Gugcio Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Dawaj foty całości Fajnie byłoby, gdybyś położył po jednej sztuce co ciekawszych modeli na opakowaniach, bo masz tam raczej nieczęsto spotykane przynęty.Co do Fotek, mozna by jakies watek otworzyc z takimi cudakami bo troche tego mam [emoji51] tylko gdzie i jak go nazwac? "Cudaki kamila" [emoji23][emoji23][emoji23] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Mam kilka paczek cudaków, śmierdziuchów. Chętnie Ci oddam bo sam nigdy nie odważę się na nie łowić Robert, zabierz nad Czerniakowskie, wypróbujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Może w ostatniej chwili spakuję na Przeczyce? ... jak znajdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Znalazłem...glizdy solone i śmierdzące w większości w kolorze kupy po szpinaku Jak to zbroić? Haczyk z oczkiem + czeburaszka?Szurać, podskakiwać po dnie?Hak wbijać w połowie gumy czy bliżej łba? Kurde, tylko narobiłem sobie problemów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Znalazłem...glizdy solone i śmierdzące w większości w kolorze kupy po szpinaku Jak to zbroić? Haczyk z oczkiem + czeburaszka?Szurać, podskakiwać po dnie?Hak wbijać w połowie gumy czy bliżej łba? Kurde, tylko narobiłem sobie problemów!!! Polecam Drop shot, Split shot rig, Necko Rig lub Ned rig [emoji51] [emoji1303] do wormow najlepsze metody. Szuranie po dnie jak najbardziej [emoji4][emoji1303] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 No jasne, prosta sprawa! Za godzinę ruszam na Przeczyce to w tym czasie spokojnie ogarnę temat Bo skoro kiedyś się założyłem i łowiłem okonie na żelki Harobo to teraz mały Pan Pikuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Może nie nowy nabytek ale świeżo przesmarowany. W szoku jestem, że pomimo częstego używania z przynętami w okolicy 50g nie widać oznak zużycia przekładni... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 No jasne, prosta sprawa! Za godzinę ruszam na Przeczyce to w tym czasie spokojnie ogarnę temat Bo skoro kiedyś się założyłem i łowiłem okonie na żelki Harobo to teraz mały Pan Pikuś Hahah nie wiedzialem ze na juz potrzebujesz Robert pomyslu [emoji51] na lekkim jigu przekuty w polowie lub w 2/3 bedzie pieknie gral szurany po dnie, lub podszarpywany w toni [emoji4] Co do twinka, to 4000 i SW to nie ma prawa jeknac przy 50gr [emoji4][emoji1303] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Polecam Drop shot, Split shot rig, Necko Rig lub Ned rig [emoji51] [emoji1303] do wormow najlepsze metody. Szuranie po dnie jak najbardziej [emoji4][emoji1303] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk Z miłą chęcią bym spróbował tego ned riga z taką główką. Gdzie możliwość kupna tego w Polsce? Byłbym wdzięczny za namiar jakiś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Z miłą chęcią bym spróbował tego ned riga z taką główką. Gdzie możliwość kupna tego w Polsce? Byłbym wdzięczny za namiar jakiś. PozdrawiamJa nie pomoge bo nie mieszkam w Polsce ale moze ktorys z kolegow bedzie wiedzial gdzie mozna dostac takie glowki. Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Z miłą chęcią bym spróbował tego ned riga z taką główką. Gdzie możliwość kupna tego w Polsce? Byłbym wdzięczny za namiar jakiś. Pozdrawiampopatrz na oferte Z-MAN, oni posiadaja jedne z lepszych plywajacych gum do ned rig,glowki napewno tez znajdziesz w ich oferciea kto jest dystrybutorem w PL nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 John 1992 a co ma ci sie popsuc to ma body of 6000sw i jest dedykowane do przynent 50 i w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Wjechała nowa zabawka na Odrzańskie sandacze, miłość od pierwszego "macnięcia" Shimano Blue Romance Ultra Softbait 2,28m 15-40g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Jestem pod wrażeniem jakości wykonania i kulturą pracy tego małego mocarza. Od jakiegoś już czasu łowię wyłącznie Stellami i muszę powiedzieć że w fotelu i nad wodą różnicy nie czuję. Oby ryby tez jej nie zauważyły Kupiony w promocji więc cieszy podwójnie Większego brata chyba dokupię przy najbliższej okazji. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Mam nadzieję, że nie będzie miał lekko [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Wjechała nowa zabawka na Odrzańskie sandacze, miłość od pierwszego "macnięcia" Shimano Blue Romance Ultra Softbait 2,28m 15-40g 20201011_202031-min.jpgMożesz coś więcej o tym kijku... jak wrażenia z użytkowania? Warto zakupić ten kijek? Edytowane 15 Października 2020 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Możesz coś więcej o tym kijku... jak wrażenia z użytkowania? Warto zakupić ten kijek? Prawdziwy X-fast, pod obciążeniem gnie się trochę więcej niż połowa nawet przy sandaczu pod wymiar jednak gluty do 40cm strasznie z niego spadają. Dolnik bardzo mocny z zerowym ugięciem, rzuca fajnie od 12g (główka 10g + kajtek 2 cale) do 40g (główka 30g + cannibal 10cm) i tak samo pełen komfort przy podbijaniu przynęt z tego zakresu. Czuć w nim moc więc da radę i więcej, ale jeszcze nie sprawdzałem granic możliwości. Z główkami 15g+ przy opadzie aż kopie w przedramię, bardzo elektryczny kijek, brania czułem zanim zobaczyłem. Okoniom pyski rwie, sandaczom dajesz po kłach z 30-40m bez najmniejszego problemu. Z shimano w rozmiarze 4000 (bodajże to jakaś SAHARA) komponuje się przyzwoicie, nie leci strasznie na mordę, po 6h ciągłego łowienia ręka nadal dobrze funkcjonuje Jeżeli tak jak ja, wolisz czuć branie lub obserwować plecionkę zamiast szczytówki - polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Niewiele brakowało a byłby w dwóch kawałkach[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Zawsze się o to boję, podczas transferów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Dlatego najlepsza jest rura PCV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Dlatego najlepsza jest rura PCV Niestety nie. Najlepsza jest rura z grubej, prasowanej tektury. Te najmocniejsze i nie do złamania (przypadkowego oczywiście) są z odzysku ..., po dywanach. Rury pcv zwłaszcza tanie pogną się pod byle naciskiem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Jeszcze lepsza opcja to rura PE, przy średnicy 80mm ma grubość ścianki 5-6mm. Nie pęknie, co najwyżej się wygnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Dobra, pytanie - jak oceniacie te AGSy w nowych xtremach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Lepsza stalowa hydrauliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Wyslalem nie setki ale 1000-ce blankow w pvc z oplotem nigdy nie pekla ani jedna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi