Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy ma taką żonę na jaka zasłużył ???? oba rozmiary 3000. Certata od kolegi Guza 3000D,a stelka od kolegi Darka. Żona mówiła że masło w maśle jak kręciła w fotelu,także koledzy rzetelni tak jak pisali w takim stanie są kręciołki. Żona też dostała prezenty Nadie, Antoniego, Adasia oraz Olusia ???????? te ostatnie to bliźniaki także prezent wyjątkowo wyjątkowy ????????

• Like 9

Każdy ma taką żonę na jaka zasłużył ???? oba rozmiary 3000. Certata od kolegi Guza 3000D,a stelka od kolegi Darka. Żona mówiła że masło w maśle jak kręciła w fotelu,także koledzy rzetelni tak jak pisali w takim stanie są kręciołki. Żona też dostała prezenty Nadie, Antoniego, Adasia oraz Olusia ???????? te ostatnie to bliźniaki także prezent wyjątkowo wyjątkowy ????????

Widzisz Bartku, że każdy chciałby mieć taką żonę, więc raczej nie chodź na ryby tylko jej pilnuj! ????

• Like 4

Ja ani nie pije, ani nie palę. Ciężko zapierd....za granicą, coś od życia też trzeba mieć. Mariusz te pieniazki niech idą na dzieci bo to dla nich. Mnie stać obecnie na te rzeczy. Gdybym miał wydać pieniądze o których wspominasz na kołowrotek,a nie kupić jedzenia czy zadbać w inny sposób o dzieci musiałbym być lekko nienormalny. Także twoje spostrzeżenie raczej słabiutkie.

Edytowane przez bartosz311287
  • Like 6

Ja ani nie pije, ani nie palę. Ciężko zapierd....za granicą, coś od życia też trzeba mieć. Mariusz te pieniazki niech idą na dzieci bo to dla nich. Mnie stać obecnie na te rzeczy. Gdybym miał wydać pieniądze o których wspominasz na kołowrotek,a nie kupić jedzenia czy zadbać w inny sposób o dzieci musiałbym być lekko nienormalny. Także twoje spostrzeżenie raczej słabiutkie.

Przecież to tylko żart. Dzieci wiadomo że ważniejsze.

• Like 2

• 2 tygodnie później...

... w tym tygodniu dotarły takie tam małe "pokupki" ;)  ;

post-47757-0-73303900-1596043407_thumb.jpgpost-47757-0-09133100-1596043418_thumb.jpgpost-47757-0-66432900-1596043435_thumb.jpg

Ja człowiek starej daty chyba jestem :rolleyes:  ... i pewnie dlatego wolę stare, ciężkie i urywające rękę ale sprawdzone rzeczy ...

... nie w głowie mi szukanie nowości i eksperymentów ...   :)

... a co ciekawe, wyglądają rzeczywiście na nowe  :whistling:

Edytowane przez miramar69
  • Like 23

Nie trzeba być człowiekiem starej daty by używać ukazanych na zdjęciach ,,staroci''.????

Wiek to pojęcie względne w temacie używanego sprzętu.????

Żeby Stella w tych millenijnych latach robiła wersje tylno-hamulcowe to też bym się oglądał za nią.????

Ale do brzegu, bo też się chwalę????

Curado DPV 201 mimo gabarytu ma bardzo krótkie ramiona korbki.

Dziś dojechała korba 130mm.

Wręcz się przeraziłem jej gabarytem, knobami.

post-50961-0-44956900-1596205932_thumb.jpg

Ale trochę zmiksowałem zamiennika z oryginałem i wyszło takowe coś.

Pod moje preferencje wyszło akurat????

post-50961-0-16545300-1596206001_thumb.jpg

I porównanie...

post-50961-0-74546000-1596206018_thumb.jpg

• Like 4