huligan77 Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 (edytowane) Miałem wcześniejszy model 91/TZ long cast jeden kij i wyjazd miałem zrobiony od okonków na 1-2g jig do bolkow na wobki do 15g. 93/TZ też kusi, jeszcze walczę ale to kwestia czasu jak asertywność polegnie ????Jak kupię inny model to 1szt 93tz będzie do sprzedaży... Edytowane 24 Lutego 2024 przez Sławek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztorm78 Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Ostatnio wjechały do mnie 4szt. Yamaga BC tz nano i wszystkie znakomite.77 tz nano stream special 73 tz nano professor all range 67 tz nano jig head specjal 93 TZ nano all range 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Ostatnio wjechały do mnie 4szt. Yamaga BC tz nano i wszystkie znakomite.77 tz nano stream special 73 tz nano professor all range 67 tz nano jig head specjal 93 TZ nano all rangeWszystkie fajne, teraz tylko łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztorm78 Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 A łowiłem już łowiłem na 77tz,pstrągi. 73 profesor będzie jeszcze lepsza bo 77 to już mocna wędka, chociaż od 1,5g normalnie łowi. Yamaga dobrze opisuje swoje wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 24 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 A łowiłem już łowiłem na 77tz,pstrągi. 73 profesor będzie jeszcze lepsza bo 77 to już mocna wędka, chociaż od 1,5g normalnie łowi. Yamaga dobrze opisuje swoje wędki.Tak jak napisałem wcześniej: 73ALL-RANGE professor to dla mnie nr1 pod pstrąga. Opisy wędek faktycznie bardzo trafne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Teraz to już trzeba na "elitke" zacząć kasę odkładać https://yamaga-blanks.com/bluecurrent-86-all-range-elite/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Na plażę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 (edytowane) Nowe okoniowe nabytki … graphiteleader super finezza 0,5-6g , Matagi super Big Pond 1,5-3,5g i kolorystyczne Vanfordy… Edytowane 25 Lutego 2024 przez jogger1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Przez te kija Yamaga chyba mój kij z pracowni pójdzie na sprzedaż [emoji1751] już od jakiegoś czasu jakiś japoński blank chodził mi po głowie, a tutaj jeszcze temat podsycił to rozmyślania [emoji16] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Yamaga to tylko wierzchołek góry lodowej jak już zasmakujesz będziesz po kolei wymieniał patyki w szafie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Yamaga to tylko wierzchołek góry lodowej jak już zasmakujesz będziesz po kolei wymieniał patyki w szafie Następnym etapem jest Zenaq. ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Nowy nabytek. W tym tygodniu wyślę blank do Wojtka Grocholi i królik zostanie (chwilowo) dogoniony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Yamaga to tylko wierzchołek góry lodowej jak już zasmakujesz będziesz po kolei wymieniał patyki w szafie Dobrze, że mam tylko dwa [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 26 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Dobrze, że mam tylko dwa [emoji16]Wszystko do czasu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Znowu "chińczyk" kupiony dla zaspokojenia ciekawości. Chwalony nie tylko u nas na forum. Na sucho wygląda dobrze. Zobaczymy w praktyce 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Nowy "braciszek" do rodziny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Ten braciszek to mały potworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 (edytowane) A nie wygląda ???? Edytowane 3 Marca 2024 przez hm62 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin70 Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Strach pomyśleć co to potrafi. Ach te casty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Dwa nowe budżetowe kijki. Wykonanie bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Dwa nowe budżetowe kijki. Wykonanie bardzo dobre. Bez pokrowców pokaż. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) Krótki wypad nad wodę z Alijozem, kilka rzutów jerkami 60 i 110g. Jestem bardzo miło zaskoczony. Dobre spasowanie daje cichą, płynną pracę. Magnetyk bardzo skuteczny. na ustawieniu 4, rzuty swobodnie po 40m. Przetestowałem z innym zestawem kompilację - korpus od piga + ogon od buldożera (Jarek Choma). Wyszło ok 35cm świetnie pracującego gumisia Edytowane 5 Marca 2024 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 Bez pokrowców pokaż.W następny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Krótki wypad nad wodę z Alijozem, kilka rzutów jerkami 60 i 110g. Jestem bardzo miło zaskoczony. Dobre spasowanie daje cichą, płynną pracę. Magnetyk bardzo skuteczny. na ustawieniu 4, rzuty swobodnie po 40m. Wodzik jest sparowany ze szpula czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi