Adaś Niezgódka Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Moje nowe uniwersum rzeczne do łowienia na małe i średnie przynęty. Luvias Jigger <28g i TP 4000 (wersja korpus alu, rotor MGL, metalowy mikromoduł, oś stal nierdzewna i 12 łożysk ). Miodzik, miodzio i maliny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Zostawiłeś go z przełożeniem XH?Jest opór na korbie przy zwijaniu takich wobkow jak na zdjęciu? Tak, wysokie przełożenie mi odpowiada. Pracuje bardzo lekko, miałem kołowrotki z "tradycyjnym" przełożeniem i szczerze mówiąc nie widzę różnicy, teraz mój najwolniejszy kołowrotek to MHG 5:8. Cieszę się, że obecni tu koledzy polecili mi ten kołowrotek bo nie ma już niedociągnięć wersji '15 i plastikowych ulepszeń kolejnych generacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Pełna zgoda. Ja też właśnie wszedłem w jego posiadanie ale się głowie czy zostawić go w XH czy może zrobić PG???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Pełna zgoda. Ja też właśnie wszedłem w jego posiadanie ale się głowie czy zostawić go w XH czy może zrobić PG????Też z korbka od Stelli 14 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 U mnie XD będzie granatowo - srebrny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Przysięgam! nie miałem zamiaru niczego kupować, ale na spotkaniu forumowym nad jeziorkiem Czerniakowskim tak mnie "zmanipulował" Paweł @Friko , że to obciach i nie przystoi abym do Zodiasa Shimano dopinał ABU LT6 (?!), że uległem presji .Multik dedykowany do Zodiasa Dzisiaj, odebrałem również od naszego kolego Maćka @Speku3 jego nowe malowanki (palia zrobiona na moje zamówienie ) Niedawno kupiłem na naszym forum Melkową "dzidzię" 30cm.Taka trochę bez wyrazu Poprosiłem więc Maćka o przemalowanie według mojego projektu... takiego melka, nie ma nawet Melek! Maciek, super robota 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 U mnie XD będzie granatowo - srebrny Będzie Pan zadowolony, to jedna z bardziej udanych konstrukcji Shimano w ostatnich latach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Multik dedykowany do Zodiasa Bob z jakim zodiasem sparowane to curado? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) 198cm 4-12gr 6-12LbMyślę, że się zgrają. Testy w weekend Edytowane 24 Maja 2022 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Do XSUL 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Do XSUL Mega fajna konstrukcja Moja już trochę stuningowana 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Korbka 40 czy 45mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 (edytowane) Korbka 40 czy 45mm?Tu niestety 40mm, bo dorwać 45mm jest mega ciężko. Nie mniej, docelowo będzie Avail 45mm, ostatecznie 42,5mm Nowy lżejszy knob już leci do mnie Edytowane 29 Maja 2022 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Jeśli idziesz już w availa to poszedłbym w pełnego vańka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Nowe, prawie nowe... Fajnie, ale nie tylko takie mogą silnie cieszyć duszę, oko i dawać poczucie ,,bezpieczeństwa" nad wodą, wiedząc, że w nocy o północy nic nie zawiedzie...????Takie są właśnie dla mnie kołowrotki z czasów milenijnych.Innych nie mam o nie chce mieć.I właśnie nabyłem kolejne...????Mam pewne źródełko z którego co jakiś czas je pozyskuje.Super X 4000GT i MATCH 3000 już po przejrzeniu, fajny stan mechaniczny jak i wizualny.Symetre FG 3000 wizualnie do poprawki????Mechanicznie elegancki jak wczesniejsze. Te maszyny trafiają do mnie z sentymentu.Zawsze po kolejnych zakupach mówię sobie ( jak wielu z Nas) JUZ WYSTARCZY????Do momentu gdy oko błyśnie za czymś na giełdzie...Obyśmy takich momentów mieli jak najwięcej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Nowe, prawie nowe...Fajnie, ale nie tylko takie mogą silnie cieszyć duszę, oko i dawać poczucie ,,bezpieczeństwa" nad wodą, wiedząc, że w nocy o północy nic nie zawiedzie...Takie są właśnie dla mnie kołowrotki z czasów milenijnych.Innych nie mam o nie chce mieć.I właśnie nabyłem kolejne...Mam pewne źródełko z którego co jakiś czas je pozyskuje.Super X 4000GT i MATCH 3000 już po przejrzeniu, fajny stan mechaniczny jak i wizualny.Symetre FG 3000 wizualnie do poprawkiMechanicznie elegancki jak wczesniejsze. Te maszyny trafiają do mnie z sentymentu.Zawsze po kolejnych zakupach mówię sobie ( jak wielu z Nas) JUZ WYSTARCZYDo momentu gdy oko błyśnie za czymś na giełdzie...Obyśmy takich momentów mieli jak najwięcej. IMG_20220531_152707~2.jpg Ja z tego new schoolu, jednak wolę nowe maszynki, ale sam chciałbym nabyć parę starych perełek do " gabloty " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Mega fajna konstrukcja Moja już trochę stuningowana A5000536-EB85-4934-81B1-5C2051E40567.jpeg 1262E458-955E-4076-8D86-0B57BE59103C.jpegGenu, nie wydłubiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Mega fajna konstrukcja Moja już trochę stuningowana Znowu zaczynasz świrować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Robert,Czy kolega Maciej maluje tylko gumy, czy również woblery? Miałbym parę dużych jerków do przemalowania i szukam wykonawcy.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Znowu zaczynasz świrować ? A Ty znowu się czepiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Robert,Czy kolega Maciej maluje tylko gumy, czy również woblery? Miałbym parę dużych jerków do przemalowania i szukam wykonawcy.A.Pytanie chyba do mnie? ale nie wiem, pytaj Maćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Taki się trafił. Edytowane 1 Czerwca 2022 przez Paweł J 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Taki, nie byle jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Ło matko, Ty Pawełku bawisz się cały czas w Morrumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Pewnie że tak ,to sprzęty ponadczasowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi