Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Co to jest Robert i skąd ? Może byś napisał dwa słowa więcej ?

To dzieła Jarka Chomy. W zeszłym roku widziałem jak moi koledzy wymiatali na te przynęty na Rugii. Już wtedy wiedziałem, że muszę je mieć. Po dozbrojeniu to waga ok. 100gr. Wolny topielec przyciąga mamuśki. Zwracam uwagę na bardzo specyficzny ogon... szeroki i stosunkowo cienki co powoduje głęboka pracę z mocna akustyką. Na skrajnie płytkiej, rugijskiej wodzie, bez problemu prowadzą sie ponad zielskami. Jarek ma w swojej ofercie mnogość kolorystyczną do wyboru i sam się boję, że wsiąknę w kolejne warianty. Szukajcie ich na FC. Warto :)

PS Zapomniałem dopisać nazwy "Buldożer"! ...proszę nie doszukiwać się analogii wśród polityków :D

Edytowane przez BOB
  • Like 1

Kompletowania osprzętu na wiosenne brzegowe szwędanie ciąg dalszy..W domyśle,ma podejmować białoryb i okonie na tyle duże by nie dało się ich podnieść kijem ;) :)

Poważniej-kupiony w ciemno bez macania.Robi całkiem dobre wrażenie,leciutki,bez problemu otwiera się i zamyka jedną ręką.Rączka nie za długa nie za krótka,w sam raz.Powinien służyć.

post-53540-0-87461300-1613158216_thumb.jpg

• Like 8

34 cm przy podwiniętym ogonie jak na foto czy wyprostowanym? Ile ma korpus? Ogon na wkrętkę? Są w sprzedaży same ogony?

34 cm w luźnym zwisie ( ;)  :D ) Jarek robi również wersję 40 i 27. Korpus 10,5cm. W jego ofercie są również same ogony na wymianę (również ripperowe jak widać na focie). Ogony na wkręcie

Edytowane przez BOB
  • Like 1

Zawsze nielubiany, zawsze odradzany, zawsze wiedziałem, że ma ogromny potencjał i doczekał się w końcu przelotek na miarę swoich potrzeb. Jeden z niewielu blanków o idealnej harmonii szczytówki i dolnika, który pięknie ugina się pod obciążeniem. Uzbrojony w Torzite będzie petarda :)

attachicon.gif IMG_20210112_144915.jpg

Nie tam żeby coś ten tego...

....ale długo to się tym nie nacieszyłeś :P

I finito :)

post-47499-0-56103800-1613316645_thumb.jpg

pozdro

• Like 3