Alaryk Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 (edytowane) i napisał to Sławek Oppeln Bronikowski . Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Alaryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 W czym pobłądziłem - bo nie czaję? Kombinuj, kombinuj!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Przedwiosenne zbrojenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Będzie latać [emoji23][emoji850] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Ojjjj tak. Będzie latało! Który to model? Ja mam ZX 1601 BJ IVCB-4 lekko "dopieszczony" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 To mamy ten sam model [emoji6] Jakbyś chciał coś o nim opowiedzieć to chętnie posłucham [emoji6] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Co tu gadać. Kupiłem ze zmienionymi łożyskami i założoną terkotką. Multik daje frajdę i tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Przez ostatnie dwa tygodnie sprzętu wędkarskiego kupiłem na kilka tyś zł. Tym pochwale się jak będę w domu. Za to dzisiaj wpadł taki voucher na dwa dni wędkowania z przewodnikiem. Dla mnie będzie to fajna przygoda. Poznanie nowej wody i ludzi, a pieniądze pomogą potrzebującym 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Przewodnicy z mojego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendes Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zakupiłem do remontu starą ramone 460. Będę dłubał w wolnych chwilach. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Piękna linia ...łodzi rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendes Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Bardzo dużo pracy. Na początek rozpierducha później szlifowanie, laminowanie itd. pawęź też będę robił od nowa. Muszę sobie to wszystko poukładać i rozplanować pokład. Będę wszystko dokumentował i wrzucał foty w odpowiednim wątku. Chciałby się wyrobić do września ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 (edytowane) 2 godziny dziennie i do maja skończysz ???? Edytowane 31 Stycznia 2022 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Zacznij od porządnego mycia ,mocny detergent odsłoni wiele niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Zielono mi Będą zmiany w Aldebaranie BFS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 ... podniesienie przełożenia, czy ,, zaczyna zgrzytać" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Pracuje bezbłędne. Raczej obniżenie przełożenia i poprawa kultury pracy (podobno, bo nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić )To przekładnia od CC BFS Edytowane 3 Lutego 2022 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Mówią, że bez gwiazdy nie ma "jazdy" ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Wydaje się, że będzie idealny zestaw. Łódeczka dostaje nowy napęd Suzuki 30AthlZobaczymy na wodzie jak się spisze???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Wydaje się, że będzie idealny zestaw. Łódeczka dostaje nowy napęd Suzuki 30AthlZobaczymy na wodzie jak się spisze????U mnie się nie spisał. Znaczy pływał, ale wyraźnie się męczył. Pozbyłem się łódki i silnika. Masakrycznie ciężko było poustawiać ten zestaw. Kombinacje ze zbiornikiem najbliżej przodu jak tylko się dało. Wymiana akumulatorów na lion itd. Kupa kombinacji i nerwów. Zero satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Ja zestaw mam już dograny, wszystko lekkie. Począwszy od dziobowki, akumulatorów po załogę ????Teraz mam Mercury 10hp po wymianie gaźnika czyli defacto 20hp i nie miałem większych problemów z wejściem w ślizg. Myślę że 17g różnicy i dodatkowe 10 HP to musi być lepiej ???? a tak po prawdzie najbardziej zależało mi na power trim and tilt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Mówią, że bez gwiazdy nie ma "jazdy" Dobrze widzę 76 MLXF i 610 mlxf ? Nie dublują Ci się CW ? Edytowane 6 Lutego 2022 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Dobrze widzę 76 MLXF i 610 mlxf ? Nie dublują Ci się CW ?To są całkiem inne blanki. 610mlxf szybki taki xfast, sztywny kij, który pracuje bardziej szczytówką i obsługuje 15g + smukłe 4cale, a 76mlxf jest szybki, ale raczej fast i po podbiciu buja się na całej długości i realne cw to tak 10-12g + 3 i smukłe 4cale. 610mlxf to typowa szpada pod sandacza na lekko z 68MXF robią zgrany duet od 5-25g + guma spokojnie ogarniesz tymi kijkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 To prawda, "nie ma jazdy bez gwiazdy" a do tego jak gwiazdy mają pazur i kilka dni temu dołącza czwarty, niebieski, najmocniejszy muszkieter to już jazda F1 !!! Przedział: 14, 21, 42, 84gr 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Fajny zestawik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi