mistrzowski opis na wędce.Bruce by łowił 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Przede wszystkim wspomnienie śp. Maćka w oznaczeniu blanku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Maciuś mnie wkręcił w ten bajzel z castingiem,dlatego kręce prawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Nie tylko Ty kręcisz prawą Krzyśku, Twój przezbrojony Cupido Maciek nabył drogą wymiany ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) W końcu zillion dojechał... Liczyłem że multik będzie nieco większy a to jednak ta sama buda co w morethanie, w środku zapewne to samo(morethan ma przekladnię od zilliona 1516hl 6,3:1) Edytowane 15 Lipca 2020 przez Mateo1989 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Nie tylko Ty kręcisz prawą Krzyśku, Twój przezbrojony Cupido Maciek nabył drogą wymiany ode mnie ten do 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Właściwie przypadek sprawił, że Kamil (@mekamil) ukręcił mi taką zabaweczkę.Pełen węglowy blank. Długość całkowita 150cm, waga 80gr, zbrojony w Minimy. Szczyt ma grubość 0,8mm. Na sucho oceniam, że zakres cw. to 0,5-4grZa tydzień zaczynam urlop to się sprawdzi Mam bardzo podobny kijek od Kamila, pięknie pracuje i przyłowów się nie boi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 U mnie całkiem fajnie wyszły podwójne zakupy Wczoraj dotarł do mnie Stradic CI4+ 4000, co prawda bałem się tego rozmiaru lecz cena była bardzo śmieszna więc zaryzykowałem zakup. Po rozpakowaniu pudełka okazuje się, że jest całkiem kompaktowym kołowrotkiem i znajdzie u mnie zastosowanie przy pstrągowaniu. Jednak to dzisiejszej paczki nie mogłem się doczekać najbardziej. Późnym wieczorem kurier przyniósł do mnie zestaw castingowy Konger Streeto. Znajdzie u mnie zastosowanie przy twitchingu pstrągowym. Jak na niewielką cenę takiego zestawu to już bardzo się polubiliśmy, już dzisiaj wyciągnął pierwsze pstrążki. Jedynie multik mógłby mieć większe przełożenie, łowienie z prądem to istna udręka.Streeto Cast R 7200LHStreeto Caster L2002 4-14g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 nareszcie.....nareszcie poskładałem wszystko w jedną całość i mam swój zestaw do leciutkiego casta - do multika Daiwa Alphas Air doszedł wreszcie właściwy kijek - to była największa moja bolączka bo zawsze coś mi nie pasowało... a tym właściwym okazał się być Major Craft Finetail FAX-B582UL do 5 gram. Zawsze uważałem że do lekkiego łowienia pozostanie na stałe lekki spinning ale coś się zmieniło, okazało się że jednak można. Byliśmy już nad wodą i znowu mnie ciągnie....nie wiem czy rybki będą bo kajakarzy w weekendy jest bardzo dużo ale zamierzam dobrze się bawić - i nawet komary nie pokrzyżują moich planów - pozdrawiam wszystkich 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nowe nie nowe, wykopane z piwnicy. Rzeka pstrągowa pokryta warstwą roślinności więc pora się przygotowywać na szczupaka. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi