sukingad Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Zawsze można przejechać papierem ściernym o gradacji 80 i gitara. Albo śrubokrętem w poprzek, jak ktoś akurat nie ma grubszego papieru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Albo śrubokrętem w poprzek, jak ktoś akurat nie ma grubszego papieru.Panowie, ostrożnie z takimi radamiCo prawda było to wiele lat temu, ale było tak.Jestem ze znajomymi na nartach w Szczyrku. Stoimy przy "herbatce", jakiś nieznany gościu wkręca się do naszej rozmowy i w pewnym momencie skarży się, że ma problemy z podchodzeniem na stoku bo mu narty jadą do tyłu. Kolega rzuca tekst : natnij pan ślizgi w jodełkę. Na drugi dzień podchodzi do nas gościu i mówi: dzięki, trochę pomogło ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Robert, to są stare sprawdzone sposoby z wykończeniówek. Nie zadrapiesz przed gruntowaniem to się m nie będzie trzymać. No nie ma takiej amerykańskiej możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Ja bym nie kaleczył tego cuda. Lepiej zwiększyć przyczepność i komfort okręcając taśmą izolacyjną. Sprzedają ten praktyczny wynalazek w wielu kolorach, więc można sobie zafundować customową wersję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Idąc tropem owijki to bardziej dizajnersko i przy okazji praktycznie będzie wyglądać owijka używana do rakiet tenisowych. Notabene na zimę się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Sławku, dałeś się wkręcić ????. To nie Australian Open. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Ołpen ,ołpen i każdy gra jak umi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Inaczej sobie wyobraziłem to kucie karbonu Ale teraz przynajmniej wiem, że takie coś istnieje.Z kucia to tylko nazwa.I tak się wypacza podstawowe nazewnictwo techniczne. Mające wielowiekową tradycję.Ale jak to pięknie brzmi dla dyletantów - kuty carbon. Można cenę za takie cacko 3x podnieść?Kuty carbon....kuźwa, dobrze, że już bliżej niż dalej, bo ten świat na łbie staje... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Nie ma co przesadzać. Forged znaczy między innymi podrobiony i dosłownie rzecz traktując by się zgadzało. Podrobiony (rozdrobniony) carbon. A kucie, to się może komuś pokojarzyło z matrycowym klepaniem prefabrykatów. Całe szczęście, że whiskery stosowano w poprzedniej epoce i nazwy nikt nie próbował przetłumaczyć. Może się nie dało. Wąsaty czy wąsowany carbon jakoś niespecjalnie brzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Wędka ma z pewnością dożywocie. Sam fakt posiadania takiej wersji limitowanej w kolekcji powoduje banan na buzi [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDamian pozazdrościłem Ci wędki.Kupiłem polską myśl techniczną i polską szkołę designu.Kijek Kraag F 7lb stworzony przez @Kogut ,kupiony od forumowicza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 To ja też. Pierwszy zestaw, pierwsze szlify - dobrze się zapowiada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 nowe cukiereczki mam nadzieje że łowne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) nowe cukiereczki mam nadzieje że łowne A konkretnie to jaki model Rapali? to są twitche? Już znalazłem Edytowane 24 Listopada 2023 przez Voiteh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 nowe cukiereczki mam nadzieje że łowne u mnie lowia dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Żona zrobiła mi prezent i dostałem kombinezon Savage Gear Thermo Guard który teraz jest na -50% w plecionie na top deals. Dotarł wczoraj i powiem szczerze, że jest wart tych pieniędzy za które obecnie można go nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Jak dla mnie spodnie do takiego kombinezonu muszą być wysokie i zakrywać nerki. Tu mamy zwykłe więc przy schylaniu się / siadaniu plecy się odsłaniają. To duuży minus. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Kurtka jest na tyle długa że zakrywa plecy przy schylaniu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Zakup trochę spóźniony, ale może jeszcze będzie mi dane ochrzcić go w tym sezonie... Shimano Yasei 198H 45-100g, o wdzięcznym przydomku ,,JERKBAIT"???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Do mnie wczoraj dotarł również Yasei tylko mniejszy kaliber 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Myślałem, że mi się nigdy nie zdarzy a jednak przypadek zadecydował.Polowałem parę lat i koniec końcu kupiony za grosze:)Tylko czy w tym roku jezioro odmarźnie?Pierwsza seria 210 10-30.Do wymarzonego kompletu beast masterów brakuje mi tylko ex casting 240. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Tego szukasz?SHIMANO BEAST MASTER CBMEX 240cm 30-70 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 (edytowane) Bardziej 15-50, ale ... priv. Edytowane 2 Grudnia 2023 przez fladra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 I to jest prezent od córeczki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Nowa zabawka: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Poprosimy o dane n.t. długości dolnika od pazura. I sakramentalne pytanie: czy poradzi sobie z troutem 40cm przy wyrzucie na "pełnej parze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi