BOB1 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Dołóż dopalacz 100g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 11 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Mała rzecz a cieszy. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 11 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Przyjechała nowa zapasowa szpula do Vanka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 (edytowane) Sporo się kupuje rzeczy ostatnio, z dziobóweczki też zadowlony, ale te dwa kije ze stajni W6, wiem, że są jakiś czas na rynku, ale trochę castomów przykrywa oczy. Pokazuje tylko dlatego, że w szoku jestem tego co oferuje rynek, nieprawdopodobne.Odchodzę od customów dosłownie po tych wędziskach, ten streestick który polecił mi ziomal przeznaczenie - morskie okonie w portach i główkach, ryby powyżej 40 są tutaj częste, 40-45 częste, 50 jednak trzeba wychodzić, ale jak trafisz to kilka nałowisz Niesamowite osiągi rzutowe, mega czuły, polecam z czystym sercem na klamoty Fakt faktem, wczoraj pierwsze testy bez rysubi, ale już się zakochałem.Drugi finezja pod sandały, akcja mh, kilka rybek wyjechało, mniejsze większe, trzyma je jak lasso Edytowane 15 Lipca 2023 przez TommyW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 (edytowane) A mnie udało się rozdzielić widoczną na zdjęciu wykałaczkę. Kupiona na Jerku jako jednoczęściowa. Była zwyczajnie za mocno włożona. Idzie na wojnę...Pozdrawiam Edytowane 15 Lipca 2023 przez Trzeci79 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 (edytowane) Idealnie wręcz dobrany zestaw...ciekawe tylko czy faktycznie Zillion taki mocarz jak go opisują ludzie... Edytowane 20 Lipca 2023 przez Karol Krause 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Podeślij to sprawdzę, pod koniec grudnia będzie werdykt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Idealnie wręcz dobrany zestaw...ciekawe tylko czy faktycznie Zillion taki mocarz jak go opisują ludzie... 20230720_092820.jpgMocarz, mocarz i do tego pracuje maślano...Co to za kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Mocarz, mocarz i do tego pracuje maślano...Co to za kij? Xzoga Taka gx63- 8kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 To ja mam podobny zestaw, tylko xzoga g 8kg. Kijek ma już kilka lat, a multik doszedł w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Zaciekawił mnie wygląd i musiałem kupić [emoji28]Znalezione na olx , tak zwane grubiki [emoji23][emoji41]5 cm i pływające [emoji57] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 I kolejne… Człowiek niby za Daiwa, ale sprawdzić trzeba [emoji41][emoji15] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Sporo się kupuje rzeczy ostatnio, z dziobóweczki też zadowlony, ale te dwa kije ze stajni W6, wiem, że są jakiś czas na rynku, ale trochę castomów przykrywa oczy. Pokazuje tylko dlatego, że w szoku jestem tego co oferuje rynek, nieprawdopodobne.Odchodzę od customów dosłownie po tych wędziskach, ten streestick który polecił mi ziomal przeznaczenie - morskie okonie w portach i główkach, ryby powyżej 40 są tutaj częste, 40-45 częste, 50 jednak trzeba wychodzić, ale jak trafisz to kilka nałowisz Niesamowite osiągi rzutowe, mega czuły, polecam z czystym sercem na klamoty Fakt faktem, wczoraj pierwsze testy bez rysubi, ale już się zakochałem.Drugi finezja pod sandały, akcja mh, kilka rybek wyjechało, mniejsze większe, trzyma je jak lasso Jakoś nieco ponad rok temu jeden z rodbuilderów wręcz wyśmiał mnie kiedy zacząłem opowiadać o tym, że seryjne dobrze dobrane wędki często biją na głowę customowe konstrukcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 [...] seryjne dobrze dobrane wędki często biją na głowę customowe konstrukcje To zdanie można odwrócić i też będzie zgodne ze stanem faktycznym: customowe dobrze dobrane wędki często biją na głowę seryjne konstrukcje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 To zdanie można odwrócić i też będzie zgodne ze stanem faktycznym: customowe dobrze dobrane wędki często biją na głowę seryjne konstrukcje . Oczywiście, pełna zgoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) Wszystko zależy od oczekiwań.Jeżeli ktoś myśli że custom sam ryb nalowi to nie tedy droga.Custom jest pod tym względem lepszy bo można co do najskrajniejszej zachcianki sobie powynamyslac żeby leżał w łapie niemal jak odlew dłoni z wyważeniem jakie sobie ustalimy.Seryjne kije obecnie oferują ten sam poziom czułości ale dla mojej ręki jeszcze nic nie wypuścili ???? Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez saitt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Od naszego forumowego kolegi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) Od naszego forumowego kolegi. Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez Bury knives 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Jakiś czas temu miałem Corto Esagonale HS, teraz pora na testy Corto Super w wersji tubular. Mam nadzieję, że będzie to taki uniwersał do gum i małych woblerów. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez dante 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Małe uzupełnienie pod sandacza. Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez Artek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Dzisiaj podniosłem kilkoma woblerkami wage i wartość pudła 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Się pochwalę , nowy stoliczek w wędkarskim pokoju.Oczywista samoróbka 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Rewelka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Piękny projekt z łódkowym stoliczkiem. Może w wolnej chwili zmienić "podwozie" i postawić go na drewnianej przyczepie pod łodziowej !!! będzie bardziej mobilny w salonie wędkarskim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Szacunek. Kapitalny pomysł i wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi