scOOtt Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Napisz, czy na te nowości ryby lepiej biorą... Kto jak kto ale Ty chyba powinieneś o tym najlepiej wiedzieć 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Kto jak kto ale Ty chyba powinieneś o tym najlepiej wiedzieć Przecież on wie o wszystkim najlepiej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 A do koloru CYP dołączyły teraz 17ki w kolorze TS [emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 To pewniaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 To pewniaki Robert, wiem ze masz słabość do niebieskich przynęt???? ja ostatnio też ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Dzisiaj zanabyłem łajbe Semper 410 do tego silnik Suzuki 20 do tego taczka P.S Toyota nie jest na sprzedaż 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Mam nadzieję, że dożywotnio Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Może to wstyd, ale zapytam co to jest ... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Obcinaczka do paznokci ???? z wymiennymi ostrzami nawet. Ponoć kosztowna. Edytowane 30 Września 2020 przez Sławek Nikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Wątek wyczyściłem i otwieram, jeśli jeszcze raz pojawią się personalne wycieczki to bez wahania rozdamy ostrzeżenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Nie samym spinningiem się żyje [emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Mam dwa fs fajne są. Będziesz zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Miał być jeden patyk są dwa w cenie jednego Więcej informacji w dziale pracownia Fishing Art. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Budowniczy spieprzyl opis na jednym, jest 30-10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Też tak przez chwilę myślałem, ale moje precyzyjne, konserwatorskie oko dostrzegło, że ta niby jedynka to zapewne dziewiątka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Masz racje Robert . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Zgadza się panowie dziewiątka taka trochę dziwna ogólnie literki drobne ale raczej nie ma to znaczenia Jeszcze jedno z drugiej strony blanku mam miarkę na pierwszym składzie zaczyna się od 60 cm (na rękojeści nie ma zero to koniec dolnika) i kończy na 150 tak dla wygody ale cyferki też są malutkie i na zdjęciach za specjalnie nie widać Edytowane 6 Października 2020 przez speku3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Mala namiastka tego co przyszlo w ostatnim czasie [emoji6] Reszty moze nie wrzucam bo co niektorzy moga pomyslec ze cos ze mna nie tak a ja tylko wracam po prawie 3 letniej przerwie i uzupelniam sprzet[emoji16]Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) Dawaj foty całości Fajnie byłoby, gdybyś położył po jednej sztuce co ciekawszych modeli na opakowaniach, bo masz tam raczej nieczęsto spotykane przynęty. Edytowane 7 Października 2020 przez Krzysiek Rogalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Mala namiastka tego co przyszlo w ostatnim czasie [emoji6] Reszty moze nie wrzucam bo co niektorzy moga pomyslec ze cos ze mna nie tak a ja tylko wracam po prawie 3 letniej przerwie i uzupelniam sprzet [emoji16] _20201007_202747.jpg Gesendet von meinem H9436 mit TapatalkMam kilka paczek cudaków, śmierdziuchów. Chętnie Ci oddam bo sam nigdy nie odważę się na nie łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Mam kilka paczek cudaków, śmierdziuchów. Chętnie Ci oddam bo sam nigdy nie odważę się na nie łowić Ale nie odważysz się z obawy, że ryby wciągną Ci wędkę do wody?Np. na Zegrzu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 To wrzuce tak z grubsza co nowego doszlo z takich bardziej interesujacych rzeczy.1. Shimano zodias 264Uls + Shimano stradic Ci4 10002. Evergreen temujin the gunslinger + Megabass ip 793. Evergreen Heracles The heracles (zillionka mam od lat ale niechcialo mi sie sciagac do fotki)4. Illex Bakkan, swietne rozwiazanie na lodke i wypady z brzegu.Bylo jeszcze pare woblerkow, chatterbaitow, skirted jigs, i innych gum ale nie bede zanudzal [emoji16]Dzieki Robert, ale jak sie domyslasz mi nie brakuje wiec nie taktem by bylo zabierac Ci takie lowne gumki [emoji16] Sprobuj bo naprawde warto czasem podac cos innego [emoji16]Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Piękna kolekcja się robi Ja osobiście lubię Japońskie "wynalazki" Gratulacje Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Piękna kolekcja się robi Ja osobiście lubię Japońskie "wynalazki" Gratulacje KamilDzieki Sliczne Mariusz, Jak wrocilem po tej przerwie obiecalem sobie nie swirowac ze sprzetem jak dawniej. Dlatego wpadlo najpierw Combo Shimano, potem bylem w wedkarskim i ogladalem rozne kijki z Abu, Berkley, Mitchell, Shimano itd. No i jakos na sucho nie potrafilem sie przekonac. Everki i Megabassa trafilem przez przypadek za dobre pieniadze to wzialem bo jednak te kijki lerza mi najbardziej. Z 5 zostaly mi dwa i teraz dwa dokupilem [emoji23] kolejny w planach wiec z obietnicy sobie samemu nic nie wyszlo [emoji23][emoji23] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Jesienna nowa zabawka od Skałka... proste, ale jak zwykle perfekcyjne wykonanie.Bardzo pozytywne wrażenia co do prezentowanego Kraaga XF w burgundowej szacie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi