saitt Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Powiem Ci Bartku, że pozytywnie się zaskoczyłem.Myślałem że wędka wyjdzie na gotowo w okolicach 130g. Mam ją przedłużona pod rear gripem o 5cm do 203cm. Długość od środka stopki do końca 28cm. Waga wędki wyszła równo 120g a punkt równowagi z kołowrotkiem 220g wypada jakoś w środku foregripu.Uważam że to nieźle jak na kawał mięśnia w tym solidzie???? Myślę, że bez drewnianego insertu można zejść na jakieś 115g na luzie z perfekcyjnym wyważeniem. Nie ma wrażenia że szczyt jest ciężki, jest raczej normalnie i manewrownie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 No to super , niech łowi ! Funkcjonalność i zakres działania tego blanku w opisach Rafała były nieziemskie - skrobnij słówko w wątku Twórcy po obłowieniu . Ta smukłość blanku o tych parametrach robi wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 A ja z innej beczki, może uda się wam pokazać coś z przyrody w lepszej odsłonie. Skubaniec cieżki. Metal i szkło [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Gratuluję tym bardziej, że jestem zatwardziałym "pentaxsiarzem" Trochę tego szkła nazbierałem w tym manualne klasyki metal-szkło. W tym trochę zabytkowy, manualny Pentax 500 f8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) Dzięki RobercieZawsze lubiłem Pentaxa za inność i to coś.... A jak kupiłem dwa lata temu to super szybkie Nikony i Canony jeszcze bardziej wydały się nie dla mnie. Jeszcze pozbieram do convertera 1,4 HD i to na razie tyle co chciałem mieć. A że w nasze Mazowieckie z ryb słynie to może to satysfakcja z fajnego ujęcia zaczyna być ważniejsza[emoji3525]Ps. Cisza jaka daje napęd focusa SDM . Autofocus nie najszybszy ale cichutki i precyzyjny. Polecam Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Września 2020 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 I cyk 17ki do kolekcji [emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 ....................................Zawsze lubiłem Pentaxa za inność ito coś.... A jak kupiłem dwa lata temu to super szybkie Nikony i Canony jeszcze bardziej wydały się nie dla mnie. Jeszcze pozbieram doconvertera 1,4 HD i to na razie tyle co chciałem mieć.....................................żaden inny system nie może pochwalić się taka kompatybilnośća wsteczna ze szkłami jak Pentax - i choć już nie używam tego systemu od lat to jeśli miałbym wybrać jedyny aparat wszech czasów byłby to Pentax LX choć Pentaxowi K1000 tez się należy szacunek Twoje nowe szkiełko super - pomyśl o solidnym statywie bo będzie ci potrzebny ..tragarz tez by się przydał wiem co mowie miałem kiedyś 400mm/f4, ponad 7 kg ważył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 ..żaden inny system nie może pochwalić się taka kompatybilnośća wsteczna ze szkłami jak Pentax - i choć już nie używam tego systemu od lat to jeśli miałbym wybrać jedyny aparat wszech czasów byłby to Pentax LX choć Pentaxowi K1000 tez się należy szacunek Twoje nowe szkiełko super - pomyśl o solidnym statywie bo będzie ci potrzebny ..tragarz tez by się przydał wiem co mowie miałem kiedyś 400mm/f4, ponad 7 kg ważył Nie jest źle, tu tylko 1.2 kg plus aparat[emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Nowy stary na robocie... Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Taki zestawik (m.in.) dziś do mnie dotarł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 I cyk 17ki do kolekcji [emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Gdzie kupiłeś szukałem (chyba za słabo) konkretnie ten kolor w tym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Przyda się nad wodą 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Jak oceniasz ten nóż? Nada się do zrobienia kanapki nad wodą, cięcia grzybów i zrobienia patyka na ognisko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Mam go dopiero pół dnia, ale do takich zastosowań jak najbardziej. Jak dla mnie bardzo ostry jest. Kupiłem go właśnie z myślą o takim użytkowaniu i zależało mi by nie był duży. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Przyda się nad wodą Dobry noż. Tak z sentymentem na niego patrzę. Ja miałem wersję black/desert/combo... Jak nabrał blizn to wyglądał lepiej niż nowy... Ehhh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Jak oceniasz ten nóż? Nada się do zrobienia kanapki nad wodą, cięcia grzybów i zrobienia patyka na ognisko?Nada się zdecydowanie, KLASYK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Nowy Ul pod pasiaki Yamaga i na testy nowa CC 101 DC 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Napisz coś więcej o tym kijku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Nada się zdecydowanie, KLASYK!Kosa już u mnie. Ostry i zgrabny. Dla mnie wystarczające cechy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Echo na pływadełku na końcówkę sezonu... Fajnneee to to 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 (edytowane) Nowa zabawka w dziale ,,na lenia" czego te ruskie nie wymysla teraz tylko brakuje mi dwoch prototypow qali ktore sie robia i heja Edytowane 26 Września 2020 przez sharkfishing 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 U mnie takie cacuszko prosto z Japonii Długo wyczekiwany Waterland monster edition 83M i do niego twinek 4000mhg 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 U mnie dzisiaj takie cacuszko dojechało. Nówka, sztuka. W rękach leży super. Teraz muszę sparować tego STXa z jakimś fajnym kijem. Nie mogę doczekać się jak ten abu sprawdzi się w boju, mój pierwszy Abulec. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 No to poszalałem....Wymieniłem trzy z czterech moich dotychczasowych patyków.DAM Microflex 1.9m 3-15g, który już jest na giełdzie będzie zastąpiony Abu Garcia Rocksweeper'em 2.03m 2-15g, Team Dragon Z-Series 2.28m 7-25g zostanie zastąpiony Westinem W4 Vertical Jigging 1.85m 14-28g a Dragon CXT SuperFast SF-X 2.13m 18-42 zostanie zastąpiony Westinem W4 Kayak 2.10m 20-60g.Wszystkie wędki, które zastąpiłem wylądują tu na giełdzie o ile nie zabierze ich ktoś ze znajomych wędkarzy W niedzielę testy - już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Napisz, czy na te nowości ryby lepiej biorą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi