guciolucky Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Bardzo proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Ale to nie są agrafki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Racja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Racja IMG_20201113_190241.jpgAle Mikro.To do boleni z plecionka nadaje się ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Ale Mikro.To do boleni z plecionka nadaje się ? Darek ma również wersję 12mm z drutu 0,6mm, 15 kg wytrzymałości - nadają się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) Ale Mikro.To do boleni z plecionka nadaje się ?Daniel śmiało, Darek robi mi te agrafki z drutu, który jest standardowo w kolejnym rozmiarze. Nie ma opcji, żeby jakaś ryba to rozgieła, prędzej kotwice... Edytowane 13 Listopada 2020 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 To pisze do Wykonawcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 (edytowane) To pisze do WykonawcyDaniel, Poniżej masz moje ostatnie zamówienie u Darka. Edytowane 13 Listopada 2020 przez Sławek77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 W sumie młynek u mnie od początku października, na rybach raz i 67cm w przelotki wkręcił, także rozdziewiczony. Nudzi mi się w robocie to się pochalę. Ogólnie po wakacjach doszedłem do wniosku że brakuje mi szybkiego multika na ciężko, miałem kupić sprawdzonego tranxa HG, ale myśle sobie trzeba spróbować czegoś nowego.Narazie nie narzekam ps: kartonik pogiołem sam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 A u mnie chińska stella SW zawitała. W przyszłym roku będzie z czym chodzić za sumem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 To pisze do WykonawcyMam tabelę od Darka Lipki Jak chcesz to Ci wyślę , mi też Kuba namiar podesłał już zamówiłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Mam tabelę od Darka Lipki Jak chcesz to Ci wyślę , mi też Kuba namiar podesłał już zamówiłem.Jakbyś i mi wysłał byłoby super [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 A co tu jeszcze nie ma Roberta @Boba z nowym nabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Jakbyś i mi wysłał byłoby super [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaChyba jest super , Wysłałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Filmik z nawojem Lurekillera jakby ktoś był ciekawy: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Jak to kręci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Leciutko i cicho. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Nie mogę się już doczekać sezonu pstrągowego, żeby solidnie przetestować nową zabawkę Mój dotychczasowy kij pstrągowy był bardzo szybki i miałem wrażenie, że ryby od niego po prostu się odbijają. Uderzyłem więc z prośbą do Mekamila o zbudowanie castingu który ma obsłużyć około 3 g woblerki typu dorado classic oraz podołać obrotówce nr 2 lub większym woblerom w dużym nurcie. Kij miał też ładnie trzymać rybę ale i dać radę naprawdę dużym pstrągom.Docelowo wyszło coś takiego, bardzo ładnie komponuje się z Alphasem. 2.5g wahadłóweczkę katapultuje na kilkanaście metrów, a w nurcie daje radę z moimi woblerami. Edytowane 14 Listopada 2020 przez Kolorowy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 (edytowane) Nie mogę się już doczekać sezonu pstrągowego, żeby solidnie przetestować nową zabawkę Mój dotychczasowy kij pstrągowy był bardzo szybki i miałem wrażenie, że ryby od niego po prostu się odbijają. Uderzyłem więc z prośbą do Mekamila o zbudowanie castingu który ma obsłużyć około 3 g woblerki typu dorado classic oraz podołać obrotówce nr 2 lub większym woblerom w dużym nurcie. Kij miał też ładnie trzymać rybę ale i dać radę naprawdę dużym pstrągom.Docelowo wyszło coś takiego, bardzo ładnie komponuje się z Alphasem. 2.5g wahadłóweczkę katapultuje na kilkanaście metrów, a w nurcie daje radę z moimi woblerami. Podoba mi się ten zestaw !!! Edytowane 14 Listopada 2020 przez PETEREK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Wygląda rewelacyjnie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Co to za blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Artystyczna robota, wiadomo made in Mekamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Artystyczna robota, wiadomo made in MekamilJa bym raczej powiedzial made BY Mekamil???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Za chwilę zmieni status z nowej nie używanej na ... Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Ostatni tydzien mialem dylemat.... zodias czy expride Padlo na adrene model 267ml 4-12gr 8lbWedka made in china i to widac. Nadlewka lakieru na startowej przelotce ktory juz jest spękany i klika. Za tą kase oczekiwal bym duzo lepszej estetyki przy zbrojeniu. Dolnik jest obłędny... kijek lezy w dloni wysmienicie. Blank bardzo szybki, akcja bliska RF.Troche dziwny dobor przelotek bo star na klh 25, troche duza jak na ta moc wedki. Jest jeszcze kwesta tego co pisza w internetach w sprawie tytanowych ramek w gornej czesci wędziska...wiec tytanowa jest tylko szczytowa. Pomijajac babola na startowej przelotce kij jest zajefajny, blank naprawde zrobi robote 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi