BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Thomas. Wiesz jak zadbać o siebie ... upsss przepraszam, o niewiastę Edytowane 7 Grudnia 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartasL2 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Mialem nie kupować ale coś mnie kłuło w prawym pośladku ...Czy mógłbyś porównać go do poprzedniego wy pusty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Dopiero w srode przetestuje to cos wiecej bede wiedzial Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Dopiero w srode przetestuje to cos wiecej bede wiedzial Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLepiej napisz, co zrobić, żeby stać było na takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) To ten najdelikatniejszy ? Kurde kusi mnie strasznie ... ale cena mnie powstrzymuje ... kupiłeś w regularnej cenie czy wyrwałeś jakieś promo ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Thomas. Wiesz jak zadbać o siebie ... upsss przepraszam, o niewiastę Dbam jak mogę bo skarb kobieta[emoji1303] Lekker vissen en het Nederland[emoji476]Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 To ten najdelikatniejszy ? Kurde kusi mnie strasznie ... ale cena mnie powstrzymuje ... kupiłeś w regularnej cenie czy wyrwałeś jakieś promo ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaXfs610mlxf Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Na alledrogo jest za 3750... udało Ci się coś taniej gdzieś znaleźć? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 A ja takie cacuszko zanabyłem, z myślą o sandaczach na woblery. [emoji4] Swoją drogą... Może ktoś ma pojęcie w jakich latach produkowali takie cacka? [emoji848] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Około 2005-2008 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Raczej pomyliłeś się o jakieś parę latek,mam oczko słabszego 6-15lb 1/4-1/2oz kupiłem go ok.1998r od Marka Kochanskiego.Mysle , że powstały poniżej 1995r.Do dzisiaj to kije brzytwy .Gumę też opedzi. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Darek64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 No to już swoje latka ma. [emoji54] Jestem ciekawy do ilu gram rzutowo uda mi zejść dołem, bo szczytówka czuła, a w dolniku moc, że ho ho. [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Mikołajkowe Slidery. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 A ja, próbując wpisać się w obecnie popularne trendy ... poszedłem drogą tęczową 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Kolega właśnie skręcił mi kilka basowych rubber jigów, w tym sezonie sprawdziły mi się świetnie na oksy, szczególnie z dużym rakiem na haku. Niestety jest dużo szczupakowy obcinek przy takim łowieniu dlatego trzeba robić spore zapasy [emoji16] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Jaka waga główki i rozmiar haka? Edytowane 9 Grudnia 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jaka waga główki i rozmiar haka?Mi sprawdzają się większe jigi na haku football jig head dragona 3/0 o wadze 7g. W planie mam jeszcze zrobić wersję na główce 10 g z hakiem 3/0 lub 4/0. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zacne. To już rozmiary sandacz, szczupak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Uwierz mi że zdarzaja sie na nie okonie już od ok 20 cm a regularnie lowie na nie takie w rozmiarze 25-35 cm, zasysaja jak wściekłe. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Pewnie, że wierzę. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 A ja, próbując wpisać się w obecnie popularne trendy ... poszedłem drogą tęczową Czytając opis na opakowaniu absolute tournament grade for hardcore fishermen . Będzie się działo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zestaw na pstrągi gotowy;)Exist robi mega wrażenie:) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 A kijaszek jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Lamiglas xmg 8lb 2,13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Nowy SG do 100gr + TD Zillion Type R (stary, już od dawna u mnie ) a w komplecie z kijkiem taki fajny zestaw przynęt 19-23cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi