Alexspin Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Kamil ma dobre ceny, przynajmniej ja nie narzekałem, a jestem biednym emerytem... Przepraszam za Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 To przyzwoite wędziska, machałem z tej serii na próbę dwukrotnie nad wodą, ale nie lubię korka i pełnych rękojeści. Swoją drogą troszkę się dziwię, że nie skontaktowałeś się z @Mekamilem, za te pieniądze pewnie zbudowałby Ci coś lepszego, strickte dostosowanego do Twoich potrzeb. Mamy z moją Panią, od Niego trzy wędziska na specjalne zamówienie (casty 1-4g, 4-10g i spinna 1-7g) i jedno (Pinnacle Vision 7-21g) po modernizacji, są klasą same dla siebie. @Alexspin, teraz w każdym wątku będzię kombo pani+mekamil+ultris+siglon? Zlituj się, proszę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Nie jest za mała pod kapelusz? Zastanwaiam się nad tą co Ty kupiłeś a Helikonem https://allegro.pl/oferta/moskitiera-helikon-olive-green-6898984760Bardzo pomysłowy zakup. Ja też zamówiłem https://armyworld.pl/product-pol-4303-Moskitiera-Holenderska-Wojskowa-Na-Muszki-i-Komary-Oryginal-Nowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) @Alexspin, teraz w każdym wątku będzię kombo pani+mekamil+ultris+siglon? Zlituj się, proszę.Nie podoba Ci się? Nie masz obowiązku czytania. Pozdrawiam.Bez odbioru... Nie jest za mała pod kapelusz? Zastanwaiam się nad tą co Ty kupiłeś a Helikonem https://allegro.pl/oferta/moskitiera-helikon-olive-green-6898984760Nie zastanawiałem się, używam baseballówki. Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Mam w sumie 5 patyków od Kamila. Mam też HM80 Ghost Buster'a (nr ser.102) Niestety dzielonego, a wolę pełne dolniki - prawie 30 lat przyzwyczajeń. Troszkę żałuję, że jednak nie Golden River, bo byłby bardziej pod moje obecne preferencje.Alku, gdybys dał Kamilowi blank to pewnie by ukręcił taniej niż za gotowca. Hvast, z pracy HMa pod rybą na pewno będziesz zadowolony. Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) @Alexspin, teraz w każdym wątku będzię kombo pani+mekamil+ultris+siglon? Zlituj się, proszę. Mordo zapomniałeś jeszcze o Tatuli, która jest najlepszym multiplikatorem w tym uniwersum. PS. Nie hejtuję, ale ile razy można o tym czytać? Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Maciek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Dokładnie, przynajmniej z 50 razy słyszałem już o biednym emerycie, kijach od Kamila, storm adventure, tatuli oraz o partnerce. Kolego wypowiadasz się niemal w każdym temacie, a doświadczenia, czy chociażby możliwości porównania Twoich sławetnych tatul do czegokolwiek innego brak. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Deuce, nie odbieraj nikomu prawa do nawet nudnych ( w Twojej ocenie) wypowiedzi. Jak już masz tego dość to ustaw dla niego "ignoruj" i będziesz miał spokój (ja tak zrobiłem w przypadku dwóch kolesi ).PS w sumie fajnie , że przynajmniej w przypadku Alka wiem ile ma lat, jak ma na imię i gdzie mieszka i jakiej jest płci ... to ułatwia dialog 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ja nikomu niczego nie odbieram, uważam jednak, że wmawianie każdemu, w każdym możliwym miejscu, że kij na noname blanku od Kamila+ tatula (z odpowiednią szpulka oczywiście) to jedyna odpowiednia droga jest dość mocno niedorzeczne. Nawet w temacie pochwal się nowym sprzętem, gość pisze, puentując zakup jakiejś tam wędki, że jest zdziwiony, że nie skontaktował się z Kamilem, tylko kupił sobie wędkę marki dragon. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 FLAT RAP w największym rozmiarze. Będzie na ,,ciąganie za łódką" Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Alexspin, teraz w każdym wątku będzię kombo pani+mekamil+ultris+siglon? Zlituj się, proszę.Mój post w podobnej tonacji skasowany przez moda. Czyli uważaj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Ja nikomu niczego nie odbieram, uważam jednak, że wmawianie każdemu, w każdym możliwym miejscu, że kij na noname blanku od Kamila+ tatula (z odpowiednią szpulka oczywiście) to jedyna odpowiednia droga jest dość mocno niedorzeczne. Nawet w temacie pochwal się nowym sprzętem, gość pisze, puentując zakup jakiejś tam wędki, że jest zdziwiony, że nie skontaktował się z Kamilem, tylko kupił sobie wędkę marki dragon.Mam jeden z kijków na no name wykonanych wykonany przez forumowego kolegę. I powiem, że gdyby nie to, że nie istnieją gotowce o takich parametrach, to niekoniecznie bym ten kij kategorycznie polecał. Może to specyfika kija, gdzie się nie oszuka tanim blankiem, ale mankamentów trochę to to ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) @Alexspin, teraz w każdym wątku będzię kombo pani+mekamil+ultris+siglon? Zlituj się, proszę.Dokładnie, przynajmniej z 50 razy słyszałem już o biednym emerycie, kijach od Kamila, storm adventure, tatuli oraz o partnerce. Kolego wypowiadasz się niemal w każdym temacie, a doświadczenia, czy chociażby możliwości porównania Twoich sławetnych tatul do czegokolwiek innego brak.Jeżeli [...] wypowiada się w każdym wątku upierdliwie,to jeszcze wytrzymuje ,ale najgorsza jest [...] , która myśli, że wszystko wie i jej jest najlepsze. Darek64, otrzymujesz pkt ostrzeżenia. Regulamin jerkbait.pl: 1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano. Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez Friko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Dla rozluźnienia nowy nabytek: Dragon HM62-X B29-28-197 1.98m 14-28g w jednym kawałku Made in Skałek. Wędka zbudowana z myślą o twitchu na woblery typu Megabass Oneten i podobne minnowy.W dziale spinning wstawiłem fotkę ugięcia. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez dante 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Jak myślicie Panowie będzie łowna?Siostra stuningowała mi wahadełko przy robieniu pazurów ????. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Jeśli ten kot będzie łowił ryby tak jak kanarka ...to mam wątpliwości Blacha super, gratulacje dla siostry! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Nowy nabytek twitchingowy do brodzenia.Opisana jako Regular i trochę się bałem, że będzie zbyt flex, ale jest idealna do nadawania pracy woblerom.Stosunkowo delikatny, ustępliwy top z szybkim powrotem, wzmocnienie w 2/3 i silny dół, który da radę pstrągom 50cm bez problemu. Wędka przetestowana w sumie 5 dni na Ropie - idealna wędka twitchingowa. Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez BazyL 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Kolor drewienka uchwytu fajnie się komponuje z tym ciemnym metalem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Dzisiejsza zdobycz 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Dzisiejsza zdobycz Gratulacje!!! Jeśli chciałbyś się pozbyć lub zamienić za tego łamanego Pajka, to chętnie tego dokonam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Takie tam smużaczki dzisiaj wjechały na stan [emoji16][emoji16][emoji16] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 A u mnie bardzo bardzo miłe zaskoczeni , zupełnie bezinteresownie zasilił kolega @Cyprys zbierane z mozołem LD i trafił się rodzynek na drugim planie MO . Dołożył Marcin łowiące jak zawsze bez konkurencyjne swoje gumy.Bardzo dziękuje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Tonące piąteczki, od Bielika, zasiliły pudełko, na koniec sezonu. Pytanie tylko, dlaczego wciąż jeszcze, zbrojone w zadziory ??? Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez popper 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Wczoraj doszło brakujące ogniwo w szczupakowych zestawach. Będzie podpięty z C3 4600 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Super! Będziesz Pan zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi