wobo Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Ręczna Giętarka Stelaży - wiemy wiemy... Weź sobie jeszcze zrób wieszak do tych stelaży. Dwa kawałki deski lub jakiej płyty i kawałek drutu. Ze słoika to będziesz wyjmował jak obrotówki z pudełka - łańcuszek cały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nie, Ręczna giętarka SuperM Niemniej dzięki czarnej skrzynce, pełnej niespodzianek, zrobiłem przynętę, która przerosła moje wyobrażenie o możliwościach przynęt twardych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) Edytowane 22 Marca 2021 przez eRKa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Martwa rybka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Kolejny mój wpis pt. dziwadła spod imadła Dwie formatki z plexi ,opalarka i klej A ktoś mi podpowie dlaczego nie widzę tych zdjęć, ani na telefonie ani na kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 A ktoś mi podpowie dlaczego nie widzę tych zdjęć, ani na telefonie ani na kompie?Zły upload Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Zły upload Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalka po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 a po polsku?Czasami coś się dzieje z forum albo z Tapatalk i nie wrzuca poprawnie zdjęć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Lubię makrelę 17 ... nie koniecznie wędzoną 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Lubię makrelę 17 ... nie koniecznie wędzoną Aaaaaale to brzydkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Pewnie, że brzydale! Twoje Tanty, które dzisiaj odebrałem są przytulne i milusie ... takie mniam!!! Edytowane 24 Marca 2021 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ja nie lubię targać gratów na łódkę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ja nie lubię targać gratów na łódkę.... rewela, koniec z 10 kursami piwnica - samochód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Ile kilo tam można wpakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 https://www.decathlon.pl/p/wozek-w-dkarski-pf-trolley-xl/_/R-p-325115Obciążenia max nie znalazlem. Jest video pogladowe. Fajna opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 80kg? Wow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) Własnie przyjechała, szkoda ze nie było już rozmiaru 3000. Edytowane 25 Marca 2021 przez gajosik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Gajosik skrobnij coś więcej, to jest 2500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Tak 2500 klasyczne, nie głębokie jak rów Mariański 2500D. Na sucho całkiem przyjemny kołowrotek. Wygląd kwestia gustu. Jenak wykonany jest solidnie i starannie, dobrze się to prezentuje pod względem estetyki wykonania i dbałości o szczegóły. Sprawia wrażenie solidnej konstrukcji. Kręci miękko, lekko. Mocna konkurencja dla Stradic FL. Nie napisze nic więcej, dopiero odebrałem paczkę. Nie wiem czy będę nimą łowił, i czy będą jakieś spostrzezenia znad wody, kupiłem z czystej ciekawości w oczekiwaniu na dostępność pewnych maszynek spod znaku S. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Caldia LT? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Tak Caldia LT 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Oto i ON we własnej osobie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Małe uzupełnienie pudełek z przynętami na troć i pstrąga. I "nowy" młynek pod kropasy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi