huligan77 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Przez sezon ,a później przekładnia do wymiany :D ,albo "koleżeńska giełda" :lol: Dokładnie ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Dzisiaj dotarł. 20210511_125346.jpgmialo byc na czarno,- no i jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 mialo byc na czarno,- no i jest No i konkret Daiwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Mój urodzinowy prezent. Więcej fotek na razie nie mam, bo muszę po niego jeszcze pojechać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 A ja do nowego aparatu:https://www.cyfrowe.pl/aparat-cyfrowy-panasonic-lumix-dmc-g90-body-czarny-p.html Zakupiłem nowe szkiełko szerokokątne:https://www.cyfrowe.pl/aparaty/obiektyw-panasonic-leica-dg-vario-elmarit-8-18-mm-f-28-4-asph.html Wędki mam, stelle mam, nic lepszego do tej pory od stelli nie wyprodukowano , więc nie ma co kupować .Od czasu do czasu lubię pofocić, więc czas na inne zakupy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 A ja do nowego aparatu:https://www.cyfrowe.pl/aparat-cyfrowy-panasonic-lumix-dmc-g90-body-czarny-p.html Zakupiłem nowe szkiełko szerokokątne:https://www.cyfrowe.pl/aparaty/obiektyw-panasonic-leica-dg-vario-elmarit-8-18-mm-f-28-4-asph.html Wędki mam, stelle mam, nic lepszego do tej pory od stelli nie wyprodukowano , więc nie ma co kupować .Od czasu do czasu lubię pofocić, więc czas na inne zakupy. Jak powiedział, tak i zrobił. Piękny zestaw a szkiełko MALINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jak powiedział, tak i zrobił. Piękny zestaw a szkiełko MALINAWaldek wiesz, że jestem słowny .Szkiełko do krajobrazu szczególnie, jest rewelacyjne. Jeszcze filtry UV, polar i szary dokupiłem do niego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Panowal u mnie ostatnie 6tyg zakaz spiningowania wiec czlowiek z nudow kupywal rozne drobiazgi. Przy okazji chcialbym maniakom JDM a glownie Wabikow i terminal tackle polecic fajny sklep . Wlascicielem jest moj kokega Martin z ktorym znam sie od lat i to on po czesci zarazil mnie pasja do japonskiego sprzetu.. www.fish-candy.de/shop/Moje kolejne zamowienie juz w drodze. Sklep rozwija sie szybkim tempie. Co piatek o 18:30 Wrzucane sa nowe produkty. Martin mowi po polsku i chce najpozniej do konca roku miec w ofercie wysylke do wszystkich krajow Uni. Mlynek to certate 1003 bodajrze z 2016r. W idealnym stanie. Linka pewnie znana ale dla mnie pierwszy Kontakt. No i mini swimmbaity kupione u Martina wlasnie. Perfekcyjne wykonanie i juz na jednego skusil sie bolus. Jak cos by ktos chcial wiecej wiedziec to smialo piszcie. Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Panowal u mnie ostatnie 6tyg zakaz spiningowania wiec czlowiek z nudow kupywal rozne drobiazgi. Przy okazji chcialbym maniakom JDM a glownie Wabikow i terminal tackle polecic fajny sklep . Wlascicielem jest moj kokega Martin z ktorym znam sie od lat i to on po czesci zarazil mnie pasja do japonskiego sprzetu.. www.fish-candy.de/shop/Moje kolejne zamowienie juz w drodze. Sklep rozwija sie szybkim tempie. Co piatek o 18:30 Wrzucane sa nowe produkty. Martin mowi po polsku i chce najpozniej do konca roku miec w ofercie wysylke do wszystkich krajow Uni. Mlynek to certate 1003 bodajrze z 2016r. W idealnym stanie. Linka pewnie znana ale dla mnie pierwszy Kontakt. No i mini swimmbaity kupione u Martina wlasnie. Perfekcyjne wykonanie i juz na jednego skusil sie bolus. Jak cos by ktos chcial wiecej wiedziec to smialo piszcie. Gesendet von meinem H9436 mit TapatalkNo i Panie zrobiłeś mi dzień, jednych gum dostępnych w tym sklepie szukałem w Europie przez pół roku [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Ciesze sie, Pilnuj sklepu bo pod koniec maja ma byc ok 150 produktow marki OSP ;-) Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Na płytko i na głęboko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Orbit 130 sp robi robotę :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Wczoraj przypałętał się do mojej stajni cherlak z Krakowa, kijek pod UL na blanku z najnowszej serii w ofercie FA. W weekend wrzucę opis i ugięcie w stosownych wątkach. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Jak wspominalem doszlo dzisiaj kolejne zamowienie od Fish Candy. Wczoraj wyslane z Berlina dzisiaj juz u mnie [emoji846] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 . Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) . https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210519/e6b620fceb7622eaf7deb949e6dd0c43Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaPoka caly dolnik, prosze Edytowane 19 Maja 2021 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Poka caly dolnik, prosze Proszę Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Nowy zestawik, okoniowo.... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Nowy zestawik, okoniowo.... neverending continous improvement 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Nowy zestawik, okoniowo.... Granatowa certata to jest to, zwłaszcza po tuningu pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 (edytowane) To korbka od nowej certatki?? Fajnie wyglada Stockowa korba ma swoj urok. Kupujac ten kolowrotek myslalem o zmianie na inna ale jak juz go wzialem w łapki to nawet mi sie podoba Edytowane 21 Maja 2021 przez hose4ras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 W trakcie budowy na blanku NFC X-Ray Loomisa do Megabassa Hyper Lariata Już nie mogę się doczekać .Sprawdzenie kija będzie na Siemianówce,niebawem Hubrods 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 To korbka od nowej certatki?? Fajnie wyglada Stockowa korba ma swoj urok. Kupujac ten kolowrotek myslalem o zmianie na inna ale jak juz go wzialem w łapki to nawet mi sie podoba Od Exista któregoś, musiałbyś @Guzu spytać od którego bo od niego kupiłem korbę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 W trakcie budowy na blanku NFC X-Ray Loomisa do Megabassa Hyper Lariata [emoji14]Już nie mogę się doczekać .Sprawdzenie kija będzie na Siemianówce,niebawem Hubrods received_624742832255388.jpeg received_555611915425044.jpeg received_479463189992914.jpeg received_307514310863415.jpeg received_895047644374514.jpeg received_227242639162250.jpegLariacik fajna maszynka a kijek z dolniczkiem w 100% w moim stylu. Bedzie miodzio zestawik [emoji4] Gesendet von meinem H9436 mit Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi