WedkarzIncognito Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Jaki to uchwyt kołowrotka? Swietnie dobraneWygląda jak Fuji VSS-TK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Mój tester sprawdza czy zamówienie się zgadza. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Body zakupione u nas na forum, korba z Vanquisha, szpula yumeya. Wagowo 174gr.Kręci całkiem przyjemnie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 (edytowane) Wygląda bardzo przyjemnie, fajnie zmodowany młynek ???? Edytowane 30 Stycznia 2024 przez GroPerch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Kijekpic a viewZabawki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 No to teraz idę w biel Pusty szklek od @mekamil kręcony na WOŚP + ABU + Unitka 1.2 + Krab 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Ładny zestaw i szczytny cel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 (edytowane) Cel był podstawowym powodem zakupu Edytowane 3 Lutego 2024 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 DumFish te Sparow to jak głęboko chodzą ? używałeś ich już kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 DumFish te Sparow to jak głęboko chodzą ? używałeś ich już kiedyś tyle co na szybko nad woda czy to w ogole plywa, kazdy jeden chodzi bez zarzutu, nie lyka wody, pracuja jak potrzeba, do 2m schodzą według chińczyka i opinii pod aukcjami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Miało być już wszystko wyprzedane a tu zima przyszła i chęci wróciły do wędkowania zobaczymy na jak długo tym razem Wleciał Antares 21 DC + Diamond DM69H 25lb od BB Custom rods.Ogólnie zestawik pod wszystko co ma zęby i chce gryźć na przynęty do 60g. Oczywiście wielkie podziękowania dla kolegi @mario za ogarnięcie młynka w JP bo niby świeży model ale ciężko z tym przełożeniem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) Zjechała mi właśnie najnowsza Certate 3000D. Lakier ma matowy czarny. Może nie będzie złaził... Edytowane 9 Lutego 2024 przez Krab 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 I jak wrażenia?Też o niej intensywnie myślę. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Cała taka "szczotkowana" w przeciwieństwie do '19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 I jak wrażenia?Też o niej intensywnie myślę. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu TapatalkaPodpinam się. Tak na sucho, w porównaniu do '19, coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 9 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 (edytowane) Podpinam się. Tak na sucho, w porównaniu do '19, coś się zmieniło?Praca jedwab vel aksamit. Malowanie i sam czarny kolor też mi się strasznie podoba. Nie wiem czy coś można poprawić w napędach tej 19. Nie zauważyłem różnic. Fotelowo kręcąc ciezko coś sensownego napisać. Edytowane 9 Lutego 2024 przez Krab 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 A czym się różni ten model 3000 D od 3000LT? Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Głębokością szpuli - D jak deep ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 A jakie przełożenie najlepij wybrać do sandaczówki,duża rzeka z łódki? Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Klasyka 5.2 najdłużej pochodzi bez szwanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Dzięki.[emoji16] Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Dziś odebrałem zamówioną na targach Evolution wędkę. Pracownia FC.Zrobiła na mnie wrażenie. Zobaczymy co potrafi podczas majówki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 10 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2024 Też posiadam wędeczkę z pracowni na Wawelskiej.Polecam. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) I wylądował, prosto z JP Edytowane 13 Lutego 2024 przez gajosik 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 (edytowane) Bardzo delikatny ale super kij Widział bym do niego vanquisha c2000s i zestawik masz poniżej 200 gram Edytowane 14 Lutego 2024 przez Rampampam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi