md30 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Takie tam uzupełnienie Nie czepiam się, tylko zastanawia mnie to czy chodzi o pudełka po kołowrotkach, bo tylko to widać na zdjęciu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nie czepiam się, tylko zastanawia mnie to czy chodzi o pudełka po kołowrotkach, bo tylko to widać na zdjęciu? Michał chyba z zawartością która jest opisana na tychże pudełkach Kurczę niby już jestem dawno po etapie "maślanych oczek" do kołowrotka ale jednak..... niechciałbym do kwietnia siedzieć w fotelu i ..... hahahhahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zawsze nielubiany, zawsze odradzany, zawsze wiedziałem, że ma ogromny potencjał i doczekał się w końcu przelotek na miarę swoich potrzeb. Jeden z niewielu blanków o idealnej harmonii szczytówki i dolnika, który pięknie ugina się pod obciążeniem. Uzbrojony w Torzite będzie petarda IMG_20210112_144915.jpgNie tam żeby coś ten tego.......ale długo to się tym nie nacieszyłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nowy nabytek sprawdzony nad wodą. Na razie bez ryby, ale za to w pięknych okolicznościach przyrody Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaKupowałeś od Pana Andrzeja z OLX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Kupowałeś od Pana Andrzeja z OLX?Tak Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Sylwek1981 zazdroszczę ci tych skandali i to jeszcze w takiej ilości. Nie ma nic lepszego na Odrzanskie kleńie czasem i Bolenie. Jak możesz to napisz na priv. Czy można gdzieś je dostać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelMAT Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Byle do Maja:) A tu kolejna udana współpraca amerykańsko-japońska;) Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Byle do Maja:) A tu kolejna udana współpraca amerykańsko-japońska;)Mam podobny zestaw, tylko zamiast Stelli podpięty Exscence 3000MHG. Wędka super, plecionka moja ulubiona. Tylko pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 A u mnie taka nówka sztuka wpadła, może nie „Made in Japan”, ale i tak cieszy. [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Doszły „smakołyki „ z północy[emoji12]Z nudów dozbroiłem na Surflon-ie i VMC Jutro testy [emoji476][emoji1303] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 moim zdaniem kotwice w flatnose sa za blisko siebie.Pierwsza przesunalbym duzo wyzej w strone glowy.Gumy ladne oby lowily jak najwiecej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) Dzisiaj dotarł do mnie z USA przez Lesko, cały czas nadzorowany przez Arka (@trout master).ABU Toro Beast 51 (wersja 4,9:1). Do najgrubszego łowienia w tym sezonie mam już wszystko ... póki co Arku, dziękuję Ci za całkowicie bezinteresowne, koleżeńskie ogarnięcie od początku do końca sprowadzenie tego multika ze stanów Edytowane 8 Lutego 2021 przez BOB 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Prawie wszyscy na jb Shimano,Daiwa,Daiwa,Shimano,a tu taki rodzynek Abu.Tylko dlaczego z Usa.Gdzie są dystrybutorzy Abu Garcia Polska.Teraz Robert szczupaki będziesz przeciągał przez przelotki.Gratuluje,nowej zabawki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 8 Lutego 2021 przez cast64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Prawie wszyscy na jb Shimano,Daiwa,Daiwa,Shimano,a tu taki rodzynek Abu.Tylko dlaczego z Usa.Gdzie są dystrybutorzy Abu Garcia Polska.Teraz Robert szczupaki będziesz przeciągał przez przelotki.Gratuluje,nowej zabawki.To ci sami od Fenwicka (: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Sendale - prezent od Pana Józefa 20210130_184829.jpg 20210130_184600.jpg 20210130_184522.jpg 20210130_184025.jpg 20210130_183927.jpgładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Mezalians??? Chyba nie bardzo fajna wykałaczka... Azura Olivia 0,3-3gr... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Na wiosenną dłubaninę Cardiff Ci4+ 1000S +Crazy Fish Nano Zero 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A daj z drugiej strony z tym knobem.Bo już z tej wygląda zacnie wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A daj z drugiej strony z tym knobem.Bo już z tej wygląda zacnie wizualnie No knob pięknie pasuje do dolnika,przy chwilce wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Lubie TO! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Lubie TO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Elegancko ???? niech służy. Jako raczej pragmatyk jedyne co bym zmienił to wielkość kołowrotka. 2500 bardziej uniwersalny, a nie waży aż tak dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Elegancko niech służy. Jako raczej pragmatyk jedyne co bym zmienił to wielkość kołowrotka. 2500 bardziej uniwersalny, a nie waży aż tak dużo.Dzięki .Młynek mnie zauroczył,do kijka pasuje jak ulał a uniwersalizm akurat w tym przypadku nie potrzebny a wręcz zbędny-to mój jedyny zestaw ze stałąszpulą,cała reszta to(jak się zapewne domyślasz)cast . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi