Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

A ja do nowego aparatu:

https://www.cyfrowe.pl/aparat-cyfrowy-panasonic-lumix-dmc-g90-body-czarny-p.html

Zakupiłem nowe szkiełko szerokokątne:

https://www.cyfrowe.pl/aparaty/obiektyw-panasonic-leica-dg-vario-elmarit-8-18-mm-f-28-4-asph.html

Wędki mam, stelle mam, nic lepszego do tej pory od stelli nie wyprodukowano :P  :P , więc nie ma co kupować :)  :) .

Od czasu do czasu lubię pofocić, więc czas na inne zakupy.

• Like 5

A ja do nowego aparatu:

https://www.cyfrowe.pl/aparat-cyfrowy-panasonic-lumix-dmc-g90-body-czarny-p.html

Zakupiłem nowe szkiełko szerokokątne:

https://www.cyfrowe.pl/aparaty/obiektyw-panasonic-leica-dg-vario-elmarit-8-18-mm-f-28-4-asph.html

Wędki mam, stelle mam, nic lepszego do tej pory od stelli nie wyprodukowano :P  :P , więc nie ma co kupować :)  :) .

Od czasu do czasu lubię pofocić, więc czas na inne zakupy.

Jak powiedział, tak i zrobił. Piękny zestaw a szkiełko MALINA

Panowal u mnie ostatnie 6tyg zakaz spiningowania wiec czlowiek z nudow kupywal rozne drobiazgi. Przy okazji chcialbym maniakom JDM a glownie Wabikow i terminal tackle polecic fajny sklep . Wlascicielem jest moj kokega Martin z ktorym znam sie od lat i to on po czesci zarazil mnie pasja do japonskiego sprzetu.. www.fish-candy.de/shop/

Moje kolejne zamowienie juz w drodze. Sklep rozwija sie szybkim tempie. Co piatek o 18:30 Wrzucane sa nowe produkty. Martin mowi po polsku i chce najpozniej do konca roku miec w ofercie wysylke do wszystkich krajow Uni.

Mlynek to certate 1003 bodajrze z 2016r. W idealnym stanie.

Linka pewnie znana ale dla mnie pierwszy Kontakt.

No i mini swimmbaity kupione u Martina wlasnie. Perfekcyjne wykonanie i juz na jednego skusil sie bolus.

Jak cos by ktos chcial wiecej wiedziec to smialo piszcie. 41bdcd15084c5a75abd82a978c835c84.jpg57ec0aac5d9097e2d0a14a88fea4b040.jpgcfdca4c8abd8fc0dca1035009734c1be.jpg

Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk

• Like 8

Panowal u mnie ostatnie 6tyg zakaz spiningowania wiec czlowiek z nudow kupywal rozne drobiazgi. Przy okazji chcialbym maniakom JDM a glownie Wabikow i terminal tackle polecic fajny sklep . Wlascicielem jest moj kokega Martin z ktorym znam sie od lat i to on po czesci zarazil mnie pasja do japonskiego sprzetu.. www.fish-candy.de/shop/

Moje kolejne zamowienie juz w drodze. Sklep rozwija sie szybkim tempie. Co piatek o 18:30 Wrzucane sa nowe produkty. Martin mowi po polsku i chce najpozniej do konca roku miec w ofercie wysylke do wszystkich krajow Uni.

Mlynek to certate 1003 bodajrze z 2016r. W idealnym stanie.

Linka pewnie znana ale dla mnie pierwszy Kontakt.

No i mini swimmbaity kupione u Martina wlasnie. Perfekcyjne wykonanie i juz na jednego skusil sie bolus.

Jak cos by ktos chcial wiecej wiedziec to smialo piszcie. 41bdcd15084c5a75abd82a978c835c84.jpg57ec0aac5d9097e2d0a14a88fea4b040.jpgcfdca4c8abd8fc0dca1035009734c1be.jpg

No i Panie zrobiłeś mi dzień, jednych gum dostępnych w tym sklepie szukałem w Europie przez pół roku [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

To korbka od nowej certatki?? Fajnie wyglada :)

Stockowa korba ma swoj urok. Kupujac ten kolowrotek myslalem o zmianie na inna ale jak juz go wzialem w łapki to nawet mi sie podoba :D

Od Exista któregoś, musiałbyś @Guzu spytać od którego bo od niego kupiłem korbę :)

• Like 1

W trakcie budowy na blanku NFC X-Ray Loomisa do Megabassa Hyper Lariata [emoji14]

Już nie mogę się doczekać :) .Sprawdzenie kija będzie na Siemianówce,niebawem ;)

Hubrods :clappinghands:

attachicon.gif received_624742832255388.jpegattachicon.gif received_555611915425044.jpegattachicon.gif received_479463189992914.jpegattachicon.gif received_307514310863415.jpegattachicon.gif received_895047644374514.jpegattachicon.gif received_227242639162250.jpeg

Lariacik fajna maszynka a kijek z dolniczkiem w 100% w moim stylu. Bedzie miodzio zestawik [emoji4]

• Like 1