gaweł Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Lariacik fajna maszynka a kijek z dolniczkiem w 100% w moim stylu. Bedzie miodzio zestawik [emoji4] Gesendet von meinem H9436 mit TapatalkTeż tak myślę Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Piękny kijek Ja wróciłem do cast nabywając Abu ze starej serii max - Pro Max nówka z folią na korku i pokrowiec plus gwarancja, Tadziu Andrzejczak ilustrował je w swoim kredowym wydaniu . Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Zdjęcia Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Piękny kijek Ja wróciłem do cast nabywając Abu ze starej serii max - Pro Max nówka z folią na korku i pokrowiec plus gwarancja, Tadziu Andrzejczak ilustrował je w swoim kredowym wydaniu . Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu TapatalkaWitamLekka poprawka Pan Andrzejczyk w "Wędkarstwie Jeziorowym" ( I wydanie-1972 r.) reklamował wędziska Suecia Zoom i Caster Zoom oraz DiplomatWtedy nikt nie wiedział,że takie wędziska bedą istnieć jak w/wKłaniam się Marian 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) WitamLekka poprawka Pan Andrzejczyk w "Wędkarstwie Jeziorowym" ( I wydanie-1972 r.) reklamował wędziska Suecia Zoom i Caster Zoom oraz DiplomatWtedy nikt nie wiedział,że takie wędziska bedą istnieć jak w/wKłaniam się MarianWitam.Tak masz rację ale ostatnie wydanie różniło się formatem i było na papierze kredowym wydane przez jakąś fundację kościelną i tam już były ilustracje minn z tą wędka w spin i cast. Wędka ta była sparowana z multiplikatorem pro max 1600, 3600 itd w wersji round. Pozdrawiam Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Maja 2021 przez Basss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) WitamMam pierwsze i drugie (poprawione) wydanie książki .kupowałem na bieżąco gdy udało się kupić w księgarni.Dzięki lekturze tych książek ,w latach 70-tych stałem się szczęśliwym posiadaczem pierwszych Cardinali ( 33 i 44) oraz wędzisk Suecia Zoom ( 321 i 352) Nie wiedziałem,że były póżniejsze wydania z nowym sprzętem ABU Kłaniam się Marian Edytowane 24 Maja 2021 przez marian-56 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Miałem to kredowe wydanie i sprzedałem parę lat temu, jest dużo wieksza i twarda oprawa, jak znajdę w Google to dam linka, oczywiście pozycja trudno do kupienia na rynku wtórnym. Poza tą wędka były też zdjęcia innych nowszych kolowrotkow np bezkablakowy abu 506 premier na rynek brytyjski cały w Alu ramie .Jeśli chodzi o tą książkę to na okładce jest szczupak w szuwarach, ktoś ją teraz próbuje sprzedać za 222 zł na Allegro jeszcze przez 6 dni. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Maja 2021 przez Basss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Kolejny szklaczek od Kamila tym razem w wersji travel Wykonanie jak zawsze petarda 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Długo czekaliśmy na ten blank a projekt bardzo miły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Długo czekaliśmy na ten blank a projekt bardzo miły Co to za blank? Jakie parametry? Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 https://www.aliexpress.com/item/32829230988.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 No i wleciała nowa Ultegra [emoji41] 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 No i wleciała nowa Ultegra [emoji41]<...>Kupiłem jakiś czas temu. Bardzo przyzwoity kołowrotek, kręci bo wiele lepiej od poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Kupiłem jakiś czas temu. Bardzo przyzwoity kołowrotek, kręci bo wiele lepiej od poprzedniej generacji.Dokładnie takie odniosłem wrażenie na sucho. Wcześniej miałem dwie Ultegry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Na zdjęciu,wygląda na kołowrotek co najmniej dwie klasy lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Gdzie można nabyć taką ultegrę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Ostatnio trochę modyfikacji w sprzęcie.Daiwa Prorex AGS 2.2m 5-25Daiwa Prorex AGS 2.4m 14-42Daiwa Tournament SW AGS - 2.4m 28-84gShimano Stradic FL 4000 Teraz już chyba wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Nóweczka trafiona w Holenderskim sklepie???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 No i wleciała nowa Ultegra [emoji41]Również całkiem niedawno nabyłem nową Ultrgre w rozmiarze 2000 do łowienia białorybu. Zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Z całą pewnością zostanie u mnie na długi czas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Również całkiem niedawno nabyłem nową Ultrgre w rozmiarze 2000 do łowienia białorybu. Zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Z całą pewnością zostanie u mnie na długi czas.Ja już się tak nie oszukuję, że starczy na długo [emoji23] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 W końcu i do mnie dotarł Noctiss ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) W końcu i do mnie dotarł Noctiss To wrzucaj więcej fotek Ta szczytówka o średnicy 1mm jak się prezentuje? Edytowane 27 Maja 2021 przez Krzysiek Rogalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 To wrzucaj więcej fotek Ta szczytówka o średnicy 1mm jak się prezentuje?Szczytowka faktycznie jest delikatna.W weekend trochę potestuje ale sprawia wrażenie że już od ok 1,5g plus robak będzie działać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Chyba kojarzę, na którym projekcie Rafała była wzorowana Ile wyszło od końca dolnika do stopki kołowrotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Chyba kojarzę, na którym projekcie Rafała była wzorowana Ile wyszło od końca dolnika do stopki kołowrotka?25,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi