BOB1 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Wszystko przez Łukasza (@Pumba)...namówił . No i mam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Wyslalem nie setki ale 1000-ce blankow w pvc z oplotem nigdy nie pekla ani jednaTo samo mówił Bartek z BBRods...... dopóki nie wysłał DHL-em.... w kraju nad Wisłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Wszystko przez Łukasza (@Pumba)...namówił . No i mam Kupiłeś gdzieś w lepszej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Kupiłem o nas w sklepie. Po upuście nie widziałem takiej ceny w necie więc jest dobrze ...choć też nie za darmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Kupiłem o nas w sklepie. Po upuście nie widziałem takiej ceny w necie więc jest dobrze ...choć też nie za darmo Robercie, cenę się opuszcza, upuszcza się krew Co prawda wchodzi ten "upust" do naszego języka w znaczeniu "rabatu" ale bardziej na zasadzie opisanej już przez Kopernika, iż "gorszy pieniądz wypiera lepszy"https://rjp.pan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=702:upust&catid=44&Itemid=208 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Kurde, dzięki za pouczenie. Następnym razem jak zaproponują mi upust to powiem...spadajcie na drzewo i opuszczę taki sklep Edytowane 20 Października 2020 przez BOB 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Kurde, dzięki za pouczenie. Następnym razem jak zaproponują mi upust to powiem...spadajcie na drzewo i opuszczę taki sklep Albo sobie odpuść i kup na odpuście ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 To samo mówił Bartek z BBRods...... dopóki nie wysłał DHL-em.... w kraju nad Wisłą.Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Parka HM-Xów wjechala na salony [emoji57] jeszcze chwilka i pojedzie nad wode Jak narazie jestem mocno zauroczony tymi wędziskami pod kazdym względem! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Blank 6th element Fullerene FR76ML2 2,30m 6-12lb 5-18gZdjęcia i wykonanie BB custom Rods. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Taki zestawik ostatnio zgromadziłem (2xHRT i Megabass). Od 30cm do 30...mm Baaaaardzo szeroki zakres zastosowań Edytowane 28 Października 2020 przez BOB 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Taki zestawik ostatnio zgromadziłem (2xHRT i Megabass). Od 30cm do 30...mm Baaaaardzo szeroki zakres zastosowań Ponoć rozmiar nie ma znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Ponoć rozmiar nie ma znaczenia Ponoć na potencję najlepsza jest marchewka.Tylko trzeba dobrze przymocować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Ponoć rozmiar nie ma znaczenia Podobno tak jest. Dlatego mamy tutaj (jak mówiła moja polonistka) ... szeroki wachlarz alternatyw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Parka HM-Xów wjechala na salony [emoji57] jeszcze chwilka i pojedzie nad wode Jak narazie jestem mocno zauroczony tymi wędziskami pod kazdym względem!Nie dziwię się... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianFishing96 Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Wrócił mój kijek (10lat)z kapitelnego remontu od Kolegi Mekamila.wsxystko wymienione.został tylko stary blank i cenny napis.a tak to było ,piaskowanie,szlifowanie ,hartowanie ,toczenie,frezowanie i jeszcze jakieś tajne operacje o których nie mam zielonego pojęcia.Mam taki kij z bliźniaczym opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) Wrócił mój kijek (10lat)z kapitelnego remontu od Kolegi Mekamila.wsxystko wymienione.został tylko stary blank i cenny napis.a tak to było ,piaskowanie,szlifowanie ,hartowanie ,toczenie,frezowanie i jeszcze jakieś tajne operacje o których nie mam zielonego pojęcia.Mam taki kij z bliźniaczym opisem tylko u mnie jest NR 1 Edytowane 29 Października 2020 przez Dawid@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Pare drobiazgow na Lockdown, silki mi zamkneli wiec spedze wiecej czasu nad woda bo na dupie nie usiedze [emoji846] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Fajny zestawik.Te ciężarki na pierwszej fotce w prawym górnym rogu to do metody jig-rig? Jaki kształt ciężarków bardziej Ci się sprawdza w tej metodzie - łezka czy pałeczka?Crazy Flappery na drugiej fotce jakiego dokładnie są koloru? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Fajny zestawik.Te ciężarki na pierwszej fotce w prawym górnym rogu to do metody jig-rig? Jaki kształt ciężarków bardziej Ci się sprawdza w tej metodzie - łezka czy pałeczka?Crazy Flappery na drugiej fotce jakiego dokładnie są koloru?Tak to Ciezarki Jikka Rig ale lowil bede Metoda Free Rig za ich pomoca dlatego same ciezarki a nie juz gotowe haki. Crazy flapper to kolor limitowany dla Barsch alarm o nazwie Golden Goby. Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Zerknąłem na Youtube. Ciekawa metoda ten free-rig. Trzeba będzie spróbować, zwłaszcza z gumami Z-MAN. Po opadnięciu ciężarka na dno i zostawieniu go tam guma powinna powolutku unosić się nad dnem. Może się sprawdzić późną jesienią, gdy ryba będzie mniej aktywna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Zerknąłem na Youtube. Ciekawa metoda ten free-rig. Trzeba będzie spróbować, zwłaszcza z gumami Z-MAN. Po opadnięciu ciężarka na dno i zostawieniu go tam guma powinna powolutku unosić się nad dnem. Może się sprawdzić późną jesienią, gdy ryba będzie mniej aktywna.Taki tez jest plan, ale Zmany mam glownie do Ned Rig ale do free rig i caroliny tez [emoji846][emoji1303] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Bardzo staram się aby każdy element mojego zestawu był możliwie najlepszy, mocny a jednocześnie filigranowy i dopasowany idealnie...Dlatego nawet agrafki zamawiam niestandardowe, mniejsze z grubszego drutu...Jedyne czego mi brakowało to kółek z kwasówki bo wszystkie typu hyper strong i inne chinole rdzewieją i nie spełniają moich oczekiwań...W końcu doczekałem się bo Darek Lipka oprócz najlepszych na świecie agrafek zrobił też najlepsze kółka, mistrzostwo świata 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Kuba, gdzie można je zanabyć? Bo ze 200szt 4mm z chęcią bym zakupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi