UncleZin Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Nie wiem czy od razu chwalipost. Starszy szybszy Regal 2500-XH i dzisiejsza przesyłka, drugi z płytką szpulą. Oba niedostępne w tych wersjach na naszymu rynku. Zamówione z Ali. Jak już niejednokrotnie wspominałem, praca jak w topowych modelach, korbka opada pod własnym ciężarem, 10BB. Regal XH ma już parę ładnych lat i dalej masełko jak z promocji w w bierze. Trzecie za 1 zł IMG_20231212_151739_edit_620270068908999.jpgZACIEKAWIŁEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 No zimą trzeba sobie jakoś dogadzać Nowe cukiereczki Oczywiście kultowe shad rap ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Stawiam na różowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 A po co Ci to drewniane dildo ???? ?Chciałeś pochwalić się nowym sprzętem ???? ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Mój ostatni zakup 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 A po co Ci to drewniane dildo ?Chciałeś pochwalić się nowym sprzętem ?Nie wiem co Ty tam wyprawiasz,co i gdzie se wpychasz. I nie chce wiedzieć. Dla reszty normalnie strugany woblerek jest. Ło Matko Bosko , nie pisz już nic. Twu na bycze jaja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Szklak Palms Egeria NATIVE ETVC-44XXUL - 0.8-3.5g 132cm ;-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Szklak Palms Egeria NATIVE ETVC-44XXUL - 0.8-3.5g 132cm ;-)W sam raz na do łowienia pod lodem ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 (edytowane) Włóż spodniobuty, wejdź do pstrągowej rzeki i brodząc łow na twitche idąc w górę jej nurtu. Jak mi ktoś napisze że tak samo wygodnie będzie się łowiło kijem 1.8 lub 2m to serdecznie pozdrawiam bo nie mamy o czym rozmawiać ???? Edytowane 21 Grudnia 2023 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Kwestia wzrostu, długości wędziska oraz samego dolnika i poziomu wody. To musi zagrać by osiągnąć minimum komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Włóż spodniobuty, wejdź do pstrągowej rzeki i brodząc łow na twitche idąc w górę jej nurtu. Jak mi ktoś napisze że tak samo wygodnie będzie się łowiło kijem 1.8 lub 2m to serdecznie pozdrawiam bo nie mamy o czym rozmawiać ????Luzuj spodniobuty, to żarcik był.Każdy łowi jak chce i czym chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 (edytowane) Znam gagatka, który łowi na twitche (okonie co prawda) kijem 270 i da radę [emoji28] Wolno płynąca rzeka Edytowane 21 Grudnia 2023 przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 (edytowane) Luzuj spodniobuty, to żarcik był.Każdy łowi jak chce i czym chce Są luźne, tylko ni to śmieszne ni zabawne. Pisząc w ten sposób prezentujesz się jako osoba nie znająca tematu, nie twierdzę że tak jest jednak tak wygląda. Męczą mnie juz takie komentarze. Tym bardziej że kijek fajny. Co do 2.7m i twitchowania za okoniem, jeden lubi ogórki drugi piekarza córki. Gdy miałem 12 lat zaczynałem łowić okonie pickerem 2.7m do 30g marki Jaxon, łowiłem, brały, dziś też bym takim lowil całkiem skutecznie o czym to świadczy, no o niczy. Obcęgami rowniez z musu przyszlo mi wbijać gwoździe jednak są do tego lepsze narzędzia. Eot. Żeby nie było całkiem off U mnie wylądował Stradic FM C2500S, obok Vanford C2000S dla porównania wielkości. Edytowane 21 Grudnia 2023 przez gajosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Ten Stradic FM c2500s waży 185 g? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Dokładnie 185g. Generalnie to jest to samo co C2000S, body, korba różnica jedynie w wielkości szpulki jest o 1mm szersza i głębsza niż C2000S, pojemności linki jak 2500s. W Stradic FM zamiennie pasują szpule z C2000S do C2500S i w drugą stronęrównież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Kilka nowych zabawek na nadchodzący sezon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 wrzucałem część , to teraz całość blackfrajdajowych zakupów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Osiem sztuk Rapala Husky Jerk Deep 14 zasila pudełka . Mikołaj niech się też ogarnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Lubię takie trafiejki ????. Stara nówka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Ach ten Mefisto, prezent noworoczny ????. No grzech było nie przyjąć po odpowiednim przelewie ????. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Gator kolor Janka. 15 cm 100g...a to ci dopiero karnawałowy kolorek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 ... ponownie... okazja ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 ... zdecydowanie nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Nowy sprzęcik od Rafała. Noctiss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi