bony20 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 47,3 cm od pazura. A czy sobie poradzi z przynętami 600g to pewnie poczeka do maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 A ja jeszcze dopytam, co to jest? W sensie firma, model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Nowa zabawka: received_1134217351295517.jpeg received_371317588685793.jpegOO a myślałem że będę pierwszy. Gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 A ja jeszcze dopytam, co to jest? W sensie firma, model?Savage Gear alpha monsterhttps://www.fishing-mart.com.pl/pl2/savage-gear-wedki-alpha-sg6-monster-baitcasting-rod/s/37406 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 To opisz proszę wrażenia na sucho, balans pewnie słaby ale czy pracuje czy bardziej sztywniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 *puk puk.Ja: kto tam?*MikołajJa:nie wierzę *To zostawię pod drzwiami.Ja:Ja pierdole ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Kultowy wobler szt pare ,jasne że prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 A ja nigdy na to nigdy połowiłem. Może brakowało mi serca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 A ja nigdy na to nigdy połowiłem. Może brakowało mi serca? Ja też nie ! Mam ze cztery chyba i nigdy nic tez widać jestem bez serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Masz serce … no chyba , że z kamienia , no i kto nie ma jeszcze serca - morderca - bo prawdziwy morderca to człowiek bez serca …???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Nowy travel z kraju, w którym każdy chce być moim przyjacielem Kingdom Multi Keel 2 189/210 i 4-17g. Kingdom robi naprawdę dobre kije, ten to mój drugi po Fortitude Keel III. Pierwsze wrażenie bardzo POZYTYWNE. Jeśli się sprawdzi to być może dokupię pozostałe dwa warianty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Ja też nie ! Mam ze cztery chyba i nigdy nic tez widać jestem bez serca Ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Ja też nie Ja też nigdy nic, no właśnie ktoś na to połowił w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Gator i Illex. Zobaczymy w przyszłym roku jak się sprawdzą? Niezły rozrzut kolorystyczny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Gator i Illex. Zobaczymy w przyszłym roku jak się sprawdzą? Niezły rozrzut kolorystyczny IMG_20231204_143010_edit_37193071022968.jpg IMG_20231208_131357.jpgGator ile cm? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 22 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Ja też nigdy nic, no właśnie ktoś na to połowił w ogóle ? Jasne że połowił . Dla mnie wobler nr 1 na szczupłe 5-6 m głębokości.Dobrze jest dodać 10g zejdzie na 4m i nadal będzie pływający. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Ja też nigdy nic, no właśnie ktoś na to połowił w ogóle ?Tak, złowiłem na to w trollingu wiele szwedzkich szczupaków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 U mnie również się sprawdza, zwłaszcza w kolorze HTP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 A ja nigdy na to nigdy połowiłem. Może brakowało mi serca? Na Indalsälven łowie na to pstragi, szczupłe i okonie oczywista na troszku mniejsze. Bywasz tam to spróbuj albo daj znać kiedy będziesz to wypijemy kawę nad wodą i złowimy öringa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Nie wiem czy od razu chwalipost. Starszy szybszy Regal 2500-XH i dzisiejsza przesyłka, drugi z płytką szpulą. Oba niedostępne w tych wersjach na naszymu rynku. Zamówione z Ali. Jak już niejednokrotnie wspominałem, praca jak w topowych modelach, korbka opada pod własnym ciężarem, 10BB. Regal XH ma już parę ładnych lat i dalej masełko jak z promocji w w bierze. Trzecie za 1 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Biomaster 1000 rocznik 92 , nówka sztuka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Biomaster 1000 rocznik 92 , nówka sztuka ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Nie wiem czy od razu chwalipost. Starszy szybszy Regal 2500-XH i dzisiejsza przesyłka, drugi z płytką szpulą. Oba niedostępne w tych wersjach na naszymu rynku. Zamówione z Ali. Jak już niejednokrotnie wspominałem, praca jak w topowych modelach, korbka opada pod własnym ciężarem, 10BB. Regal XH ma już parę ładnych lat i dalej masełko jak z promocji w w bierze. Trzecie za 1 zł IMG_20231212_151739_edit_620270068908999.jpgPioter ale tą plecionkę to ręcznie nawijałeś, czy to ''cudo techniki '' tak nawija? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Pioter ale tą plecionkę to ręcznie nawijałeś, czy to ''cudo techniki '' tak nawija?daiwy tak chyba mają, mój luvias nawija podobnie, a może i jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi