hm62 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Niech zgadnę: kanalgratis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Polskie oksy to taki trochę oksymoron w kontekście tych przynęt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 skąd to zamówione ?Sportfiskeprylar.se Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Polskie oksy to taki trochę oksymoron w kontekście tych przynęt I tu się mylisz [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 14 Stycznia 2021 przez lukaszkosciukiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Ciężko się u nas zbliżyć do 240 cm w 5 okoniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Magia Jerka , pytajcie a kupicie Nowy z wymienionym knobem waży dokładnie 258g . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Większy brat już na pokładzie [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udało mi się uzbierać całą rodzinę. Będzie czym klenie straszyć. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udało mi się uzbierać całą rodzinę. Będzie czym klenie straszyć.same bliźniaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Wczoraj- tak całkiem z przypadku- zawitał do mnie pierwszy w mym arsenale ,,okrąglak''.;-) Shimano Corvalus 301, z przeznaczeniem pod największe Drapieżniki naszych wód...Odrazu trafił na stół- nasmarowany, tarczki hamulca zmienione na karbonowe, korbka od Curado DHSV 201 + knoby z ali i nowa plecionka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Pochwal się parametrami tego szklanego cudeńka 2 g rzutka z korka pozwala na precyzyjne rzuty, a hamulec w Alphasie można prawie zabetonować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz tylko czekać na wzrost temperatury i na pstrągi. Będzie co rwać na zaczepach Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Teraz tylko czekać na wzrost temperatury i na pstrągi. Będzie co rwać na zaczepach Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Piękna kolekcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Piękna kolekcja!Żadna tam kolekcja. Znalazłem sklep w Bułgarii i w dobrej cenie wykupiłem trochę przynęt. Wysyłka kilka euro, wyszło taniej niż u nas w sklepach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Kręgosłup odpocznie! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) swietny silnik , bedziesz zadowolony , PL dystrybucja czy DE ? Edytowane 20 Stycznia 2021 przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noryb2013 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Mam pytanie dotyczące ww. modelu epropulsion:- na ile realnie wstarczy bateria?- czy potrzebuję dedykowanej ładowarki ewentualnie czy taka jest w zestawie?- jak ma się moc w porównaniu do Haswinga 2hp (zakładam, że kultura pracy jest lepsza)?Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Poczytaj tuhttp://jerkbait.pl/topic/118762-silniki-epropulsion-spirit-10-informacje-uwagi-opinie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 swietny silnik , bedziesz zadowolony , PL dystrybucja czy DE ?Kupiony w Polsce w Active Games. Silnik znam.Kolega kupił cztery lata temu i często pływamy razem.Kultura pracy wieksza niż 2 HP i mocniejszy. A najwieksza zaletą to akumulator: 57 kg wobec 9.W moim wieku to zadecydowało, zezmieniłem 2HP na Spirita. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Kolejne zakupy Salmo, tym razem na Węgrzech. Jeszcze u kolegi, ale już wkrótce będą u mnie. Minnow 6s GMO, Minnow 9s DB i GT. U nas niestety nie do kupienia. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Nowe a jednocześnie stare 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Takie sobie zrobiłem do kolekcji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Takie sobie zrobiłem do kolekcji Co to za hak? Podoba mi się, bo ma wysoki luk kolankowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Nowe Cukierki od Gregorego Porównanie z Slaiderem 16-okoń 22cm,waga 192gMniejsze 17cm i 16cm/140g i 135g/Stare Siudaki/drewno/oklejone skórą,w realu wyglądają super.Niedługo będą zbrojone i aby do 1maja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 .................Stare Siudaki/drewno/oklejone skórą,w realu wyglądają super. oklejone skórą z łuską ściągniętą z ryb? fantastyczna robota, na patelni trudno byłoby wskazać, które to drewniane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi