Voiteh Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Co prawda bliżej mi do wielkości 2500/2506 ale trafił się rodzynek to szkoda było przejść obojętnie MATIG czy mi się wydaję, czy pstrągi będą łowione? będzie jakaś video-relacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Będą łowione video relacja jak najbardziej będzie.. Ale bardziej z łowienia niż przedstawiania sprzętu choć pewnie coś tam brzdąkne o tej daiwce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Przygotowania do łowienia 250+ w toku, czekam jeszcze na Mojo 12 oz. W Toro od razu małe "dosmarowanko" i upgrade. Ten tańszy brat Beast-a a skusił mnie kolorkiem, odpowiednim nawojem (w Bestii jak na moj gust jest za wolno albo za szybko - tutaj 67 cm) i sporo niższa ceną.Odetchnąłem z ulga jak zakręciłem bo brak tego słynnego luzu na sucho jak w niektórych ABU. Na zdjęciu dla porównania poczciwy NaCl 51 który jest mocnym multikiem ale jak dla mnie klęka przy 250-300 gramach.Wielkość ramy i koła napędowego tłumaczy wszystko. Szczupaczek ze zdjęcia to 40 cm/455 gramów, wstępnie przezbrojony ale i to pójdzie do kosza i będzie zbrojony od podstaw. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Trochę towaru przyszło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Dziś wróciła z naprawy od kolegi Filser Przelotka naprawiona, uchwyt wymieniony. Stara, a jak nowa - Sage slt wraca do gry jeszcze raz dzięki! Edytowane 5 Marca 2021 przez snup 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Idzie wiosna...czas uzbroić łódź przed nowym sezonem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Idzie wiosna...czas uzbroić łódź przed nowym sezonem. Jak w porównaniu do np D.A.M, Traper itd? 69B6B5A7-578C-49F7-8CCA-751E32A3D625.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 @Kamil_OlsztynZdecydowałem się na Railblaza ponieważ od jakiegoś czasu posiadam uchwyt na iPad (dodatkowy ekran z mapami Navionics). Jakość wykonania oraz różnorodność dostępnych uchwytów przekonała mnie do pójścia w ten system. W planach na burtach łodzi zainstaluje Tracport Dash co umożliwi mi praktycznie nieograniczone możliwości adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Kupiony już parę miesięcy temu.Ale tego nie ma w byle sklepie z kolowrotkami.Potem import z USA.Wymiana na 100 korbkę...Teraz wrócił z przeglądu u @andana. Niby tylko niski profil, a cieszy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 ... ten typ, w tym profilu zawsze cieszy... Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Przyleciał dziś do mnie PRXWM861THRB, cało i zdrowo Polamerem, na macanki muszę jeszcze z tydzień poczekać (ach ta praca niewdzięczna)... będzie czym innych pasjonatów naszego sportu przeganiać jak ktoś pod zasięg rzutu podpłynie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 statek kosmiczny?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 zaraz tam statek, taka tam daiwa dla biedoty z usa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 ...trochę kosmos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Maszynka pod feedera [emoji41] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Kolejny mój wpis pt. dziwadła spod imadła Dwie formatki z plexi ,opalarka i klej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Rewelacja. Jeśli znajdziesz czas, chęci i materiały, to chętnie bym zakupił do garmina 7-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Rewelacja. Jeśli znajdziesz czas, chęci i materiały, to chętnie bym zakupił do garmina 7-kiDziękuję Z tym czasem to krucho i naprawdę nie dam rady. Najwięcej było roboty z kopytkiem czyli formą aby z rozmiarem po wygięciu trafić .Taka na szybko rzeźba i wygięte 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 A jakie masz echo? Bo moje wygląda tak samo, więc forma już by była gotowa. Chyba, że to 9 cali. W razie czego mogę kilka miesięcy poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 A jakie masz echo? Bo moje wygląda tak samo, więc forma już by była gotowa. Chyba, że to 9 cali. W razie czego mogę kilka miesięcy poczekać Mam 9" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Mam 9"I po temacie tak czy inaczej, dobra robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Zbieranina 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Slider Bright Perch to była kosa w zeszłym sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Nowe zasilanie na łodzi,nowa technologia , lżejsza dla kręgosłupa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Dziękuję Z tym czasem to krucho i naprawdę nie dam rady. Najwięcej było roboty z kopytkiem czyli formą aby z rozmiarem po wygięciu trafić .Taka na szybko rzeźba i wygięte Świetna robota, wygląda lepiej niż oryginalny berkley pro (który jest za duży moim zdaniem).Kiedyś popełniłem coś podobnego do Elite 4, ale z racji rozmiaru było nieporównywalnie łatwiej Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi