robas Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Darka Lipkę masz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Bardzo staram się aby każdy element mojego zestawu był możliwie najlepszy, mocny a jednocześnie filigranowy i dopasowany idealnie...Dlatego nawet agrafki zamawiam niestandardowe, mniejsze z grubszego drutu...Jedyne czego mi brakowało to kółek z kwasówki bo wszystkie typu hyper strong i inne chinole rdzewieją i nie spełniają moich oczekiwań...Brawo. Nie każdy może pozwolić sobie na Stellę czy innego Morethana, ale każdego stać na porządne agrafki, kotwice czy np. kółeczka łącznikowe. Moje uznanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Polecam sebili kolka kute na zimno 4mm maja 15kg 4.5mm20kg a 5mm 30kg uzywam 4.5 mm na oceanie i jeszcze zadnego nie wyprostowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Testował już to ktoś?Działa to? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Ja nie, ale wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 ABU Garcia Mass Beat 255 50-140 ... petarda 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Design bardzo podobny do Abu Rocksweeper. Posiadam takowego 2-15g i to jest naprawdę zacny patyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 BOB będziesz tym młócił zboże ... ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Tak. Ta sama stylistyka. Ja mam ABU XROSSFIELD do 18 jakby od tego samego projektanta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) . Edytowane 9 Listopada 2020 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 BOB będziesz tym młócił zboże ... ??? Tak jest! Chciałbym wreszcie "wymłócić" coś sensownego co żyje w wodzie i ma zęby (z wyłączeniem żółwi i syren ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 uważaj na aligatory ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) + Edytowane 9 Listopada 2020 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Istnieje coś takiego tylko do 180-200g wyrzutu? Sama guma z mojego postu powyżej waży 175g... ABU Garcia Mass Beat 255 50-140 ... petarda Edit..Nie ma pytania, to cast a ja szukam spinn... Edytowane 10 Listopada 2020 przez leepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Krotka wizyta w Moritz Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Krotka wizyta w Moritz Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaDobre Zakupki [emoji16] Dobrze ze mieszkam na 2 koncu niemiec [emoji4] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Bardzo staram się aby każdy element mojego zestawu był możliwie najlepszy, mocny a jednocześnie filigranowy i dopasowany idealnie...Dlatego nawet agrafki zamawiam niestandardowe, mniejsze z grubszego drutu...Jedyne czego mi brakowało to kółek z kwasówki bo wszystkie typu hyper strong i inne chinole rdzewieją i nie spełniają moich oczekiwań...W końcu doczekałem się bo Darek Lipka oprócz najlepszych na świecie agrafek zrobił też najlepsze kółka, mistrzostwo świata IMG_20201104_201016.jpgWrzuć proszę zdjęcie z bliska Kółeczka są przeginane? Jak wygląda średnica vs wytrzymałość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Dobre Zakupki [emoji16] Dobrze ze mieszkam na 2 koncu niemiec [emoji4] Gesendet von meinem H9436 mit TapatalkJa też mam kawał drogi, zajechałem w drodze do pracy w Holandii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ja też mam kawał drogi, zajechałem w drodze do pracy w Holandii.Czasem lepiej mieszkac za daleko, dobre dla portfela [emoji23][emoji23] Juz i tak wystarczajaco wydaje a ze lowie w 95% sprzetem z kraju kwitnacej wisni bylo by to naoewno uciazliwe dla Malzonki [emoji16][emoji2957][emoji23][emoji23] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Najbardziej jednak jestem zadowolony z zakupu małych swimbajtów, 115mm i 22g. Będzie można kijkiem uncjowym operować Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Najbardziej jednak jestem zadowolony z zakupu małych swimbajtów, 115mm i 22g. Będzie można kijkiem uncjowym operować Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaZ gun craft masz jeszcze 70tki. Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Moja nowa kamizelka od firmy Ropiks 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Moja nowa kamizelka od firmy Ropiks Kamizelka 1.jpg Kamizelka 2.jpg Kamizelka 3.jpggdzie kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 gdzie kupiłeśrobiona na zamówienie,prze Facebooka się kontaktowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) Bardzo staram się aby każdy element mojego zestawu był możliwie najlepszy, mocny a jednocześnie filigranowy i dopasowany idealnie...Dlatego nawet agrafki zamawiam niestandardowe, mniejsze z grubszego drutu...Jedyne czego mi brakowało to kółek z kwasówki bo wszystkie typu hyper strong i inne chinole rdzewieją i nie spełniają moich oczekiwań...W końcu doczekałem się bo Darek Lipka oprócz najlepszych na świecie agrafek zrobił też najlepsze kółka, mistrzostwo świata IMG_20201104_201016.jpgPokażesz agrafki ? Najlepiej na kartce w kratkę? Edytowane 13 Listopada 2020 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi