popper Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Panie Waldek kto robi takie ładne wobki?Nasz(?) @Stoner ale prędzej Go chyba na FB znajdziesz https://www.facebook.com/profile.php?id=100011273113592 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Też się pochwalę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Też się pochwalęPiękny jest . Pasują szpule od wyższych modeli więc można kupić płytką . Polecam .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Niby miesiąc temu Mekamil robił dla mnie kij pod pstrągi. Jednak kiedy zobaczyłem to cudeńko nie mogłem go nie kupić. Szkło 160cm, na muchowym blanku #5 również w wykonaniu Mekamila. Nie do opisania jest to, jak kijek pięknie wygląda na tych transparentnych omotkach. Aktualnie jest sparowany z Alphasem, ale bardziej widzę go z jakimś okrąglaczkiem.Dodatkowo przez okres świąteczny wpadło kilka nowych woblerów od Rapali. No i prezent pod choinkę który przeszedł pierwszy chrzest bojowy. Torba na ramię od Rapali, właśnie takiej szukałem go głębszego brodzenia. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Calcutta BFS, Millionerka Ct będą fajnie pasować Pokaż jeszcze zdjęcie przelotek Edytowane 31 Grudnia 2020 przez HaDe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Jakie parametry ma ten szklaczek? 1,6m a c.w? Chętnie bym zrobił na wzór takiego kijka:https://www.youtube.com/watch?v=kziAG-c7pJA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 http://www.anglo.jp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 (edytowane) Jakie parametry ma ten szklaczek? 1,6m a c.w? Chętnie bym zrobił na wzór takiego kijka: Kontaktuj się z @mekamil. Robi coś w tym stylu Edytowane 1 Stycznia 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Jakie parametry ma ten szklaczek? 1,6m a c.w? Chętnie bym zrobił na wzór takiego kijka: Zerknij tez na ego-fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Kolejne podejście do serii: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Kolejne podejście do serii: 20201220_080343 (2).jpgSam jestem ciekaw tego kijka,Waldku jak obłowisz podziel się wrażeniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 @Popper, będziesz zadowolony. Posiadam FTS-a i FSX-a. Bardzo dobre kije. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Teraz tylko czekać na prawdziwą zimę aby sprawdzić kurtkę ???? Edytowane 3 Stycznia 2021 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Teraz tylko czekać na prawdziwą zimę aby sprawdzić kurtkęta imitacja fretki wpieta w patke do much to zbrojona na dwoch kotwicach czy kotwica i hak ? Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Guzu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 ta imitacja fretki wpieta w patke do much to na zbrojona dwoch kotwicach czy kotwica i hak ? To dodatkowe zabezpieczenie do kaptura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 To syntetyczne mam nadzieję , bo polubić chciałem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Nooo,fajna, tylko trochę drogawa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 ... Tomku podobno niedługo będziesz miał okazję przetestować... pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Urodzinowy prezent [emoji846][emoji4]Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Baaardzo smacznie się prezentuje???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Fajna antenka, nie miałem ale podobno sztos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Projekt skopiowany trochę od twórcy, a padło na wersję pro bo kapeczkę szybsza oraz szczytówka lekko cieńsza i pod oksy z miłą chęcią też spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) Urodzinowy prezent [emoji846][emoji4] ehh też bym chciał takie prezenty dostawać Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Urodzinowy prezent [emoji846][emoji4] ehh też bym chciał takie prezenty dostawać Wojtku to taki prezent w stylu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Piękny kijaszek Bartoszu ,w moim guście. Jak by się Tobie znudził i chciałbyś oddać to pamiętaj o mnie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi