BOB1 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Zamówienie i dostawa w ciągu 7 dni.To chyba najlżej opisany kijek castingowy na Ali..175cm, 0,3-3gr line 1-3Lb waga rzeczywista 51gr.Łączenie segmentów na spigot a wklejany szczyt w oplocie (?) Przelotki i uchwyt FujiPiękne ugięcie pod obciążeniem choć zdecydowanie powinien być w spirali. Butelkę z wodą 0,5l stawiałem do pionu i "prawie" unosiłem (nie ryzykowałem uniesienia)Tylko kto im podpowiedział wstawkę pierścieni w upojnym kolorze lila!!!??? Zapowiada sie świetnie IMG_20210317_143955a.jpg IMG_20210317_144207a.jpg IMG_20210317_144242a.jpg IMG_20210317_144317a.jpg IMG_20210317_144436a.jpg IMG_20210317_144258a.jpg IMG_20210317_144514a.jpg IMG_20210317_144915a.jpgGdzieś obiecałem, że zdam relację z testów. Dzisiaj wyrwałem chwilkę czasu i wyskoczyłem nad "pustą" wodę ... jutro ciąg dalszy testów na wodzie z rybami Pogoda jednak dość średnia bo trochę wiało z boku.Do kijka podpiąłem Aldebarana BFS. Prezentowane przynęty latały na 22-25 pokręceń korbą (nawój to ok 75cm?) Zrobiłem ten sam test z niedawno zakupionym tutaj Skorpionem BFS. Bardzo miłe zaskoczenie. Osiągi identyczne (a przecież firmowa szpulka cięższa niż w Aldebaranie), kultura pracy również.Czeburaszka 1,5gr + gumka A to przynęty z gramaturami Gumka na główce 5gr latała już na 30-35 pokręceń korbą i kijek dawał radę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) I jest, wziąłem jednego, będzie jako zakładka do książki. Na lata. Edytowane 26 Marca 2021 przez Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Gratuluję, Tego koloru nie mam (mam dwie sztuki okonia w innym ubarwieniu oraz "ranną" płoć). Nigdzie go nie trafiłem w "rozsądnej" cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Cena nigdy nie jest kompatybilna z rozsądkiem kupującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Chłopaki przygotowują się do boju, jeszcze przezbroić i hajda na mamuśki.Najwięksi rośli bo po 40 cm mają. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Chłopaki przygotowują się do boju, jeszcze przezbroić i hajda na mamuśki.Najwięksi rośli bo po 40 cm mają. 1616786825239.jpgTo SG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Chłopaki przygotowują się do boju, jeszcze przezbroić i hajda na mamuśki.Najwięksi rośli bo po 40 cm mają. 1616786825239.jpgA mówią, że szczupaki nie żyją stadnie ... głupki jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 To SG ?Głównie Giant Replicant FOX ale mam też SG 4D.Szukam jeszcze do stada 37 cm SG ale ciężki temat. Te Foxy fajnie pracują, tyle że jak każde seryjne wymagają przezbrojenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Dlaczego wymagają przezbrojenia? To oferowane nie spełnia swoich funkcji? Pytanie laika w tego typu przynętach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Dlaczego wymagają przezbrojenia? To oferowane nie spełnia swoich funkcji? Pytanie laika w tego typu przynętachNigdy nie można mieć pewności jak to jest zatulejkowane, poza tym często stosowane są za małe kotwice. Piny jak dla mnie też do wymiany na grubsze, dłuższe i bez zadziora.Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Nigdy nie można mieć pewności jak to jest zatulejkowane, poza tym często stosowane są za małe kotwice. Piny jak dla mnie też do wymiany na grubsze, dłuższe i bez zadziora.Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. Nie zapomne, jak glowny projektant i chyba szef SG zareagowal na informacje @Melanzyka, ze ich SG Trout byl zle zlozony i ryba poszla tuz po braniu. Wykpil, obrazil i podwazyl wiarygodnosc wpisu Macka.Kiedys nawet print screeny z tego zrobiłem, ale chyba już skasowałem w miedzyczasie.W kazdym razie wniosek jest jeden - chcesz ŁOWIĆ, to zadbaj o szczegoly, a nie zdawaj sie na innych, że zrobią to za Ciebie... Edytowane 27 Marca 2021 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Też to pamiętam. Chłop z SG pisał wtedy, że Beastmaster do 150 g to niewłaściwy sprzęt do takich przynęt etc., tak jakby miało to jakikolwiek wpływ na nagminnie występującą słabą jakość fabrycznego uzbrojenia przynęt SG. Sam po wpadce kilka lat temu też przerabiam te systemy line thru na swoje własne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nigdy nie można mieć pewności jak to jest zatulejkowane, poza tym często stosowane są za małe kotwice. Piny jak dla mnie też do wymiany na grubsze, dłuższe i bez zadziora.Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz.Dzieki za odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Taki strzał dzisiaj 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Taki strzał dzisiaj Unbenannt.jpg Unbenannt 2.jpgCeny w funtach brytyjskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 W euro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nowy silniczek ePropulsion SPIRIT 1.0 PLUS już czeka na sezon. Dokupiłem dedykowane pokrowce + szybką ładowarkę 10A. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Kilka chinskich i francuskich nowosci na kropaski. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Postanowilem zrobic sobie niespodzianke w postaci "szkla". Tyle tego widzialem, tyle sie naczytalem, wiec zdecydowalem, ze ja tez... Narazie nie mialem zbytnio czasu, aby dobrze go przetestowac, ale na szybkim wypadzie udalo sie zlowic ladnego klenia. Takze nastepny, nowy sprzet na plus 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Piękny, samurajski zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Co to za prawie trawelek ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Slawek to 3 czesci, caly kij 1,8 m. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) To nie jest czasem kijek Ego? Edytowane 28 Marca 2021 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Pytanie było bardziej o to : kto kręcił ten kijek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Slawek to 3 czesci, caly kij 1,8 m.Panie ile ma części to ja widzę i stąd sformułowanie prawie trawelek ???? Tak konkretnie to chodzi mi o markę i model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi