MarasR Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) Ta cena za parę prętów z nierdzewki jest, delikatnie mówiąc, pojebana A co powiesz na to ? To jest wajcha do dociśnięcia Movera ( taki napęd do przyczep) tu cena to jest dopiero kosmos https://www.intercaravaning.de/shop/en_GB/GO2-RH2-11695/Lever-214660.html Cena 114 Euro !!1 U nas w PL 570 PLN !! Edytowane 17 Listopada 2023 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Policzyłem sobie materiały ( porządne ) z których chciałbym to zrobić + wiertła o takiej średnicy bo nie mam takich i wyszło mu ok 650 pln. Nie mam tokarki i wiertarki stołowej więc musiał bym jechać do ojca kolegi więc paliwo w 2 strony 150 pln. Za darmo tego też nie zrobię więc za pomoc 2 dobre flaszki whysky 150 pln + cały dzień wyjęty na tą operację o to też czas = pieniądz bo mógłbym zrobić coś innego. Wyszło mi ok 950 pln i swierdziłem że dołożę te 200 stówki i będę miał zrobione profesjonalnie. Dla mnie to była prosta kalkulacja. Jeśli ktoś chce to zrobić po taniości to zrobi to taniej ale ja stwierdziłam że jak się robi tanio to zaraz trzeba robić to raz jeszcze i koszty wyjdą x2. Każdy robi jak mu wygodniej, wolny kraj i na szczęście są różne alternatywy na każdą kieszeń. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperaczz Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Taki zestaw [emoji3] 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) Policzyłem sobie materiały ( porządne ) z których chciałbym to zrobić + wiertła o takiej średnicy bo nie mam takich i wyszło mu ok 650 pln. Nie mam tokarki i wiertarki stołowej więc musiał bym jechać do ojca kolegi więc paliwo w 2 strony 150 pln. Za darmo tego też nie zrobię więc za pomoc 2 dobre flaszki whysky 150 pln + cały dzień wyjęty na tą operację o to też czas = pieniądz bo mógłbym zrobić coś innego. Wyszło mi ok 950 pln i swierdziłem że dołożę te 200 stówki i będę miał zrobione profesjonalnie. Dla mnie to była prosta kalkulacja. Jeśli ktoś chce to zrobić po taniości to zrobi to taniej ale ja stwierdziłam że jak się robi tanio to zaraz trzeba robić to raz jeszcze i koszty wyjdą x2. Każdy robi jak mu wygodniej, wolny kraj i na szczęście są różne alternatywy na każdą kieszeń. Nie wiem po co Ci wiercenie i toczenie.Licząc wszystkie materiały zmieścił bym się w 250 pln i to z mocną górką. Plus ewentualnie jeden spaw - ja akurat zrobiłbym to sam.Ale to ja bym tak zrobił. Ty kupiłeś bo tak chciałeś. Ciesz się z zakupu i niech się dobrze sprawuje. Marek ten wihajster do moovera to też jakiś kosmos.Pamiętam jak kiedyś serwis Komatsu chciał od nas 2300 pln za końcówkę wydechu do ładowarki kołowej. Takie kolano fi 80 albo więcej z nierdzewki. Sprawę załatwiło nierdzewne kolano do kominka z Castoramy za 200 pln. Edytowane 17 Listopada 2023 przez Artech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Kolejny do kolekcji 2500 PC 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geciowy Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Arms challenge limited world super Diablo od wczoraj w moim posiadaniu. Jedną z piękniejszy wędek jakie miałem w ręku. Dzięki ManieQ! Spełniłeś moje marzenie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Ciekawe ,czy można zamówić taką rękojeść u jakiegoś rodmakera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Bartek Burski chyba robi anatomiczne rękojeści, więc może on coś takiego mógłby wykonać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Pewnie że można. Zobacz u Bartka BB Custom Rods. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Anatomiczna czyli spersonalizowana pod dłoń, tak to rozumiem.Czyli wędka na dożywocie.Raczej chodzi mi o takie połączenie drewna z karbonem ,niesamowite.Spojrze na projekty BB,kiedyś dawno temu chyba @Kogut coś takiego robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geciowy Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Bartek robi anatomiczne z kutego karbonu, ale nie wiem czy ogarnia a drewna… znając jego możliwości pewnie tak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geciowy Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Wędka ma z pewnością dożywocie. Sam fakt posiadania takiej wersji limitowanej w kolekcji powoduje banan na buzi [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 z kutego karbonu???? To coś słownik namieszał, czy mnie jakaś nowa technologia ominęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 ???? To coś słownik namieszał, czy mnie jakaś nowa technologia ominęła?Raczej nowa technologia ominęła... Bo ja też nie wiem, jak można kuć carbon. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 https://kompozyty-net.cdn.ampproject.org/v/s/kompozyty.net/kuty-karbon-forged-carbon/amp/?amp_gsa=1&_js_v=a9&usqp=mq331AQIUAKwASCAAgM%3D#amp_tf=Od%3A%20%251%24s&aoh=17004071822389&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&share=https%3A%2F%2Fkompozyty.net%2Fkuty-karbon-forged-carbon%2F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Inaczej sobie wyobraziłem to kucie karbonu ???? Ale teraz przynajmniej wiem, że takie coś istnieje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 "kurczak" na następny sezon. Pod przynęty do 50-60 gram. Teraz muszę poszukać kijka pod szczupaka o długości ok 210-220 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 "pod szczupaka o długości ok 210-220 cm". Ambitny plan. Obawiam się, że raczej trudny do zrealizowania. Ale powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 "pod szczupaka o długości ok 210-220 cm". Ambitny plan. Obawiam się, że raczej trudny do zrealizowania. Ale powodzenia. Trzeba mieć w życiu jakiś cel ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Trzeba mieć w życiu jakiś cel Mam coś na te okazję odezwij się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 "pod szczupaka o długości ok 210-220 cm". Ambitny plan. Obawiam się, że raczej trudny do zrealizowania. Ale powodzenia. blanków całe mnóstwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Arms challenge limited world super Diablo od wczoraj w moim posiadaniu. Jedną z piękniejszy wędek jakie miałem w ręku. Dzięki ManieQ! Spełniłeś moje marzenie.Rękojeść PIĘKNA, marzenie, ale czy nie będzie się ślizgać w mokrej dłoni? W castingu nie trudno o zamoczenie dłoni i rękojeści, wówczas uchwyt może utracić stabilność. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 blanków całe mnóstwo Gorzej ze składnią. Ale kto komu zabroni uganiać się za szczupakiem 210-220 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) Rękojeść PIĘKNA, marzenie, ale czy nie będzie się ślizgać w mokrej dłoni? W castingu nie trudno o zamoczenie dłoni i rękojeści, wówczas uchwyt może utracić stabilność.Alek ... spokojna babci cyklistówka ... sądzisz, że taka firma wypuszczając kije tej klasy nie pomyślała o tym? Wystarczy właściwy wybór tworzywa lub lakieru na drewno i nie ma problemu. Mówię to na podstawie doświadczeń osobistych Edytowane 23 Listopada 2023 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Rękojeść PIĘKNA, marzenie, ale czy nie będzie się ślizgać w mokrej dłoni? W castingu nie trudno o zamoczenie dłoni i rękojeści, wówczas uchwyt może utracić stabilność.Zawsze można przejechać papierem ściernym o gradacji 80 i gitara. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi