huligan77 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Która to wersja volatila?50-200 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Pochwalę się kolejnym skompletowanym zestawem do dalszej nauki 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 50-200Mam/miałem 2,7 do 220g i niezbyt mi przypadł do gustu, ta lżejsza wersja właśnie mnie ciekawi ale nie mam gdzie obadać, mógłbyś zważyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Mam/miałem 2,7 do 220g i niezbyt mi przypadł do gustu, ta lżejsza wersja właśnie mnie ciekawi ale nie mam gdzie obadać, mógłbyś zważyć?Pytaj nowego właściciela, kolegi szczupakrzeczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Ten sezon koledzy planuję spędzić nad rzeką 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Kolejny cast od @Mekamil-a. Wykonanie na najwyższym poziomie!!! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udało się kupić w normalnej, czyli okazyjnej jak na te czasy, cenie Mamy dział "Kupię/Zamienię" na giełdzie, zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Rzadko się chwalę bo i nie ma czym, ale te pokrowce są naprawdę dobrze zrobione i na nieduże multiplikatory można zakładać na wędkę. Może nie najtańsze, ale i tak polecam. https://www.aliexpress.com/item/New-Baitcasting-Fishing-Reel-bag-Spinning-Casting-Wheel-Protective-Case-Reels-Tackle-Storage-Pouch-Protector-cover/4001149028686.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.30285c0f8AqRG2 Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Fajne. Tak długo czekałeś na dostawę jak piszą na stronie? Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Fajne. Tak długo czekałeś na dostawę jak piszą na stronie? Całe 2 tygodnie. Zapewne dlatego, że dostawa kosztowała 9,50 pln. Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Wejdzie Toro albo NaCl? Bo duża Bestia pewnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Nie mam takiego multiplikatora zatem nie mogę dać jednoznacznej odpowiedzi. Tataula 100 wchodzi idealnie, niemal pod nią szyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Taki secik sobie sprawilem do Metanium Wlasnie to polaczenie daje mi najwiekszy komfort ze slabo lotnymi przynetami. Przekladnia mosiezna „na zaś” [emoji23]DHL dało rade ... 13go wyslali, dzisiaj otrzymalem i na weekend juz moge sie bawić [emoji41][emoji41] 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Ciekawie wygląda z tymi knobami ZPI. [emoji1] Srebrne SLP też by chyba ładnie wyglądały, choć gryzły by się z Shimano. [emoji28] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Silesian Dream 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Jaką ma średnicę główne koło i jaką szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Jaką ma średnicę główne koło i jaką szerokość? Jutro pomierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Jako, że multiplikatorów do lajta na prawą rękę jak na lekarstwo zamówiłem sobie jednego z nich na ali. Wybór nie był przypadkowy. Głównie sugerowałem się ceną i artykułem z linku: https://fishingdiscoveries.com/ul-baitcaster-review/ A więc parę słów na temat kastking zephyr po wyciągnięciu z pudełka. Na sucho na pewno nasmarowany w przeciwieństwie do tatuli z ali, którą trzeba było przesmarować. Waga całości według mojej wagi 162,4, waga szpulki z łożyskiem fabrycznym 9 gram. Na tuningowym na pewno będzie mniej, ale na to przyjdzie czas. Wiadomo, że nie jest to ani abu ani tym bardziej japońska konstrukcja niemniej jednak sprawia dobre wrażenie zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt ile kosztuje. Czas pokaże czy było warto go zakupić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 A co ci sie stało z lewą ręką? ... przeforsowałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) A co ci sie stało z lewą ręką? ... przeforsowałeś? Wszystko gra Od dawna mnie korciła taka zabawa i o ile korbę się przekłada to tutaj trzeba było kupić kolejny sprzęcik. Tataule na prawą mam już prawie rok Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Kilka ostatnio zrobionych chrustów pozdro 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Przemku to napisz, co tam ukręcone , bo poza tym niebieskim to nic nie widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Przemku to napisz, co tam ukręcone , bo poza tym niebieskim to nic nie widać ...Od góry:Blaas SLS 9010-2NBatson SH 1082-2Mizuki MIZ80UL(T) pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Od góry:Blaas SLS 9010-2NBatson SH 1082-2Mizuki MIZ80UL(T) pozdro A kto ukręcił jeśli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 A kto ukręcił jeśli to nie tajemnica? Pierwszy jest od @FatsoDrugi @woblerwzTerzeci @TomekSudety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 darmowe przesyłanie plików Troszkę wpadło fajnych fantów. Oprócz tego bluza westin tournament longsleeve i portki scierra kenai pro do kompletu. Muszę powiedzieć, że ten Prorex na sucho sprawia mega fajne wrażenie, zobaczymy pod rybą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi