Skocz do zawartości

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

Esox1999

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy od razu chwalipost. Starszy szybszy Regal 2500-XH i dzisiejsza przesyłka, drugi z płytką szpulą. Oba niedostępne w tych wersjach na naszymu rynku. Zamówione z Ali. Jak już niejednokrotnie wspominałem, praca jak w topowych modelach, korbka opada pod własnym ciężarem, 10BB. Regal XH ma już parę ładnych lat i dalej masełko jak z promocji w w bierze. Trzecie za 1 zł :)

attachicon.gif IMG_20231212_151739_edit_620270068908999.jpg

ZACIEKAWIŁEŚ

Włóż spodniobuty, wejdź do pstrągowej rzeki i brodząc łow na twitche idąc w górę jej nurtu.

Jak mi ktoś napisze że tak samo wygodnie będzie się łowiło kijem 1.8 lub 2m to serdecznie pozdrawiam bo nie mamy o czym rozmawiać ????

Edytowane przez gajosik
  • Like 2

Włóż spodniobuty, wejdź do pstrągowej rzeki i brodząc łow na twitche idąc w górę jej nurtu.

Jak mi ktoś napisze że tak samo wygodnie będzie się łowiło kijem 1.8 lub 2m to serdecznie pozdrawiam bo nie mamy o czym rozmawiać ????

Luzuj spodniobuty, to żarcik był.

Każdy łowi jak chce i czym chce :)

Luzuj spodniobuty, to żarcik był.

Każdy łowi jak chce i czym chce :)

Są luźne, tylko ni to śmieszne ni zabawne. Pisząc w ten sposób prezentujesz się jako osoba nie znająca tematu, nie twierdzę że tak jest jednak tak wygląda. Męczą mnie juz takie komentarze.

Tym bardziej że kijek fajny.

Co do 2.7m i twitchowania za okoniem, jeden lubi ogórki drugi piekarza córki. Gdy miałem 12 lat zaczynałem łowić okonie pickerem 2.7m do 30g marki Jaxon, łowiłem, brały, dziś też bym takim lowil całkiem skutecznie o czym to świadczy, no o niczy. Obcęgami rowniez z musu przyszlo mi wbijać gwoździe jednak są do tego lepsze narzędzia.

Eot.

Żeby nie było całkiem off

U mnie wylądował Stradic FM C2500S, obok Vanford C2000S dla porównania wielkości.

post-51544-0-31837700-1703162122_thumb.jpg

post-51544-0-48427000-1703162189_thumb.jpg

Edytowane przez gajosik
  • Like 1