Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

ładna serweta....zrezygnowałeś z insertu? przelotek także w sumie nie widzę, chyba zlewają się z tłem serwetkowym :D jak oceniasz możliwości blanku u dołu?

hehe, powiem małżonce i dziękuje w jej imieniu ;)

Tak, miałobyć lekko, i nie chciałem przeginać z blink blinkiem na tym tanim jak barszcz blanku.

Przelotki to tytany SG, uchwyt tez SG.

Tak lekko ubrany świetny na sucho kij, po fotelowych testach czuje, że dołem zejdzie spokojnie na 2-3gr, co mnie cieszy.

Kij dynamiczny, ale akcja piękna i będzie się giął pod rybą znakomicie.

Edytowane przez nyny
  • Like 2

No i ja się doczekałem na "lekkiego i twardego" ???? z Ali. W zasadzie to nie ma się czym chwalić bo wiadomo że ząbkuje i trzeba rozkręcić bo ma mało smaru ????

Jednak tak zupełnie na poważnie to sprawia dobre wrażenie ale zobaczymy po czasie. Mam tylko uwagę dla kupujących że obecne Daiwy są naprawdę malutkie. Zastanawiałem się czy do UL nie kupić wielkość 2000 ale coś mnie tknęło i kupiłem 2500. Jak wyjąłem z pudełka to myślałem że się pomylili i nie wiem co bym zrobił z mniejszym. Może podlodówka?????

post-48904-0-02453000-1613584591_thumb.jpg

Edytowane przez maras5

Takiego Samurai'a made in Scotland 2,7 10-40 gram parę lat temu sprzedałem na Forum. Myślę , że był fajnym narzędziem rzecznym ogólnego,  średniego w ciężarze wyrzutowym zastosowania . Nieco za długi dolnik o ile pamiętam . 

Też go miałem. W nazwie, mój, miał jeszcze miał Zander

Edytowane przez popper
  • Like 1

Najnowszy nabytek :-)

Evergreen Combat stick Gizmo + daiwa luvias 2506H.

Parametry kijka:

Dl - 2.08m

Jednosklad

Cw. 1 - 10gr ale bardziej 3 - 12gr

Wklejka

Xfast

Bardzo fajny szybki, ciety i czuly kijaszek pod okonie ale z przylowem w postaci sandacza czy szczupaka sobie lekko poradzi bo ma spory zapas mocy. 86f4019c4610716817f38b27869f3c95.jpg

Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk

• Like 7

Zlowokazje.pl? Ten największy swimbait drugi od góry co to za model i ile mierzy?

Tak, złowokazje.pl . To jest Reaction Strike Revolution Shad 30cm 300g

https://zlowokazje.pl/t/swimbaits/reaction-strike-revolution-shad-swimbait

Jacksony trochę się kleją, ale bez tragedii.