Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo staram się aby każdy element mojego zestawu był możliwie najlepszy, mocny a jednocześnie filigranowy i dopasowany idealnie...Dlatego nawet agrafki zamawiam niestandardowe, mniejsze z grubszego drutu...Jedyne czego mi brakowało to kółek z kwasówki bo wszystkie typu hyper strong i inne chinole rdzewieją i nie spełniają moich oczekiwań...

Brawo. Nie każdy może pozwolić sobie na Stellę czy innego Morethana, ale każdego stać na porządne agrafki, kotwice czy np. kółeczka łącznikowe. Moje uznanie.

• Like 1

Bardzo staram się aby każdy element mojego zestawu był możliwie najlepszy, mocny a jednocześnie filigranowy i dopasowany idealnie...Dlatego nawet agrafki zamawiam niestandardowe, mniejsze z grubszego drutu...Jedyne czego mi brakowało to kółek z kwasówki bo wszystkie typu hyper strong i inne chinole rdzewieją i nie spełniają moich oczekiwań...W końcu doczekałem się bo Darek Lipka oprócz najlepszych na świecie agrafek zrobił też najlepsze kółka, mistrzostwo świata :)

IMG_20201104_201016.jpg

Wrzuć proszę zdjęcie z bliska :) Kółeczka są przeginane? Jak wygląda średnica vs wytrzymałość?

Ja też mam kawał drogi, zajechałem w drodze do pracy w Holandii.

Czasem lepiej mieszkac za daleko, dobre dla portfela [emoji23][emoji23] Juz i tak wystarczajaco wydaje a ze lowie w 95% sprzetem z kraju kwitnacej wisni bylo by to naoewno uciazliwe dla Malzonki [emoji16][emoji2957][emoji23][emoji23]

Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk

• Like 1

Bardzo staram się aby każdy element mojego zestawu był możliwie najlepszy, mocny a jednocześnie filigranowy i dopasowany idealnie...Dlatego nawet agrafki zamawiam niestandardowe, mniejsze z grubszego drutu...Jedyne czego mi brakowało to kółek z kwasówki bo wszystkie typu hyper strong i inne chinole rdzewieją i nie spełniają moich oczekiwań...W końcu doczekałem się bo Darek Lipka oprócz najlepszych na świecie agrafek zrobił też najlepsze kółka, mistrzostwo świata :)

IMG_20201104_201016.jpg

Pokażesz agrafki ?

Najlepiej na kartce w kratkę?

Edytowane przez Guzu