rothen Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Nooo,fajna, tylko trochę drogawa Mogłem kupić nowy multik Z 2020 i coś tam jeszcze, ale już dorosłem do komfortu łowieniaCiepełko musi być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 No i mam swoją pierwszą jednostkę pływającą - Kolibri 330 PP Cieszę się jak dziecko, bo to prezent urodzinowy na który nie liczyłem Byle do wiosny 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Wreszcie przyszła paka z Holandii. Tym razem tylko na grubo Jeśli szczęśliwie dotrze do mnie ze stanów Toro Beast to ten Inshore trafi zapewne na giełdę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Niby miesiąc temu Mekamil robił dla mnie kij pod pstrągi. Jednak kiedy zobaczyłem to cudeńko nie mogłem go nie kupić. Szkło 160cm, na muchowym blanku #5 również w wykonaniu Mekamila. Nie do opisania jest to, jak kijek pięknie wygląda na tych transparentnych omotkach. Aktualnie jest sparowany z Alphasem, ale bardziej widzę go z jakimś okrąglaczkiem.Dodatkowo przez okres świąteczny wpadło kilka nowych woblerów od Rapali. A to młodsza siostra Twojego wędziska.oraz Premier i Triumph po delikatnych przeróbkach. Edytowane 11 Stycznia 2021 przez HaDe 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Wreszcie przyszła paka z Holandii. Tym razem tylko na grubo IMG_20210111_140225a.jpg Jeśli szczęśliwie dotrze do mnie ze stanów Toro Beast to ten Inshore trafi zapewne na giełdę Daj proszę linka do tych największych gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Wreszcie przyszła paka z Holandii. Tym razem tylko na grubo IMG_20210111_140225a.jpg Jeśli szczęśliwie dotrze do mnie ze stanów Toro Beast to ten Inshore trafi zapewne na giełdę Na visdeal kupowałeś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 A to młodsza siostra Twojego wędziska. szklo1.jpg szklo2.jpgoraz Premier i Triumph po delikatnych przeróbkach. st1.jpgPochwal się parametrami tego szklanego cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Na visdeal kupowałeś? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Podwójne ukorbienie do SEPHII C3000S oraz 2500S od Vanqowicza... Echhhh, świetne oba kręciolki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zawsze nielubiany, zawsze odradzany, zawsze wiedziałem, że ma ogromny potencjał i doczekał się w końcu przelotek na miarę swoich potrzeb. Jeden z niewielu blanków o idealnej harmonii szczytówki i dolnika, który pięknie ugina się pod obciążeniem. Uzbrojony w Torzite będzie petarda 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Uzbroj pobaw się, a jak nie podpasuje to rezerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Łowienie tym kijem jest jak muzyka Oldfielda, nigdy się nie nudzi... ale rezerwacja przyjęta bo pomysły nigdy się nie kończą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Co prawda Rx 7 łowię od 10 lat i lata wszystko , tak super od 3g ale te blanki lądują się same. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zawsze nielubiany, zawsze odradzany, zawsze wiedziałem, że ma ogromny potencjał i doczekał się w końcu przelotek na miarę swoich potrzeb. Jeden z niewielu blanków o idealnej harmonii szczytówki i dolnika, który pięknie ugina się pod obciążeniem. Uzbrojony w Torzite będzie petarda Około 15:00 wszedłem tam, gdzie kupiłeś blank i przypadkowo dowiedziałem się o tym fakcie!... Gratulacje Kuba! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Dzięki, Kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Mam dwa rx7 i nigdy mi się nie znudzą. IST1143F i ISP843F. MOJE pierwsze niefabryczne kije. Mają po 15 lat i nadal łowią ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Mój 13 letni DSS1084-2 do dzisiaj dzielnie towarzyszy mi podczas zimowego pstrągowania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Ależ się przyczaił w tych okolicznościach przyrody Chwilkę trwało zanim go wypatrzyłem ... błękit mnie naprowadził 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Do mnie dzis dotarl spiryt 1.o plus L z kablem do baterii zewnetrznej z DE 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Do mnie dzis dotarl spiryt 1.o plus L z kablem do baterii zewnetrznej z DE Jeśli to nie tajemnica ,ile wyszedł Cie w De.Ja miałem dziś odebrać, ale nie dotarły i dopiero w poniedziałek będą. Tylko ,ze ha biorę s.PS.A ile kabel? Edytowane 13 Stycznia 2021 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) 900€ komplet z wyslka do PL , tj cenna netto Edytowane 13 Stycznia 2021 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Wziąłeś sam silnik.Jeśli można ,to z ktorego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Tak Sam silnik, akumulatorow mam od groma i ciut ciut Brałem tu : https://www.technik-fuer-angler.de/epages/63452625.mobile/en_GB/?ViewAction=MobileSF-DetailFacetedSearchProducts&ObjectID=25966373 Gosc angielski ogrania, komunikatywny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Zobaczymy czy polskim oksom tez posmakuja [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 Stycznia 2021 przez lukaszkosciukiewicz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zobaczymy czy polskim oksom tez posmakuja [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkskąd to zamówione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi