bogdan333 Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 . 20220204_155410 bis.jpg Zastanów się co robisz w dzisiejszych czasach chwalisz się takim sprzętem za moment wpadną chłopaki z WOT-u zabiorą ci cały zestaw i będą Bug patrolować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Jeśli Twoja przyczepa spełnia wymagania techniczne (amortyzacja, DMC mniej niż 3,5t ) a samochód posiada ABS, to możesz udać się na stację Dekry w Warszawie dokonać przeglądu i uzyskać oficjalnie możliwość poruszania się z prędkością 100km/h.Nie mam wiedzy, czy jakakolwiek nna stacja w Polsce wykonuje to badanie, ale możesz to zrobić również w Niemczech pomimo rejestracji przyczepy w Polsce.Może masz bliżej, a na pewno wtedy masz taniej bo parę stówek trzeba położyć w Polsce.Czytając wyżej posty myślałem ,że coś w tej materii zmienili dlatego zapytałem.Wszystkie procedury odnośnie samochodu i przyczepy oraz współczynniku mas samochód vs przyczepa i innych obwarowań a jest ich kilka dobrze znam bo jakiś czas temu robiłem to w DE Przeczytałem przed chwilą warunki i wszystko jest tak jak było. Mimo to dziękuje za odpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Dziś przyszły.To będzie moja najskuteczniejsza przynęta boleniowa w tym roku.\m/ 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Nowe ubranko od SLPW do luviasa airity ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Nowe ubranko od SLPW do luviasa airity Śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciu79 Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 I do Stradica też 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Nowe ubranko od SLPW do luviasa airity ????Piekna gratuluję.. Coś czuję że tuning przyszedł nam z jednego źródła ???????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 W tym roku, dzięki uprzejmości @Mefisto, biblioteczka rośnie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) . Edytowane 10 Marca 2022 przez Bury knives Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Polecił kolega sponsorowany przez markę też na spining, sam używa wiec i ja przetestuje. Może w końcu jakaś sensowna opcja z żyłek bo przewaliłem większość i lipa. Może ktoś poleci coś innego jeszcze? Bez pamięci, sinking, jak najmniejsza rozciągalność, w podobnych parametrach jak na zdjęciu to najistotniejsze rzeczy dla mnie.Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Marca 2022 przez Thomas-xXx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 12 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 A ja dziś nabyłem w Ustce takie rarytasy....nawet nie pytajcie o cenę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Górale da się kupić , tylko ceny są zaporowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Swoją drogą nie rozumiem fenomenu tej przynęty. Niby ładnie wygląda, ale coś mi nie leży w jej pracy. Trociowe miałem, sprzedałem. Nawet nie pytajcie po ile ????Pstrągowe w kształcie jugolków zostawilem sobie, bo pstragi je lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) Edytowane 14 Marca 2022 przez mackowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 W końcu przyjechały młynki, które kręcą jak powinny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 W końcu przyjechały młynki, które kręcą jak powinny.Zamieniłeś modele… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Niezły secik????A które nie kręciły jak powinny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Niezły secikA które nie kręciły jak powinny?Pewnie Shimano bo to przecież zwykły shit jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Pewnie Shimano bo to przecież zwykły shit jest .Raczej Rex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Kupiłem wcześniej dwa twin powery - młynki nowe. Mam też inne młynki shimano. Twin powery krecily najgorzej, pewnie trafiłem felerne modele, ciężko teraz debatować co było przyczyną. Odesłalem je do sklepu i przyjechały ceraty. Kręcą bardzo przyjemnie. Jedyne na co zwróciłem uwagę, to że widocznie gorzej układają linkę niż np. Vanquish czy chociażby stradic fl. Edytowane 18 Marca 2022 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Kupiłem wcześniej dwa twin powery - młynki nowe. Mam też inne młynki shimano. Twin powery krecily najgorzej, pewnie trafiłem felerne modele, ciężko teraz debatować co było przyczyną. Odesłalem je do sklepu i przyjechały ceraty. Kręcą bardzo przyjemnie. Jedyne na co zwróciłem uwagę, to że widocznie gorzej układają linkę niż np. Vanquish czy chociażby stradic fl.Trzeba uczciwie przyznać że to prawda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Trzeba uczciwie przyznać że to prawda.Mam ceraty,vanquishe i te niby gorzej pracujące tp.Każdy z tych modeli ma swoje plusy i minusy.Porównując tp i certate postawiłbym znak równości i nie odważył bym wybrać który lepszy.Bardziej tu wyjdą indywidualne preferencje każdego z nas,mi np. bardziej pasuje tp???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Kupiłem wcześniej dwa twin powery - młynki nowe. Mam też inne młynki shimano. Twin powery krecily najgorzej, pewnie trafiłem felerne modele, ciężko teraz debatować co było przyczyną. Odesłalem je do sklepu i przyjechały ceraty. Kręcą bardzo przyjemnie. Jedyne na co zwróciłem uwagę, to że widocznie gorzej układają linkę niż np. Vanquish czy chociażby stradic fl. Trzeba uczciwie przyznać że to prawda. trzeba uczciwie przyznać, że to trochę miejsko-wiejska legenda.....owszem, Certate nawija inaczej i nieco mniej 'odlinijkowo', ale po pierwsze, nie jest to żadna przepaść, po drugie, w żaden sposób nie wpływa to na właściwości użytkowo-rzutowe.....a nawet estetycznie nie bardzo jest się do czego przyczepić Shimano zazwyczaj nawija równo, jedynie czasami trzeba pobawić się podkładkami, ale kiedyś trafił mi się Stradic FJ (początek lat 2000), który nawijał linki w kształt klepsydry.......nawet dość drogie współczesne modele potrafią nawijać w warunkach bojowych w dziwny sposób, przykładowo prościutko, ale z lekką szparką u góry i u dołu szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Różnica w ułożeniu linki jest wyraźna nie ma co gadać. Natomiast mnie to w żadnym wypadku nie przeszkadza. Nie oceniam, który lepszy. Certate czy TP. Ja akurat trafiłem kiepskie modele TP. I to było wyraźnie słychać i czuć. Jak kręcisz mlynkiem i czujesz w dłoni drgania przenoszone z przekładni plus dźwięk jakby w środku był piasek to nie jest normalne. Poniżej ułożenie linki vanquisha 2500s, Certate 5000 i 3000, vanford 3000 i Stradic FL 2500. Sami oceńcie sobie. Edytowane 18 Marca 2022 przez scOOtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi