cristovo Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 zobaczymy, co ten zestawik potrafi...... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 zobaczymy, co ten zestawik potrafi...... <...>Mam tego kija w 8 stopach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Fajnie jakby kolory też były takie jak na negatywie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Co tu dużo mówić?! 34 centymetry profesjonalnej zajebistości!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Na pierwszy rzut oka to taki okoniowy rozmiar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgadza się. Lubię łowić okonie o takim minimalnym wymiarze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Co to jest Robert i skąd ? Może byś napisał dwa słowa więcej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 No i mam i ja bestie Szybsze przełożenie Teraz tylko wędkę kupić i dawać mi tu maj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) Co to jest Robert i skąd ? Może byś napisał dwa słowa więcej ?To dzieła Jarka Chomy. W zeszłym roku widziałem jak moi koledzy wymiatali na te przynęty na Rugii. Już wtedy wiedziałem, że muszę je mieć. Po dozbrojeniu to waga ok. 100gr. Wolny topielec przyciąga mamuśki. Zwracam uwagę na bardzo specyficzny ogon... szeroki i stosunkowo cienki co powoduje głęboka pracę z mocna akustyką. Na skrajnie płytkiej, rugijskiej wodzie, bez problemu prowadzą sie ponad zielskami. Jarek ma w swojej ofercie mnogość kolorystyczną do wyboru i sam się boję, że wsiąknę w kolejne warianty. Szukajcie ich na FC. Warto PS Zapomniałem dopisać nazwy "Buldożer"! ...proszę nie doszukiwać się analogii wśród polityków Edytowane 12 Lutego 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Fejsbooka nie mam więc nie dla mnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Gratuluję. Mnie dzieci zmusiły do konta na "faqbucku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Mnie nikt nie zmusi, jestem bardzo uparty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Gadaj zdrów... ja też tak twierdziłem, a wiesz , że do upartych raczej należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Co tu dużo mówić?! 34 centymetry profesjonalnej zajebistości!!! 34 cm przy podwiniętym ogonie jak na foto czy wyprostowanym? Ile ma korpus? Ogon na wkrętkę? Są w sprzedaży same ogony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Kompletowania osprzętu na wiosenne brzegowe szwędanie ciąg dalszy..W domyśle,ma podejmować białoryb i okonie na tyle duże by nie dało się ich podnieść kijem Poważniej-kupiony w ciemno bez macania.Robi całkiem dobre wrażenie,leciutki,bez problemu otwiera się i zamyka jedną ręką.Rączka nie za długa nie za krótka,w sam raz.Powinien służyć. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 fajny.......który to model Rapali? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Proszę:https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/rapala-podbierak-karbon-trout-landing-net/s/29704 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 (edytowane) 34 cm przy podwiniętym ogonie jak na foto czy wyprostowanym? Ile ma korpus? Ogon na wkrętkę? Są w sprzedaży same ogony?34 cm w luźnym zwisie ( ) Jarek robi również wersję 40 i 27. Korpus 10,5cm. W jego ofercie są również same ogony na wymianę (również ripperowe jak widać na focie). Ogony na wkręcie Edytowane 12 Lutego 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 34 cm w luźnym zwisie ( ) Jarek robi również wersję 40 i 27. Korpus 10,5cm. W jego ofercie są również same ogony na wymianę (również ripperowe jak widać na focie). Ogony na wkręcieLux, mam podobne tylko ciut większe i nie od Jarka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Zainteresowanym bez FB, mogę podać kontakt do Jarka na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Zainteresowanym bez FB, mogę podać kontakt do Jarka na privŁatwiej będzie jak założy tu konto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Jarek85 Wydaj mi się jednak, że jest tutaj mało aktywny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Mam nie jedna przynętę od Jarosława i są kozak od 9 cm do 34 cm ,robią robote na Polskich wodach jak i na zagranicznych . Polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Nie dawno zamówiłem u niego taki kolor i wyszedł prze kozacko . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Zawsze nielubiany, zawsze odradzany, zawsze wiedziałem, że ma ogromny potencjał i doczekał się w końcu przelotek na miarę swoich potrzeb. Jeden z niewielu blanków o idealnej harmonii szczytówki i dolnika, który pięknie ugina się pod obciążeniem. Uzbrojony w Torzite będzie petarda IMG_20210112_144915.jpg Nie tam żeby coś ten tego.......ale długo to się tym nie nacieszyłeś I finito pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi