Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Niby miesiąc temu Mekamil robił dla mnie kij pod pstrągi. Jednak kiedy zobaczyłem to cudeńko nie mogłem go nie kupić. Szkło 160cm, na muchowym blanku #5 również w wykonaniu Mekamila. Nie do opisania jest to, jak kijek pięknie wygląda na tych transparentnych omotkach. Aktualnie jest sparowany z Alphasem, ale bardziej widzę go z jakimś okrąglaczkiem.

Dodatkowo przez okres świąteczny wpadło kilka nowych woblerów od Rapali.

A to młodsza siostra Twojego wędziska.

post-55546-0-23837000-1610376143_thumb.jpgpost-55546-0-26473800-1610376154_thumb.jpg

oraz Premier i Triumph po delikatnych przeróbkach.

post-55546-0-83927600-1610376479_thumb.jpg

Edytowane przez HaDe
  • Like 13

Zawsze nielubiany, zawsze odradzany, zawsze wiedziałem, że ma ogromny potencjał i doczekał się w końcu przelotek na miarę swoich potrzeb. Jeden z niewielu blanków o idealnej harmonii szczytówki i dolnika, który pięknie ugina się pod obciążeniem. Uzbrojony w Torzite będzie petarda :)

post-50477-0-58175100-1610460278_thumb.jpg

• Like 10

Zawsze nielubiany, zawsze odradzany, zawsze wiedziałem, że ma ogromny potencjał i doczekał się w końcu przelotek na miarę swoich potrzeb. Jeden z niewielu blanków o idealnej harmonii szczytówki i dolnika, który pięknie ugina się pod obciążeniem. Uzbrojony w Torzite będzie petarda :)

Około 15:00 wszedłem tam, gdzie kupiłeś blank i przypadkowo dowiedziałem się o tym fakcie!... :D Gratulacje Kuba! :)

• Like 2

Do mnie dzis dotarl spiryt 1.o plus L z kablem do baterii zewnetrznej z DE :)

Jeśli to nie tajemnica ,ile wyszedł Cie w De.

Ja miałem dziś odebrać, ale nie dotarły i dopiero w poniedziałek będą. Tylko ,ze ha biorę s.

PS.A ile kabel?

Edytowane przez Tom Rob