Z Olsztyna Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Chwalipost rzecz jasna Synek lat 9 reza multikami jak stary i obiecałem mu coś innego niż W3 i curado.Tydzień temu Shimano Arena trafiła w nasze ręce a dziś do kompletu multik Bantam I na nocne sandacze kijaszek Shimano SLX do 20gr chyba ( moze 25) i do kompletu SLX DCMłody będzie zadowolony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Czaiłem się kilka lat i teraz okazało się że jest problem z dostępnością. Wahałem się między TP pg i certate. No ale finalnie się udało ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Może nie sprzęt wędkarski ,ale bez nich nie będę nad wodą Trzy nakładki polaryzacyjne na magnes do korekcyjnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiral Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Nakładki na specjalne zamówienie, czy były już w komplecie z oprawkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Może nie ten dział ale pozwolę sobie nadmienić ze albo trzeba mieć szczęście albo niezwykle dużego pecha. Niby flagowy model shimano a jakość tragiczna, aby wybrac jeden 2500s musiałem zamówić 5 szt. Jeden suchy, w drugim trzeszczy łożysko w kolejnym coś ociera, inny przyszedł ubrudzony, w następnym systematycznie coś stuka podczas obrotu korbką zawsze w tym samym miejscu. W rozmiarze 2000s tego nie doświadczyłem zamówiłem i jest lux. Przy takich kwotach uważam ze takie cyrki nie powinny mieć miejsca. No ale coś czasem tak bywa, na szczęście chociaż jeden trafił się dobry i szczęśliwie lowie free upload website 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Nakładki na specjalne zamówienie, czy były już w komplecie z oprawkami ?Były już w komplecie z oprawkami koszt ok 400 bez szkiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Dzis doleciały z miasta medalików 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Dzisiaj dojechał, testy i wrażenia niestety dopiero za tydzień. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 VIS80MLF Wyrwidąb z piekła rodem, ledwo się mieści do auta ale już nie mogę się doczekać skutecznego brania na tym turkusowym czorcie... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Przeraża mnie jakoś 2,6 m w jednym kawałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Przeraża mnie jakoś 2,6 m w jednym kawałku...Troszkę krócej, to jednak i tak sporo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) 2,44m. Co innego jak ma się pick up-a z podpiętym Nitro na przyczepie a takie kije są w bakistach ???? Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez Kamil_Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Spokojnie mieści się do Forestera natomiast kupując inshore-a absolutnie nie można sugerować się opisem na blanku. MLF-y to maksimum tego czego będziemy potrzebować w krajowych warunkach Na sucho wydawał mi się dość dość niepozorny, zwiodła mnie niska waga i dobre wyważenie. Dopiero podczas łowienia, dowiadujemy się jaki to potwór, przebije każdego smoka z dowolnego dystansu i dowolnej głębokości. Jedna z niewielu pozycji, która w komforcie ogarnia bolenia i sandacza, zarówno na lekko i ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Kiedyś wiozłem tak tubę i zatrzymał mnie patrol policji, że niby zasłania widoczność ???? Nie mogli zrozumieć że jednoskład się nie składa i szkoda by wędka za 2 kafle obijała się między fotelami a nie w tubie. Oczywiście debile stwierdzili że wędki tyle nie kosztują xd a dodatkowo stwierdzili, że to luźna rzecz która w razie wypadku wystrzeli przez szybę i zabije pieszego. Na koniec gdy zabrakło im argumentów dostałem POUCZENIE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Fizycznie, zbyt mała masa, zbyt krótka droga i zbyt mała sztywność aby rozbić szybę ale można położyć rurkę między fotele, wtedy co najwyżej zbije radio... Dla mnie, komfortem jest to, że nie muszę co jakiś czas kontrolować złącza co przy bezczelnym napierda...niu bezsterowcami na odległość w każdym wiekoskładzie jest czynnością, obowiązkową. Oczywiście jeśli zależy nam na stałej, niezmiennej ilości składów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Troszkę krócej, to jednak i tak sporo.Czytałem i nie wiem dlaczego widziałem 8,6 ????2,4 m to i tak dużo. Mam 2,13 i wtransporcie jest kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Też myślałem, że wędka będzie kłopotliwa w transporcie ale okazało się inaczej. Wsuwam rurę z kijem do auta i tyle, później wkładam, napompowane belly i w czasie jazdy zapominam o ładunku. Nad wodą standardowa procedura. Tylne oparcia w aucie mam zwykle położone więc, akurat dla mnie, kłopotu nie ma. Nie jestem funem St.Croix ale chętnie kupiłbym oczka lub dwa oczka słabszego inshore-a(gdyby były) bo na belly jest to świetne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Miałem takiego MLFa tylko w długości 7,6. Bardzo fajny kijek, trochę mi go brakuje. Jakbym miał opisać w kilku słowach to kije do łowienia małymi przynetami dużych ryb. Co do sandaczy to mi się nie sprawdził. Tzn do małych poniżej 70 jeszcze spoko. Ale przebić tym smoka 80+ nie było mi łatwo i kilka ryb zrobiło mi "papa" przy łodzi. Mimo to sandacza 90 cm i bolka 84 cm na ten kij wyjąłem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Są podobne mojo inshory mlf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Jest inshore w wersji LIGHT z nowej serii Tournament- ITLS73LF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Miałem takiego MLFa tylko w długości 7,6. Bardzo fajny kijek, trochę mi go brakuje. Jakbym miał opisać w kilku słowach to kije do łowienia małymi przynetami dużych ryb. Co do sandaczy to mi się nie sprawdził. Tzn do małych poniżej 70 jeszcze spoko. Ale przebić tym smoka 80+ nie było mi łatwo i kilka ryb zrobiło mi "papa" przy łodzi. Mimo to sandacza 90 cm i bolka 84 cm na ten kij wyjąłem Nie wiem jaki charakter ma 76 ale 80 ma takiego kopa, że i metrowemu sandaczowi może połamać kręgosłup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 VIS80MLF Wyrwidąb z piekła rodem, ledwo się mieści do auta ale już nie mogę się doczekać skutecznego brania na tym turkusowym czorcie... Tak z ciekawości: co to za plecionka i jaka grubość/moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Siglon momentum hybryda 4x4 0.8 PE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Siglon? A nie Sunline? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Siglon to też Sunline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi