Krzysztof Jeżyna Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nowa Wiślana maszynka, doleciała też nowa szpulka plus stara ale jara korba ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Ładnie się prezentuje ze szpulka od vanka Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez saitt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Ładniejszy niż ori twinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Czy naprawdę ładniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Napewno mniej cygański ,im mniej fake złota ,tym lepiej- sroki na młynek nie siadają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Mi też średnio podoba się złota szpulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Chodziło za mną od jakiegoś czasu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 To i ja się pochwalę, takim stadkiem... :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Napewno mniej cygański ,im mniej fake złota ,tym lepiej- sroki na młynek nie siadająteraz sie mowi wegierski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Pozdrowienia dla wszystkich z Jastrzębiej Góry ???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Nowy seabass daje radę, bardzo fajne kije, mega uniwersalne, lekkie i mocne zarazem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Pozdrowienia dla wszystkich z Jastrzębiej Góry Dobra miejscówka........ Za parę tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 I tylko te zejście z pod latarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Kolega podeslal mi skromnie pare jigow na okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Kolega podeslal mi skromnie pare jigow na okonieale chyba nilowe? wygladaja bardziej jak sprzet na dorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Nowa zabawka na mikro ciurki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Wcześniej sparowany z Daiwa BG 2500 który nie wyważał mi dobrze kija Golden River 275. Dziś przyszedł Daiwa GS 3000 waga 305g jest ok. Bardzo mało info na temat tego młynka ale postanowiłem zaryzykować. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) Ferrari zaparkował , kolejna Z-ka w rodzinie. Edytowane 2 Września 2020 przez godski 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Zdania nie zmieniam a jednak szczerze zazdroszczę i ciekaw jestem Twojej opinii wynikających z użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Zdania nie zmieniam a jednak szczerze zazdroszczę i ciekaw jestem Twojej opinii wynikających z użytkowania Na sucho ciężej chodzi niż stara wersja Z z wolnym przełożeniem ale to nic dziwnego i tego się spodziewałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Wcześniej sparowany z Daiwa BG 2500 który nie wyważał mi dobrze kija Golden River 275. Dziś przyszedł Daiwa GS 3000 waga 305g jest ok. Bardzo mało info na temat tego młynka ale postanowiłem zaryzykować. Złote, a skromne Fajnie się całość komponuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Nareszcie jest.Auriga Costa MLJ ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 No Paweł teraz tylko testy...Ale nie w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 No Paweł teraz tylko testy...Ale nie w domu... Testy w domu przebiegły pomyślnie tym razem????Solid to jednak solid ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Czuć masę blanku , czy wyważenie gotowej wędki ją "niweluje" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi