Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Nie czepiam się, tylko zastanawia mnie to czy chodzi o pudełka po kołowrotkach, bo tylko to widać na zdjęciu? ;)

Michał chyba z zawartością która jest opisana na tychże pudełkach ;)

Kurczę niby już jestem dawno po etapie "maślanych oczek" do kołowrotka ale jednak..... niechciałbym do kwietnia siedzieć w fotelu i ..... hahahhahha

Zawsze nielubiany, zawsze odradzany, zawsze wiedziałem, że ma ogromny potencjał i doczekał się w końcu przelotek na miarę swoich potrzeb. Jeden z niewielu blanków o idealnej harmonii szczytówki i dolnika, który pięknie ugina się pod obciążeniem. Uzbrojony w Torzite będzie petarda :)

attachicon.gif IMG_20210112_144915.jpg

Nie tam żeby coś ten tego...

....ale długo to się tym nie nacieszyłeś :P

• Like 1

Dzisiaj dotarł do mnie z USA przez Lesko, cały czas nadzorowany przez Arka (@trout master).

ABU Toro Beast 51 (wersja 4,9:1). Do najgrubszego łowienia w tym sezonie mam już wszystko ... póki co ;)  :P  :D

post-52107-0-59420100-1612809475_thumb.jpg

post-52107-0-60973200-1612809490_thumb.jpg

post-52107-0-28531900-1612809499_thumb.jpg

post-52107-0-56360700-1612809513_thumb.jpg

post-52107-0-77177800-1612809520_thumb.jpg

Arku, dziękuję Ci za całkowicie bezinteresowne, koleżeńskie ogarnięcie od początku do końca sprowadzenie tego multika ze stanów :)  :clappinghands:  :highfive:

Edytowane przez BOB
  • Like 12

Elegancko niech służy. Jako raczej pragmatyk jedyne co bym zmienił to wielkość kołowrotka. 2500 bardziej uniwersalny, a nie waży aż tak dużo.

Dzięki :) .Młynek mnie zauroczył,do kijka pasuje jak ulał a uniwersalizm akurat w tym przypadku nie potrzebny a wręcz zbędny-to mój jedyny zestaw ze stałąszpulą,cała reszta to(jak się zapewne domyślasz)cast :) .

• Like 1