miramar69 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 no i super ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Multik znam bo mam, ale kijka jestem ciekaw A ja zaskoczę zębate atakiem w wielu płaszczyznach. Raz im podam naturę, za moment różowo-fioletowy prawie majtkowy aby finalnie strzelić im Sliderkiem przerobionym przez Cyprysa ... posrają się w szale gryzienia Tylko najpierw pozmieniaj kotwy bo ja się kiedyś posrałem jak mi gruba metrówka rozgięła kotwicę w Skinerze 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zawsze, po ostatnim zakupie mówi się sobie- ostatni, już nic nie kupuje, wystarczy... Jak tylko się pokazała, pierwsza myśl- MUSZĘ JĄ MIEĆ!!!I ot tak, wpadła dziś, odrazu na stół, już przesmarowana.???? Ta seria urzekła mnie niespotykaną ,,elastycznością'' oraz trwałością, mocą, kształtem i gabarytem.Shimano Citica 201D, bo o niej mowa, dołączyła do Curado 201DPV i Cruxis 201.Świetny stan mechaniczny i wizualny.Jest moc, jak w każdym z wymienionych tutaj... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Dobrze, że byłeś szybszy, bo też miałem na nią ochotę. Tym bardziej za taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Dobrze, że byłeś szybszy, bo też miałem na nią ochotę. Tym bardziej za taką cenę Miałeś zatem i tak sporo czasu na namysł i decyzję????A cena?Osobiście uważam, że to pojęcie względne- zawsze trafi się ktoś, dla kogo będzie nieadekwatnie za drogo lub podejrzanie za tanio???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 U mnie St. Croix od zeszłego roku poszedł w zapomnienie ... i nigdy wiecej !Kilka ostatnich produkcji po wymianie sprzętu:1. Lamiglas SI863 - do opadu rewelacja, lekki czuła szczytówka i duuża moc. Ewidentnie nie na sprzedaż Wykonanie M.Z.Rods2. Lamiglas SI1122M - długi rzeczny kij, lubi te moje bolenie i sandały Co mogę powiedzieć .....zapomniałem o elitkach Wykonanie LPRods3. Lamiglas ISS1102MH - kolejny mój rzeczniak , uniwersał - "wół roboczy" - do wszystkiego, niczego sie nie boi! Wykonanie LPRods4. Lamiglas LW841MT - wykonanie Piotrek tym razem w cast, czeka na debiut, zapowiada się ciekawie5. Lamiglas GP1082H - cw:1-2,5oz , czeka na debiut , jest PE TAR DA ! Za kilka dni będzie mocno ganiał belony No dobra żeby nie było....jeden kij z stc ma u mnie dożywotkę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Żeby nie było to jaki model ma dożywotkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Żeby nie było to jaki model ma dożywotkę?Avid Inshore AIS80MHF - w 1 kawałku! pierwsza seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Nr 2 Jak się sprawuje? Łowiony już był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Nr 2 Jak się sprawuje? Łowiony już był?Jak najbardziej. Bardzo dobra inwestycja. rzuca mi kazdym wobkiem - b dobrze sie ładuje, bolki czy sandały nie maja z nim szans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) CW jest prawidłowo opisany czy jest to w rzeczywistości uncjówka?Fotkę całego kija mugłbyś wrzucić(2 składy)? Edytowane 1 Maja 2021 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 XST1144F i Nasci 4000FB XG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Dziś dotarł.Jutro sprawdze co potrafi???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Byłem w sobotę na motoweteranbazarze w Łodzi i oprócz gratów do starychgratów takie pudełeczko mi wpadło: Prawie wszystko było tak popakowane: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 ABU Revo Toro NaCl 51 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 NaCl ? Jprd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) Japan? nie, Korean Edytowane 10 Maja 2021 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Dziś dotarł.Jutro sprawdze co potrafi[emoji6]Jakie będzie przeznaczenie avida? Czuję, że pięknie będzie pracować pod większymi szczupakami. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 prawdopodobnie oryginalny, miałem coś takiego lub bardzo podobnego w oryginalnym opakowaniu, nie otwieranyPotwierdzam, ja go od Ciebie kupiłem, mam go do dzisiaj nieotwartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) Jakie będzie przeznaczenie avida? Czuję, że pięknie będzie pracować pod większymi szczupakami. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaTroling za szczupaliem.7 maja bylem pierwszy raz na rybach i złapałem 7 szczupaków najmniejszy 40cm największy 80.Kijek pięknie pracował już pod tym małym.A zaczęłem od algi 2 do gumy 19cm plus głowka 35gr. Mam też morskiego LTB DO 1 1/2 OZ i on już jest duzo sztywniejszy. TEN STARY AVID TO POEZJA.Bardzo dobrze ładują go przynęty o wadze Algi 2. U MNIE NA DOŻYWOCIE MANIEQ DZIEKI ZA SUPER KIJ Edytowane 10 Maja 2021 przez nurek28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Troling za szczupaliem.7 maja bylem pierwszy raz na rybach i złapałem 7 szczupaków najmniejszy 40cm największy 80.Kijek pięknie pracował już pod tym małym.A zaczęłem od algi 2 do gumy 19cm plus głowka 35gr. Mam też morskiego LTB DO 1 1/2 OZ i on już jest duzo sztywniejszy. TEN STARY AVID TO POEZJA.Bardzo dobrze ładują go przynęty o wadze Algi 2. U MNIE NA DOŻYWOCIE MANIEQ DZIEKI ZA SUPER KIJJa mam avs 86 do 2 oz od 2 lat, wyciągnął już dziesiątki ryb i jestem bardzo zadowolony , mamuchy targa pięknie a przynenty do 70g latają ja wściekłe. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Maja 2021 przez MarCinFin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Dzisiaj dotarł. Edytowane 11 Maja 2021 przez popper 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Takie ''śmigła '' zanabyłem od Kolegi @esox1972. Dobrze, że w zeszłym roku kupiłem casta bo nie wyobrażam sobie ciągania tych 7-mek na spinie! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Takie ''śmigła '' zanabyłem od Kolegi @esox1972. Dobrze, że w zeszłym roku kupiłem casta bo nie wyobrażam sobie ciągania tych 7-mek na spinie! 20210512_170243.jpg 20210512_170254.jpg 20210512_170350.jpgTP pg wciąga takie nosem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 TP pg wciąga takie nosem Przez sezon ,a później przekładnia do wymiany :D ,albo "koleżeńska giełda" :lol: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi