Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Sporo się kupuje rzeczy ostatnio, z dziobóweczki też zadowlony, ale te dwa kije ze stajni W6, wiem, że są jakiś czas na rynku, ale trochę castomów przykrywa oczy.

Pokazuje tylko dlatego, że w szoku jestem tego co oferuje rynek, nieprawdopodobne.

Odchodzę od customów dosłownie po tych wędziskach, ten streestick który polecił mi ziomal przeznaczenie - morskie okonie w portach i główkach, ryby powyżej 40 są tutaj częste, 40-45 częste, 50 jednak trzeba wychodzić, ale jak trafisz to kilka nałowisz :)

Niesamowite osiągi rzutowe, mega czuły, polecam z czystym sercem na klamoty :) Fakt faktem, wczoraj pierwsze testy bez rysubi, ale już się zakochałem.

Drugi finezja pod sandały, akcja mh, kilka rybek wyjechało, mniejsze większe, trzyma je jak lasso :)

post-69935-0-76626700-1689423832_thumb.jpg

Edytowane przez TommyW
  • Like 4

Sporo się kupuje rzeczy ostatnio, z dziobóweczki też zadowlony, ale te dwa kije ze stajni W6, wiem, że są jakiś czas na rynku, ale trochę castomów przykrywa oczy.

Pokazuje tylko dlatego, że w szoku jestem tego co oferuje rynek, nieprawdopodobne.

Odchodzę od customów dosłownie po tych wędziskach, ten streestick który polecił mi ziomal przeznaczenie - morskie okonie w portach i główkach, ryby powyżej 40 są tutaj częste, 40-45 częste, 50 jednak trzeba wychodzić, ale jak trafisz to kilka nałowisz :)

Niesamowite osiągi rzutowe, mega czuły, polecam z czystym sercem na klamoty :) Fakt faktem, wczoraj pierwsze testy bez rysubi, ale już się zakochałem.

Drugi finezja pod sandały, akcja mh, kilka rybek wyjechało, mniejsze większe, trzyma je jak lasso :)

Jakoś nieco ponad rok temu jeden z rodbuilderów wręcz wyśmiał mnie kiedy zacząłem opowiadać o tym, że seryjne dobrze dobrane wędki często biją na głowę customowe konstrukcje  B)

• Like 2

Wszystko zależy od oczekiwań.

Jeżeli ktoś myśli że custom sam ryb nalowi to nie tedy droga.

Custom jest pod tym względem lepszy bo można co do najskrajniejszej zachcianki sobie powynamyslac żeby leżał w łapie niemal jak odlew dłoni z wyważeniem jakie sobie ustalimy.

Seryjne kije obecnie oferują ten sam poziom czułości ale dla mojej ręki jeszcze nic nie wypuścili ????

Edytowane przez saitt
  • Like 2